- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Milyen videókártyát?
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Drága lesz a terméktámogatáson túl használni Windows 10-et
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viper26
nagyúr
Még megjelenéskor próbáltam a játékot, úgy látszik azóta fizetős lett mint látom.
-
Robokutya
senior tag
Rocat az igazi
Van pár jól sikerült emlékem most töltöm fel őket imgurra 1600 kép kb -
Robokutya
senior tag
srácok valaki nem csinált mostanság steamen képet a játékból
Kellene a piaci kódja a játéknak
ha valaki csinált az keresse ki nekem valahol itt kell lennie.Steamen a készített képeknél kikeresed a játékot rákattansz a lemezen levő képekre és a remote\?????\screenshots közötti szám kéne nékem
Fel szeretném dobni az xfirés képeimet steamre. -
sunny84
senior tag
azért itt is lehet bulizni , - versenyezni .... csak egy idő után uncsi :/
-
tgbzhnujm555
tag
-
shiftac
aktív tag
válasz
szakalistvan #21387 üzenetére
Az NFS sosem a realisztikáról, hanem az illegális utcai versenyzésről és a közben adrenalint pumpáló zenékről szólt. És az egész sorozat erőssége a grafika, amit a mai napig tart a sorozat, sajnos a játékélményt egyre kevésbé. GRID, Dirt, Project Cars: ha realizmus kell neked.
-
callmeakos
veterán
válasz
szakalistvan #21387 üzenetére
Rossz játékot keresel akkor. Mert az igazi NFS rohadtul nem arról szól (kivéve a Shifteket).
-
UFO1
senior tag
És lőn a főnixmadár!
-
satee76
aktív tag
Szóval ha jól értem az offline-ba minden ingyen van, a győzelemért nem jár semmi...sétakocsikázás gépi ellenfelek ellen...
-
shiftac
aktív tag
Az én hibám volt, végül megoldottam. A Cél-nál mindent kitöröltem, pedig csak mögé kellett volna írni
Jó játékot mindenkinek -
shiftac
aktív tag
válasz
Balathruin #21376 üzenetére
Megpróbáltam ezt, de a 17. lépésnél ezt írja: A Cél mezőben megadott név ('US') érvénytelen. Ellenőrizze az elérési út és a fájlnév helyességét. Ez miért van?
-
shiftac
aktív tag
Én azért reménykedem, hogy lesz nem hivatalos multiplayer (mint ahogy Battlefield 2-re is van, mert annak a szervereit is leállította a köcsög EA). Egyébként Lan-ra (hamachi vagy tunngle) van lehetőség valahogyan?
-
alfa20
senior tag
azért kár hogy nem ad semmit a versenyekért így kicsit uncsi
azért vannak még elmaradások az offline-ben, amiket remélem azért majd javítanak, pl: skill használat/vásárlás, kártyák vásárlása, autók eladása... stb.#21375: tessék
-
Zolcsy82
csendes tag
Jól jönne 1 leírás hogyan kell használni az offline cuccot!
-
shiftac
aktív tag
És nincs többé
Pedig volt egy Nissan 240SX-em, amit D vagy E kategóriából fölhúztam A kategóriába, 605-ös overall volt rajta
Akkor erről ennyit, megyek nézni pár saját gameplayt Worldről. -
ETOM
addikt
válasz
callmeakos #21358 üzenetére
Bakker hol voltal eddig
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
LamerGyuri #21365 üzenetére
Adjad neki
-
odébbb
tag
Segícscség , nemtok belépni !
úr isten , úr isten ijjen nincs , ijjen nincs , ÉS MÉGIS VAN !
21:45-KOR Nemsikerült belépni , 18:05 környékén - kivágott .( krumplistészta ) jajjjj , ennyit nemért a vacsi ..
azóta üress minden - nemtok létezni
egy lyuk tátong
Visssza ! - Visssza - Visssza - Visssza - Visssza - Visssza - Visssza - Visssza
-
UFO1
senior tag
Csak ennyit tudok mondani!
NFSW
-
chris1997
aktív tag
válasz
callmeakos #21358 üzenetére
Legendák egy képen...
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Kíváncsi vagyok hogy a Porsche 918 RSR Conceptet be rakják-e?!
-
shiftac
aktív tag
Az utolsó perceket élvezzük ki gyerekek, nem jön vissza soha többé. Ez már sajnos nem Battlefield 2, ahol úgy ahogy még megmentették a multiplayert. Itt nem lesz semmi soha többé
-
Balathruin
veterán
-
SylarHUN
senior tag
válasz
Balathruin #21354 üzenetére
Nagyon sok autó van benne. Végig sem tudtam nézni mindet. Olyanokat is láttam, amiket évek óta az online ban nem.
-
Balathruin
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #21353 üzenetére
Nemsokára lesz olyan.
-
Simi37
őstag
Error 404 a backup készítőnél vki dobna egy működő linket
-
alfa20
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #21345 üzenetére
Én már ott vagyok
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Frissítve az időpont aki tud az jöhetne megint,hogy legyünk többen.
Köszönöm! (szombat ingame time: 18:00 ami este 8 óra) -
alfa20
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #21342 üzenetére
bocs későn értem haza, félórája léptem be gurulni kicsit.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Köszi,hogy jöttetek..........
-
alfa20
senior tag
Zonda F Roadster VIP elérhető 0 Bost
de ha jól értelmezem csak limitált mennyiségben 74160 db?
-
satee76
aktív tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #21338 üzenetére
Fasa...Kb 6-ra érek haza
-
alfa20
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #21326 üzenetére
na ezért még vissza megyek aztán utána lementem a profilom az offline-hoz
#21336: erről lemaradtam
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Készítettem egy Last Ride Halálos Iramban találkozót,aki tud jöjjön,Apex-Eu-ra. [link]
-
Crowent
tag
válasz
Balathruin #21333 üzenetére
kocsog ea... es a konkurencia is fos... crew kaki driveclub detto...
nem ugy volt hogy atvenné a dice meg egyéb kiadó?
-
Crowent
tag
válasz
Balathruin #21331 üzenetére
milyen offline? sajna nincs gepem nem tom hogy lementeni
-
Crowent
tag
válasz
Balathruin #21329 üzenetére
A büdös patkányok.... nem megszüntetni kellene hanem vissza a Tier 1-2-3al lelőni a férges class rendszert és változtatni az árakon. Amikor én kezdtem akkor nagyon jól ment. A class rendszer után kezdett a játék lefele ívelni....
R.I.P. MY KOENIGSEGG! -
Crowent
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #21326 üzenetére
pfffff basszameg... nem semmi... gyerekek sajnos tényleg hamarosan csődbe megy a játék ha nem találnak ki valamit a fejlesztők... bár már nagyon rég játszottam a játékkal mert nincs gépem... pedig annó mikor kezdtem 3 éve akkor a legjobb játék volt nem igeb volt párja... igaz most se sokkal jobb a konkurencia de jobb és ez a fejlesztőknek köszönhető... elbaszták a játékot... kár érte...
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
Crowent #21324 üzenetére
Today the Need for Speed World Community is celebrating the best racing game series, Need for Speed, and the best ever free to play arcade racing game, Need for Speed World, with “NFS4LIF3″ meetings and cruises throughout the day. Our developing team has also pitched in by adding three items to the safehouse, an “NFS4LIF3″ License Plate, a Blue “Need for Speed” Neon and the legendary Bugatti Veyron 16.4 with Black and White paint scheme. The plate and the neon will be free at the aftermarket shop, but the Veyron will be sold for $2,700,000 at the car dealer.
-
Crowent
tag
válasz
callmeakos #21323 üzenetére
deee persze ne kamuzz már...
-
Crowent
tag
válasz
LamerGyuri #21321 üzenetére
még nem fuccsolt be a game?
-
LamerGyuri
senior tag
Szívás. A bannolt profilomat nem tudom leszedni
-
alfa20
senior tag
válasz
Balathruin #21319 üzenetére
megvan
-
sunny84
senior tag
-
UFO1
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #21314 üzenetére
Nem nagyon nőtt sem az overall sem végre a sebessége. Kíváncsi lennék gyorsulásban van e változás mert az a gyengéje. Ja meg a stabilitás!
Piros rugóval jártam így mondom de jó van 1 full elite erre semmit nem változtat a hasonló ultra helyén, bele sem tettem.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
Zolcsy82
csendes tag
Sziasztok!
Melyik játékból lett portolva a JEEP GRAND CHEROKEE SRT?
Nincs kedvem megint összefarmolni 1,3 milllió kreditet!
-
UFO1
senior tag
válasz
deadmaau5 #21310 üzenetére
Nagyon nincs ilyen szabad utcai versenyzős.
A World of Speed jön valamikor (zárt pályás igaz utcai olyan SHIFT szerű ingyenes) a régi Drew-ünktől, de már fél évet csúsztatják és nem tudni mikor jön ki, még a beta-ról sincs nagyon hír!
A másik nyílt nagy területű utcai versenyzős, de fizetős (5E-ért ki lehet fogni) a The Crew szerintem sok mindenben elmarad ettől (tuning, festés, túl gyors fejlődés, játékmenet/értelmes nyeremények hiánya,) igaz utóbbin most változtattak kicsit. Irányításban más és a nagy előnye, hogy van benne zárt pályás, jeges, murvás, hegyes dombos verseny is!
[ Módosította: Qru ]
-
deadmaau5
tag
Nem tud valaki valami hasonló Free2Play játékot mint ez volt?
Ilyen kocsis tuningolós versenyzőst -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Nálatok nem fagy le "NFS World működése leállt." szöveggel mikor sokszor léptek ki-be a safehouse-ba?
-
válasz
}{3@Đ$}{0ot #21306 üzenetére
wow
-
tgbzhnujm555
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #21303 üzenetére
kontrol+c, kontrol+v
-
Simi37
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #21303 üzenetére
Szerintem kimásolta vhonnan.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
LamerGyuri #21302 üzenetére
Az aláírásában persze nincs elírás...........
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
Tomcsi2012 #21300 üzenetére
Rossz topikot választottál; a kisgyermek homokozó nem itt van.
Ezen a fórumon nem jön be senkinek az erőltetett hülyegyerek stílus.Erre válaszolnod felesleges, nem fogom a trollt etetni.
-
Balathruin
veterán
válasz
Tomcsi2012 #21300 üzenetére
Melyik életedben tanultál meg írni?
Mert nem ebben, az biztos. A hülyeség meg inkább neked fájhat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest