- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Maximum két évet ad a 150 mm-es wafereknek a TSMC
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Milyen videókártyát?
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bannani
tag
Játszottam egy-két multiplayer versenyt. Kiábrándító, hogy még mindig az a legjobb, aki a legjobban tülekedik.
-
fewq001
csendes tag
Hellosztok milyen kocsit ajánlotok 2000000 igc-ből?Circuit-ra és Sprintre használnám.(Másra nem)
-
Bannani
tag
válasz
eLit-MiLan #20593 üzenetére
Gallardo. Nem volt még egy Lambóm se és tetszik is.
Card packet nem akarok venni..Tegnap eltapsoltam 250k-t és nem adott semmi használhatót.
-
Bannani
tag
válasz
eLit-MiLan #20591 üzenetére
Kell a pénz egy újabb hobbiautóra.
-
Bannani
tag
válasz
eLit-MiLan #20589 üzenetére
RX-7 mennyire jó?
Egyébként 150k-ért megéri eladni az RX-8-at, mert B-be az MR2-őm szeretném megcsinálni, csak ez nem valami nagy összeg. -
eLit-MiLan
őstag
Csütörtökön ezeket veszik ki:
- Porsche 959 (Red)
- BMW 1 Series M Coupé (White)
- Mazda RX-7 RZ (Silver)
- BMW Z4 M Coupé (Blue) -
eLit-MiLan
őstag
With Lancia's birthday coming up next week, we thought we should give everyone a chance to buy the Lancia Delta HF Integrale Evoluzione with in-game cash for the Lancia Birthday Meeting and Cruise in Rosewood on November 29th, 2014.
The white Lancia Delta HF Integrale Evoluzione will leave the car dealer on Monday, November 24, 2014 at 12:00 in-game time together with the white Chevrolet Corvette ZR1.
The details of the Lancia Birthday event will be revealed later in our official Need for Speed World group here on Facebook and also on the Events and Contests board in our official forums. -
tutuhawer
őstag
válasz
Bannani #20585 üzenetére
Azért még egy targa tetőt rá tudsz tenni matricákból, nekem is az van, szerintem tök egyedi. Értsd: sok versenyt mentem, egyetlen targa tetős suprát se láttam, egy napfénytetős M3 E30-at se láttam.
szerk: videón így néz ki: http://www.youtube.com/watch?v=OpeUklpNGzw
-
Bannani
tag
A Supra jó valami versenyre is vagy csak hobbiautó?
-
Simi37
őstag
Most hogy ráéreztem az Audi TT RS irányítására nagyon kezes bárány
-
Bannani
tag
Sziasztok! Ismét nekiláttam a worldnek, de elég zöldfülű vagyok még, ergó dragen kívül teljesen sötét vagyok a versenyzéshez. Kanyargós pályákra A,B,C-be milyen kocsikat tudtok ajánlani, ami IGC-s?
-
tatabike
őstag
válasz
tatabike #20570 üzenetére
Vagyis, bal kéz W (középső ujj) és S (mutató ujj) gombok, jobb kéz bal (mutató ujj) és jobb(középső ujj) nyilak. Balkéz hüvelykujjal space, gyűrűsujjal powerupok. Dragnál meg nyilakkal van a gáz és az irányítás is jobb kézzel, és bal kézzel váltok sebességet.
Nézet bumper, ha nagyon lapos a kocsi orra, akkor motorháztető.Bekő Tóni, én sem tudom csak a nyilakkal vezérelni a gázt/féket és a jobbra/balra kanyarodást egy kézzel. Összekeverem az ujjaimat, és mindenfelé megy a verda...
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Morran #20568 üzenetére
Autóban se azzal a végtagommmal adom a gáz-féket amivel kormányzok, ezért W-S: gáz-fék, bal-jobb nyil: irány.
De ez így csak utólagos önigazolás, azért csak két kézzel megy minden autós játék billről (vagy nem megy ha úgy nem megy
) mert ez: klikk ezt verte belém -taknyos kiskölökként.
(A, Y + vessző, pont gombokkal ment csak.) -
Morran
csendes tag
ti wasd-al vagy nyilakkal irányítjátok?
-
tupacamaru
veterán
Carrera S.
-
ETOM
addikt
If you have been looking for a new IGC challenger for Class S, look no further. The new in-game cash car in this IGC Car Rotation is the Porsche 911 Carrera S. The other incoming cars this week are the little bull called Gallardo, the original 1970 Hemi 'Cuda and the rally classic Impreza WRX (Sedan).
Here's the full shopping list:
Porsche 911 Carrera S (991) "Silver" $2,000,000
Lamborghini Gallardo LP 560-4 "White" $1,400,000
Plymouth Hemi Cuda "Red" $650,000
Subaru Impreza WRX STI (Sedan) "Red" $500,000 -
SylarHUN
senior tag
Mondjuk szerintem ezt így betenni nagyon undorító volt!
Ez az autó eddig CSAK a VIP tagokat illette meg!
Most meg berakták 24 órára a car dealerbe.
Legalább a VIP rendszámot vették volna le róla. -
Simi37
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #20560 üzenetére
A SpecV (mert az kredites). A kedvencem a team escape tehát asszem nem lesz rossz választás
Drag autóm már van. (R8 5.2)
-
Simi37
őstag
Jó kocsi a Nissan R35? Forza Horizonba jó, RealRacing 3ba is jó. Itt is? (a kredites verzió 1,7M)
-
Blizz
őstag
Ezek a nyomorult íések valaha újra fogják indítani a szervereket vagy csak ülnek mint jani a moziban és nevetnek rajtunk, ahogy szenvedünk a sz@ros szerveren?
-
Blizz
őstag
Annyira laggol mostanában a chicane.. Lehetetlen rajta játszani pár napja..Apex is ilyen?
-
noblem1983
senior tag
válasz
eLit-MiLan #20550 üzenetére
Jó gép, nekem megvan már régóta. Az irányítása kiváló csak a nitrója nem elég komisz de ajánlott vétel
-
eLit-MiLan
őstag
This is Jaguar XKR. It started its life in Need for Speed World as a Tier 2 car and ended up being one of the kings in Class A. It's normally available only with SpeedBoost, but you can add it to your collection this weekend with 1.7 Million Cash. This offer expires on Monday, November 10, 2014 at 12:00 in-game time.
-
tatabike
őstag
válasz
tupacamaru #20548 üzenetére
Jah, Procar-ba engem is érdekelne.
-
tupacamaru
veterán
Az Estoque-ba és a Procar-ba valaki egy jó színsort?
-
UFO1
senior tag
válasz
tupacamaru #20544 üzenetére
Miért kéne olyan kocsi ami perfect-el a legnagyobb sebességre gyorsít, ha időmérőzni kell akkor bivaly nitros kell kimaxolt utántöltővel, vagy hosszal, esetleg jumpstart-al, mint ez a „nagymenő” (startnál sling+NOS)! Az sem baj, ha stabil a járgány a sok hepehupa kanyar miatt (sofőrfüggő), erre a legjobb az M1, a GT2 jobban gyorsul az RS kevésbé (M1 mégkevésbé) a két utóbbi irányírása kb. egyforma. Igaz más videóin pont fordított a sorrend még ha egy hajszálnyit is!
Ezzel el is fogytak a szobajöhető autók, már ha ez a lista valós és frissül is mint régebben. -
eLit-MiLan
őstag
válasz
tupacamaru #20545 üzenetére
Nálam a 4.0 ~275 km/h - 4sec starttal
De mivel CR nem alkalmas valós eredmények felállitásához az emelkedők miatt + egyes kocsik hogy érkeznek azok után le, downtown challenge talán jobb összehasonlitási alapot adna. -
tupacamaru
veterán
válasz
tupacamaru #20544 üzenetére
Porsche 911 GT2 997 Construction Route, 7 sec-el a start után 283 km/h 4 sec-es Perfect-el.
Porsche 911 GT2 996 Construction Route, 7 sec-el a start után 275 km/h 5 sec-es Perfect-el.
Porsche 911 GT3 RS Construction Route, 7-sec-el a start után 261 km/h 5 sec-es Perfect-el. Police Edition.
Porsche 911 GT3 RS 4.0 Construction Route, 7-sec-el a start után 247 km/h 5 sec-el.Természetesen ezek az enyémek.
-
tupacamaru
veterán
A táblázatos az nem jó mert semmi köze a valósághoz.
Majd videóból próbálok olyat keresni ahol Perfect Start-al tesztelnek, mert engem az érdekelne a legjobban. Construction Route-ra kellene egy járgányt építeni. Az biztos hogy a 997-et a Procar és az Estoque is lenyomja, a NISMO R34GT-R Z-Tune pedig lassabban gyorsul tőle. Ja és IGC-s autot keresek.
-
UFO1
senior tag
válasz
tupacamaru #20538 üzenetére
Itt rányomsz az Acceleration-ra és máris látszik. Igaz az értékek csalókák, mert a Veyron-t hozza ki legnagyobb sebességűnek ez tiszta sor, na de a legjobb irányítás már megkérdőjelezhető és ennek fényében az értékek csak papíron léteznek (különben meg függ a Class-tól és a tuningtól is). Egy biztos az R8 és a Z06 Carbon Limited nagyon szedi a papucsait, persze perfect nélkül, azzal talán Veyron, F1, cinege lenne a sorrend.
Megj.: valami ilyesmi videókat kéne keresgélni.
Megj2.: az utóbbi pár hétben (hónapban) valamit elcsesztek a top gépekkel (pl. Zonda F, Veyron), mert nitrozva menthetetlenül kifarolnak, amit régebben nem csináltak. Ráadásául e két gép nálam a garantáltan legstabilabb (több napos teszt után) színsorral rendelkezik (nem a legnagyobb overall!!). -
eLit-MiLan
őstag
Attention Need for Speed World players!
We will be performing emergency maintenance today November 4, 2014 at 21:00 in-game time (UTC). The maintenance will take about an hour and you won't be able to access the game during that time .
Thank you for your understanding and see you online after the maintenance!Mai nap 10-kor kb 1 órás szeró offolás lesz.
-
tutuhawer
őstag
válasz
eLit-MiLan #20539 üzenetére
Ez így már
Ez most épp érthető, de benne lesz a pakliban pár hír, pl a gyorsulási versenyeken a váltogatásos hír, amit nehezebb megérteni
-
tatabike
őstag
válasz
tupacamaru #20538 üzenetére
Egysávos úton az IFA...
-
tupacamaru
veterán
Lehet azt tudni hogy melyik kocsi gyorsul a legjobban a startnál?
-
tutuhawer
őstag
válasz
eLit-MiLan #20536 üzenetére
Valami fordítást mellékelhetnél pár szóban a fórumot olvasó játékosoknak, hátha nem tudják a lényeget kiszűrni
-
eLit-MiLan
őstag
Attention NFS World players!
We have added drag races in our track rotation schedule. From now on, Gridlock is the only permanently available drag track and all others are being rotated.
Source: [link]
-
eLit-MiLan
őstag
If you’ve been waiting for a reason to Top Up your SpeedBoost and claim the Halloween Vinyls, today is the day, because we are having a Halloween SpeedBoost Sale!
Right now, get 25% more SpeedBoost and the Halloween Vinyls on top! You better hurry though, the offer expires tomorrow, Saturday November 1, 08 am UTC.
-
ETOM
addikt
How about some HEMI V8 power?
Unveiled at the Detroit Motor Show in 2006, the Dodge Challenger Concept leads this week's IGC rotation!. Also, the community favorites Mazda RX-8 '09 and Porsche 911 GT3 RS are back in the IGC pool. And don't forget the nippy little go-kart called the Lotus Exige Cup 260!
Starting today, the following cars will be available in the dealer for IGC:
- Porsche 911 GT3 RS "White": $2,000,000
- Dodge Challenger Concept "Silver" $1,100,000
- Lotus Exige Cup 260 "White" $980,000
- Mazda RX-8 '09 "Blue" $600,000 -
Blizz
őstag
Body kit-et lehet nyerni valahogyan? Vagy kizárólag boostból lehet kapni? Arany kártyáknak van rá esélye?
-
eLit-MiLan
őstag
Változás a rotában, ezek a mapok állandóak lesznek:
- Welcome to Palmont
- Chinatown Delivery
- Old Quarter
- Construction Route
- Main Street
- Downtown Challenge
- Hastings
- Rosewood Rally
- Rosewood Rally Reverse -
eLit-MiLan
őstag
Heads up, the next in-game cash car rotation will be this Thursday, October 30 at 16:00 in-game time!
We will be retiring these 4 cars:Aston Martin V12 Vantage "Silver"
Nissan GT-R (R35) "Black"
Jaguar E-Type Lightweight "White"
Nissan Skyline 2000 GT-R (C10) "Grey"...and of course, four cars will be added to the IGC car pool to replace these retired cars. We will announce those cars on Thursday.
Get them while you can! -
ETOM
addikt
Lamborghini is one of those makes that has been a part of the Need for Speed series since the beginning. This legendary manufacturer's birthday lands on next week and we thought it would be only fitting to have one of their cars as our in-game cash special this weekend. So, without further ado, here's the Lamborghini Estoque in candy white finish. You can find it in the car dealer only during the weekend with a cool 2 million cash price tag.
The offer ends on Monday, October 27, 2014 at 12:00 in-game time.
-
SylarHUN
senior tag
Hosszú idő után játszottam 1 órát a játékkal!
Egész kellemes volt.
Kivéve, hogy berozsdásodtam.Szerencsére csaló nem volt!
-
alfa20
senior tag
A Subaru Impreza WRX STI Hatchback milyen autó? megéri meg venni?
-
alfa20
senior tag
válasz
eLit-MiLan #20515 üzenetére
köszi,
azt hiszem egy Eclipse-et be is vásárolok majd -
eLit-MiLan
őstag
Fancy cars with a lot of customization options? Do you see them as empty canvases shaped like cars?
If you answered yes, then you will surely appreciate our Tuner Sale. Login to Need for Speed World and choose your favorites from our selected lineup of discounted tuners from the 70's to the 21st Century.
- BMW M3 GTR (E46) "silver" (2400 SB)
- BMW M3 GTS "Orange" (2820 SB)
- Infiniti G35 "Silver" (960 SB)
- Lexus IS 300 "Yellow" (1500 SB)
- Lexus IS F "Silver" (1380 SB)
- Mazda RX-7 "Blue" (1380 SB)
- Mazda RX-8 '09 "White" (1480 SB)
- Misubishi Eclipse "Purple" (1320 SB)
- Misubishi Lancer Evolution IX MR-Edition "White" (1140 SB)
- Misubishi Lancer Evolution VII "Yellow" (1440 SB)
- Misubishi Lancer Evolution X "Silver" (1680 SB)
- Nissan 370Z [Z34] "White" (1560 SB)
- Nissan Fairlady 240ZG "Maroon" (1200 SB)
- Nissan NISMO R34GT-R Z-Tune "Silver" (3000 SB)
- Scion tC "Silver" (1260 SB)
- Subaru Impreza WRX STI "Blue" (1260 SB)
- Subaru Impreza WRX STI Hatchback "Blue" (2040 SB)
- Toyota Corolla GT-S [AE86] "Black" (900 SB)
- Toyota MR2 "Yellow" (1260 SB)The Offer ends on October 29, 2014, at 16:00 in-game time.
-
törölt tag
Szerettem volna venni egy kis boostot, de már 1 órája errort ír, és nem enged vásárolni
-
Micsurin
nagyúr
válasz
noblem1983 #20511 üzenetére
Reméljük elkezd népesedni a game....
-
ETOM
addikt
Halloween is here!
Fellow Racers,
Halloween time has arrived once again in Need for Speed World! Today we turned on all the Halloween decorations in the world (be sure to check out Rocket Girl!) and made the special Halloween event ‘Ghostwood’ available to race on! But that’s not the only thing we also bring back the very special Halloween edition car, the McLaren Mp4-12C “Braaaiiiins” Edition!
This spooky car comes with a very cool Halloween inspired livery that depicts the silhouette of a sleepy village that plays host to a group of bats and zombies marching about. A ghosted “Union Jack” sits atop the roof and a blue glowing skull neon rest under the body. To complete this custom Halloween livery is a one-off license plate that reads “M0N5T3R” complete with claw marks and all!
But that’s not all! For the next two weeks with purchase of most SpeedBoost offers you’ll get access to the exclusive NFS World Halloween vinyls! If you can purchase SpeedBoost, then you can get the vinyls. This offer is only available until November 3rd so be sure to top up your SpeedBoost before it’s too late.
We wish a spooky Halloween time and loads of fun in… Ghostwood!
-
UFO1
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #20503 üzenetére
Matchbox??
Szerintem próbáld ki és meg fogsz lepődni, hogy megy a GTS sehol sincs hozzá képest, ja igen és ez fordul is. -
ETOM
addikt
How about some fresh M Power for Class B?
The BMW 1 Series M Coupé leads the batch of cars being added for IGC to the car dealer today!
These are the models:
- Lamborghini Murciélago LP 640 “Yellow”: $1,700,000
- BMW 1 Series M Coupé “White”: $1,300,000
- Nissan Skyline GT-R V-Spec (R34) “Blue”: $750,000
- Audi RS 4 “Yellow”: $600,000Enjoy!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Maximum két évet ad a 150 mm-es wafereknek a TSMC
- TCL LCD és LED TV-k
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple asztali gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest