- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Milyen videókártyát?
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Drága lesz a terméktámogatáson túl használni Windows 10-et
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beeerka
aktív tag
válasz
StrixAurum #20298 üzenetére
Magát a játékot. 9000 pezóért dobálják 576-ban, majd utána pedig biztos ami biztos alapon lehet belepumpálni a pénzt plusz cumókért (persze ez nem biztos, viszont beta alatt látszott hogy van itt is olyan fizetőezköz mint a boost)
-
StrixAurum
csendes tag
válasz
tupacamaru #20297 üzenetére
Mit is kell megvenni? AZ elején majd megy az ingyen kampány...., aztán jön majd finoman a cumi....
-
tupacamaru
veterán
válasz
StrixAurum #20296 üzenetére
Jó, mondjuk hogy jó lesz, de nem lesz.
Szerinted aki itt nem ölt bele pénzt az majd megveszi?
-
StrixAurum
csendes tag
válasz
tupacamaru #20295 üzenetére
Honnan tudod, hogy unfrankó lesz, lehet a béta után még megfoltozzák....
-
tupacamaru
veterán
válasz
StrixAurum #20293 üzenetére
A World of Speed mindenképpen mert ingyenes, a sok játékos aki itt sem vett pénzért autót az majd átmegy oda. A másik meg egy fostalicska, így a bétát játszva, a sávszélességet se pazarolom majd rá.
-
Simi37
őstag
válasz
StrixAurum #20293 üzenetére
.
-
tupacamaru
veterán
válasz
StrixAurum #20290 üzenetére
Fikció? Egy hetet adok neki.
eLit-MiLan Szomorú!
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
tupacamaru #20289 üzenetére
Sajna még nem
-
StrixAurum
csendes tag
válasz
tupacamaru #20289 üzenetére
Jaja, lehet igazad van, de ez a játék most ott tart, hogy max a megbízható haverokkal tudsz menni, idegenekkel rajtolni tök felesleges Szerintem.
És nem hiszem, hogy az EA jótündér szinten üzemeltetné tovább a szervereket.
Ki van ez találva millimémerre..., amikor már reménytelen, akkor redőny leó lesz!Ja..., azt mondod.., a következő multis autós játékokat is feltörik majd...., nos ez egyenlőre csak fikció.., de ez viszont már most szanaszét van hekkelve, tehát ez meg realitás.
-
tupacamaru
veterán
válasz
StrixAurum #20288 üzenetére
Nem hiszem hogy külömbek lesznek, a csalók ott is meg jellenek idővel... Akkor meg nem mindegy? Az autók nem érdekelnek, nem vagyok gyüjtő. Csak egy pár kell amivel lehet nyeregetni.
Nem volt még ingyenes TH?
-
StrixAurum
csendes tag
válasz
tupacamaru #20286 üzenetére
Nagyon kevés időt adok már ennek a játéknak, évvége felé jönnek az új autós hókamókák, aztán azok mellett le is húzzák itt lassan a redőnyt szerintem.
Mióta nem tettek be új autót, de ami a legszebb virágkorában is annyiba került itt egy csúcsverda, mint egy komplett PC-s játék....., hogy is volt ez?
-
tatabike
őstag
válasz
StrixAurum #20285 üzenetére
Talán már a WOT-ot többen játsszák, mint az NFS Worldot. Legalábbis én már egy ideje sokkal több olyan emberrel találkozom, aki azt ismeri, nagy részük játssza is, de a World-del már nem nagyon dicsekszik senki.
-
tupacamaru
veterán
válasz
StrixAurum #20285 üzenetére
Neked, de ki költ rá? Való igaz, valamennyit már én is nyomtam bele, de nem hiszem hogy még egyszer áldoznék rá.
-
StrixAurum
csendes tag
válasz
tupacamaru #20284 üzenetére
És kinek lesz igaza abban, hogy erre egy fillért nem szabad költeni?
Más..., lövöldözős játékokban a műanyag pisztolyos pistike a legritkább esetben szokta megmagyarázni molekuláris szinten, hogy a csőben a huzagolás melyik részen kopik leginkább..., itt meg megtörtént...átültetve autós keretek közé..., olvassatok vissza...!
Olyan túlzott komolysággal futott ez a "toldd előre a szappant a csőben" játék..., hogy még az is elhitte, aki mondta...sőt..., költött is rá.... (lengyel búsztot...)
Igaz tizedébe sem került, mint a valódi.., de ők most mossák kezeiket, mert ez nem csalás...,
Megsúgom, annyi szoftveres munka lenne a játékkal, hogy az EA nemhiába hagyja a süllyesztőbe menni.
De sebaj, jönnek az újabb pénzlopoldák, lehet hamarosan költeni....! -
Tomyyy93
tag
válasz
StrixAurum #20279 üzenetére
én lemondok erről a játékról inkább mert sajnos nincs jogsim
de akkor 'lődözősökkel' se játszok mert nem vagyok katona.. mit is tudhatok én a háborúkról 21 éves fejjel
-
UFO1
senior tag
Direkt nem célzottan írom ezt, de a játékok zömét így az autósokat is a 10-től 17 éveseknek készítik. Milyen jogsi kéne pl. egy PC-hez VGA-s?
-
tupacamaru
veterán
válasz
StrixAurum #20276 üzenetére
T'án csak nem csíp a pisi?
-
UFO1
senior tag
Hagyjátok már tisztán látni, hogy csalt a csabinál is nagy cucc, kellett neki a Veyron. Sajnos szart se ér! Instabil, legyorsulja jó pár járgány, igaz végre a legjobb és nitro ereje se kutya. Az ügyes csalót észre sem veszed, csak érdekesen jól megy, mindig, mindennel. Kis tankmód, stabilitás hack, esetleg 1,3-ra állítja a gyorsulás értéket és hopp ö a világeleső, de kit érdekel … megmondom: SENKIT!!
Mostanában nagy divat az autócserélős okosság, sose éred utol sehogy se, ha hülye gyorsabbat megy, mint az adott gép tudna, ha okos nem veszed észre, vagyis észreveszed, ha tapasztalt vagy és tudod, az nem megy úgy, nem mehet úgy, ennyi!(#20247) noblem1983
Erről nem hallottam, de halleluja. Azt sem értem ki és miért tette ide őket. Lassan visszasírom De Vellis-t és a csapatát igaz sok hülyeséget összehordtak, de legalább tudták mit hogyan kell és nem tévesztették össze az ESC-t az Enter-el.(#20250) alfa20
A The Crew-nak semmi köze a GTA-hoz, mert az egy felnőtt SIMS, vagy nevezzük hardcore lődözős, mászkálós izének, nálam nincs besorolható műfaja. Abban autókázni képtelenség, mert csúszik minden jármű, mintha taknyon haladnál. A Crew irányítása leginkább a GRID-éhez hasonlítható könnyen tanulható, élvezetes van súlya az autóknak. Sodrodnak, tapadnak ha éppen az adott autó tulajdonságához az áll közel, nem szimulátor közel sem, de jó játéknak ígérkezik. Sajnos fizetős, ez a hátránya. Van aszfaltos verseny és van terep olyan Colin McRae stílusban, persze nem annyira kidolgozott a szimuláció sokkal árkádosabb. Lehet driftelni havas, földes, kacskaringós hegyi pályákon. Az előzetes videók alapján én is megijedtem, hogy irányíthatatlan lesz, mert mindenki ment össze – vissza. Itt két lehetőség lehet, vagy bénák menetek a feltöltött gameplay-ek alkalmával vagy átdolgozták az irányítást, ezért nem jelent meg márciusban csak novemberben fog. Mindenesetre ha lesz még BETA javaslok egy próbát, megéri jó játéknak ígérkezik.(#20272) Bekő Tóni
Bazeg ez tényleg az nekem miatta hiányzik legjobban a free chat, annyi marhaságot összehordani pár perc alatt senki sem tudott! Igaz párszor leoltottam és hamar elmenekült a fehér betűk elöl és ami a legjobb versenyezni ezzel a játékkal egyáltalán nem tudott csak pofázni, persze a csitt az ment neki. -
ETOM
addikt
válasz
tupacamaru #20274 üzenetére
-
tupacamaru
veterán
válasz
StrixAurum #20273 üzenetére
Erről a rejtélyről megkérdezzük a modikat is?
-
Bekő Tóni
tag
válasz
StrixAurum #20270 üzenetére
jaj, bocsi, a Csimpilóta az a Desmond volt, nem te.
-
Bekő Tóni
tag
válasz
StrixAurum #20266 üzenetére
Szasz Csimpi, hiányzik azért a chat a játékban nem? Nem tudod már a kiskamaszokról leimádkozni a pizsit a borgőzös estéken. Pince megvan még? Vagy beomlott az esős nyár végére?
-
tutuhawer
őstag
válasz
StrixAurum #20266 üzenetére
Szasz, Cs
új munkahely, tavaszra biztosan meglesz a pénzem. És most kerékpárom sincs. Nem is játszom, elég szar az időbeosztásom, sok a munka, írom lelkesen a túlórákat -
StrixAurum
csendes tag
Nálam Bugac Full Ultrával: zöld-kék-zöld-piros-piros-piros, és az overallja : 872 így.......
Tutu..letettted már a jogsit, vagy még mindig a bringádról osztod itt az észt?
-
Bekő Tóni
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #20251 üzenetére
Nem ugyanazzal a játékkal játszunk.
Mutogasd az Ultra Bugattidat ott, ahonnan azt szedted amivel ezt elérted.
Ja, hogy az nem pálya, ott nem lehet felvágni ezzel, mert az összes nyomoréknak megvan ugyanez az Ultra Bugatti vagy mi.Írj inkább arról hogy hány és hány dragpályára belőtt kocsi veri el a Bugattit a való életben. Vagy akármiről, csak ne a játékodról írj, könyörögve kérlek már azistók'ssza meg, mert valami okádék szar autóverseny lehet ha millió km/h-val lehet menni.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
tupacamaru #20261 üzenetére
Kit érdekel az idő? Én nem arra megyek......
-
tupacamaru
veterán
válasz
noblem1983 #20262 üzenetére
-
noblem1983
senior tag
válasz
tupacamaru #20261 üzenetére
Valahogy kompenzálni kell az a szilárd akaratbéli hiányosságokat vagy éppen nudlikát XDD
-
tupacamaru
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #20257 üzenetére
Ja ja, azért csalsz mert tudsz játszani, weeheheheh. Mivel, tán a nudlival a gatyádba.
Most nézem elég fostalicska a gubattid, silány időket tudsz csalás nélkül.
-
tutuhawer
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #20259 üzenetére
kb így nézek én is.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
tutuhawer
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #20257 üzenetére
Értem, rosszul láttam a dolgot akkor. Már megint. Hányadszor már... Hányok már.
/szóviccet figyeljük, ugye? / :
szerk: csaltak köröttem mindig, hűha... Bejött Sunnny meg Beeerka és mentem velük évekig kiváló futamokat. Hol érdekel engem, mi van a többiekkel.... Érted. Leszarom a többieket , és gurulok tök jól a haverokkal. Veled éppen nincs kedven gurulni, érted.
-
tutuhawer
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #20253 üzenetére
csak hogy tisztán lássak. Említettem, hogy te ne 500, hanem egyenesen 800 km/h-ig gyorsulsz és kikérted magadnak. Autofinish, nem csak finish, kiskutyafüle, minden jelen van. Hát miért hinném el én vagy bárki más, hogy a te Bugattid ilyen vagy olyan?
Csaltál, Csalsz, holnap is csalni fogsz, korábban büszkén ecsetelted az eredményeid, hogy X győzelem itt-ott, most meg a hibátlan tuningodat mutatod. Hát honnan tudhatnád te, hogy mi fán terem ez a játék?
Azt mondtad , azért csalsz orrba-szájba, mert a másik is csal. OK, mondom, csináld, de nem ám , kitalálod itt a fórumban a spanyolviaszt, és említed a győzelmeidet, meg a tuningodat, mert Beeerka átnyúl a képernyődön, és azt te nem akarod... -
Beeerka
aktív tag
válasz
Nemsemmi bakker, 130-as táblánál ez milyen büntetést ér?
RIVERFRONT & GREEN | SPRINT | Class S12.83 km2 - 6 Opponents | Min. level: 2- | FORD MUSTANG BOSS 302 '12 | MP-00:00.001 | 46188000 km/h | 1 year ago
46 millió km/h
Olyan tempót nyomtál, belegörbülhetett a monitorod is.
Meg sem említem a jó kis Hastings ( 108432000 ) 108 millió km/h-ás csapatásod
-
ETOM
addikt
válasz
Itt azért vannak gyorsabb autók mint a veyron..
-
tutuhawer
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #20251 üzenetére
linkeld be a profilodat az nfstimes-ról, hadd lássam, mennyire gyors a Bugatti. (Én Nissan-párti vagyok, azért kérdem)
ez az enyém: http://nfstimes.com/nfsw/pc/TUTUHAWER
/4 éve már/ -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
StrixAurum #20245 üzenetére
Full Ultra Bugatti nálam is van,de azért nem mondanám szarnak mivel szoktam nyerni,persze mikor nincs autofinisher
870-es OverallEz az én tuningom a Bugattin
Innen lehet nézni milyen van. [link]
-
alfa20
senior tag
válasz
StrixAurum #20240 üzenetére
Hát nem tudom, bevallom kaptam béta kulcsot a The Crew-hez, de nem használat fel, megnéztem sok gameplay-t, de nekem ez a hegyen, völgyön, mezőn át annyira nem jön be, meg nekem olyan GTA-nak tűnik a játék, mintha abban autóznánk, csak itt autóverseny van.
Igazából a World of speed-től sem várok sokat. Szerintem a maga nemében nagyon jó játék az NFSW, csak helyre kellene rakni, rendesen optimizálni a kocsik valós teljesítményéhez, és persze kizárni a sok csalót, nem hiszem el, hogy erre nincs megoldás amit mások ne használnának... (pl:hackshield vagy a többi)
Ettől függetlenül sajna én is csak a napi gyémántot szedem össze mivel 10-ből csak 1 normális futamot tudok menni a sok csaló miatt. -
StrixAurum
csendes tag
válasz
noblem1983 #20247 üzenetére
Jól teszed!
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
StrixAurum #20243 üzenetére
Nem vertem erre a pénzem eddig se, és ezután se fogom...de arra se...
-
UFO1
senior tag
válasz
StrixAurum #20240 üzenetére
Ez a játék nagyon jó, vagyis jó lehetne, ha lenne gazdája és fojtatnák a fejlesztését a lehetőségek végtelek lennének. A World of Speed a Shift, Grid és a ProStreet ötvözete, bár talán a legkevésbé az utóbbié és zárt pályás. A The Crew teljesen más tészta, óriási bejárható terület rengeteg verseny ilyen olyan pályatípusok. Ugyanez megvalósítható lenne itt is csak ilyenkor lép életbe az első mondat.
NFSW lehetőségek: 1, 2, 3, 4 (nem saját videók)
Bayview, Canyons, Olympic City and Tri City in NFS World -
StrixAurum
csendes tag
Bocsánat, de azt hiszem, ennek már lőttek!
Nekem van egy full Ultra Bugacom,..., nem ér sz@rt sem!
-
ETOM
addikt
válasz
StrixAurum #20243 üzenetére
nem nagyon veszünk boostot..
-
StrixAurum
csendes tag
válasz
eLit-MiLan #20242 üzenetére
Akkor ezekszerint erre vered a pénzed továbbra is...?
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
StrixAurum #20241 üzenetére
The Crew addig volt jó, amig ki nem próbáltam.... köszönöm nem kérek belőle
-
StrixAurum
csendes tag
Nemsokára kijön a Crew, meg a World of speed...aztán ennek reszeltek. Annyira szét van már hekkelve, hogy csak arra jó, hogy megbízható haverokkal menjünk pár kört...
Szerintem szerverLeó lesz nemsoká.
-
eLit-MiLan
őstag
Hát ez nem épp world, de ez nagyon nagy "rally"
[link] -
tutuhawer
őstag
válasz
LamerGyuri #20235 üzenetére
ő kedvenc, ott a neve alatt is
Én is kaptam a múltkor, és örülnék megint egy kis boostnak, habár nem játszom, mégis adna boostot, hogy belépjek és fessek egyet. Nissan 370Z-t szeretnék venni, szóljatok, ha játékpénzért a boltban lesz megint, előre is köszönöm -
LamerGyuri
senior tag
válasz
tupacamaru #20234 üzenetére
Akkor te valami elit elbánásban részesülsz
én több, mint egy évig nem is néztem rá a játékra, de még hírlevélre sem méltattak, nem hogy ingyen boostra.
-
tupacamaru
veterán
válasz
eLit-MiLan #20233 üzenetére
Nem tudom, én a multkor is ilyenkor kaptam.
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
tupacamaru #20232 üzenetére
Nekem is van accom amivel hónapok óta nem léptem be, ott miért nem kapok ösztönzőt?
-
tupacamaru
veterán
válasz
eLit-MiLan #20230 üzenetére
Mert várom hogy ingyen lehessen folytatni a TH-t és ilyenkor nem is játszok. Ösztönző.
-
alfa20
senior tag
válasz
eLit-MiLan #20230 üzenetére
nekem meg hírlevél is csak évente egyszer jön, pedig be van állítva és spam-be sem kerül
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
tupacamaru #20228 üzenetére
De miért van az hogy én sose kapok, más meg többször is???
-
tatabike
őstag
válasz
tupacamaru #20228 üzenetére
-
tupacamaru
veterán
Kaptam 600 boost-ot megint.
-
Bekő Tóni
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #20202 üzenetére
Gratula.
Komolyan - nekiálltál és végigvitted.
Pedig ehhez most nem volt cheat -
Crowent
tag
válasz
noblem1983 #20224 üzenetére
Az elején az Aventador az Agera szintjén volt... De azota sok minden változott, anno mikor legutóbb gameltem vele akkor a pagani és az f1 huzott fel. de sztem ma se lenne ez másképp...
-
noblem1983
senior tag
válasz
Crowent #20223 üzenetére
Nincs az Agera-val semmi gond. A játékban sem mert gyorsabb mint az Aventador. Az hogy a tiéd nem úgy ment az sok mindentől függhet. Sokat mentem vele mióta megvan és bizony voltak F1-eseknek szorult pillanatai mikor a svéd szuper autóval mögöttük dübörögtem. Talán egyszer ha meglesz a jó perfect startom megpróbálom megmutatni mire képes
-
Crowent
tag
válasz
xenon2 #20222 üzenetére
A Nissan.hu oldalon a sima GT-R 30.800.000 forint... Szerintem több is kijönne mint 6 db, hiszen vannak olyan Bugattik ami 500 millát is megért... Ez a Nismo meg nagyon jól nézz ki. Bár én nem vagyok Bugatti van, de azért jól nézz ki. Inkább Koenigsegg, na az aztán tuti nyerő
-
sunny84
senior tag
jaj jaj siklunk a témától , minden autó összehasonlításnál mindig szériaautókat nézünk , ott lehet hasonlítani az időtállóságot menetsabilitást dinamikát dizájnot fogyasztást mert minden gyári alaktrész , tuning más tészta , tuningolt és széria autókat hasonlítani írtó nagy balgaság , tuningal megnőhet a teljesítmény fogyasztás dizájn , de csökkenhet a stabilitás és az időtállóság utóbbi a kihegyezet teljesítmény miatt nagyobb erőnek van kitéve minden alkatrész + megnől a szervíz igénye , még egy komoly drága pénzből felépített tuningolt autó aminek minden tulajdonsága pozitív irányba ment , egy megépítéssel és kevés szervízzel sosem bír 15 - 20 éveket ,. én sem hasonlítom a kicsikémet az 1,4 .. 1,5 ös hondákhoz..
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
eLit-MiLan #20216 üzenetére
Ha elolvastad volna először hogy valami hiba volt a GTR-nél,akkor lehet nyert volna. (lehet sofőr vagy műszaki)
Crowent: De azért az R34-es 900 pacival elverte az 1000 lovas Bugattit,az se semmi!
-
alfa20
senior tag
válasz
Crowent #20215 üzenetére
azért a simának sincs szégyenkezni valója:
Nissan GT R 2014 VS Bugatti VRUM
700HP vs 1001HP
eredmény 1:21-nél. -
Crowent
tag
válasz
eLit-MiLan #20216 üzenetére
Ez biztosan nem régi trabi, úgyértem ez vadiúj alkatrészekből gyártották le szerintem, mert nem bírná ki a légellenállást főleg ilyen kockás kasznival... nem?
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #20214 üzenetére
Ennyi erővel egy trabant is lever egy Nissan R35-st ....
[link] -
Crowent
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #20214 üzenetére
Az általad linkelt R34 az tuningolt... Én a gyári kiadásokról beszélek... Amugy meg ha itt tartunk egy utcai LP640-et úgy megcsinálták hogy 2k loerős volt... De tuningolt Bugattit nem láttunk....
-
Crowent
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #20211 üzenetére
Ember, olvassál már utána... 0.5 seccel job a Bugatti... Számold ki az mennyi autóhossz....
-
sunny84
senior tag
minden igazi japó tuner autót elb@sztak a játékban , már felesleges agyalni rajta , anno már majdnem 4 éve mikor először mentem a skyline r34 el és a suprával majd nem sírva fakadtam , ott elásta magát a játék már
, 2 éve nagyon elszaporodtak a csalók az koronázta meg az egész f@st
azóta már csak néha játszok , privizünk ennyi -
Crowent
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #20208 üzenetére
Remélem ezt csak viccnek szántad... Ugyanis a GTR közelébe sincs egy Bugattinak... Az viszont tény és való hogy az Aventador és a GT-R majdnem egy szinten van, mert 0-100ig 2.9 az átlag mindkettő kocsinak, sőt 0-200ig asszem a GTR jobb, de Végsebességre az Aventador viszi a címet a maga 350 km/h-val, míg a GT-R 315nél nem megy többet... A Veyron meg 0-100 km/h: 2,5 mp alatt van 100-on, és 55 mp alatt van fenn 400on... A Koenigsegg One:1 meg szarrá alázza a Bugattit is... Mind1 nem is erről van szó hanem arról hogy némelyik kocsit LADA szinten tesznek be, mint pl GTR viszont azokat a kocsikat amik a valóéletben meg sem ütik azt hogy SPORT kocsi azok meg mennek mint a szél... Az is vicc, hogy a Drag GTR alig megy... 1 szó mint 100 a Koenigsegg, Bugatti más kategória, de mind1 ez az EA...
-
Crowent
tag
válasz
tupacamaru #20200 üzenetére
Azt hittem ez a game lehúzta már a rolót, de tévedtem. 2 éve még T1-2-3 idejében imádtam a játékot, de azóta hányadék az egész. Legnagyobb csalódás a Koenigsegg Agera "gyengesége" illetve hogy az igazi hyper autókat össze engedték egy Paganival vagy egy Porsche-val. Minden éppeszű ember úgy áll hozzá a játékhoz, hogy mivel a világon ez az egyik leggyorsabb autó akkor itt is. Tévednek. Amikor megvettem az Agerát 2 éves tapasztalattal a hátam mögött majdnem széttörtem a monitort amikor full egyenesen az Aventador ott hagyott mint a kakit, nitró nélkül, de azt is el tudon képzelni hogy 1esbe ment végig a kocsi. Nem voltam full ultra, és az aventadoros sem, mellesleg jó barátom volt, nem használt hacket... Béna sem voltam, mert akkoriban elég jól ment a játék... Tudom hogy a valóságot ne hasonlítsam össze a játékkal, meg hogy meg kell úgy csinálni hogy minden autónak legyen ellenfele, de class helyett jobb lett volna ha kategóriákra osszák a kocsikat... De lehet én látom rosszúl...
-
törölt tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #20205 üzenetére
Szarkasztikus akartam lenni
Nekem is még van vissza 220 nap.... -
törölt tag
válasz
Hátttt..... megérte "gürcölni"....
-
alfa20
senior tag
válasz
Nekem van még 213 napom addig javulhat a helyzet
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Ezt adta sajnos: [link]
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Nah eljött a kíváncsiság ideje hogy mit is fog adni az 500 Treasure hunter day-re (Car Pack)
Majd dobok képet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kedvenc zene a mai napra
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest