- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPad topik
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
alfa20
senior tag
válasz
Feri1977 #21198 üzenetére
Örülünk, hogy te örülsz neki, hogy vége a world-nek, de ezt annyiszor nem kellene kihangsúlyozni.
Jelenleg sajnos nincs sok alternatíva MMO-ra, (egyedül talán a The Crew) F2P-ben meg nincs is.
Én még bétával kezdtem az első vagy második nap regeltem be igaz voltak hosszabb kihagyásaim, de mindig vissza tértem hozzá, így én sajnálom hogy vége... de hát ez van ez is csak egy játék. -
sunny84
senior tag
na ezek amik majd hiányozni fognak
[link] -
Feri1977
senior tag
válasz
Bannani #21195 üzenetére
Engem nem izgat, ha az ingyeneseket bezárják, mint a world, ugyanis kutyát nem érdekli a world, játszottam vele, totál nem egyértelmű dolgok vannak benne, oda join vagy teleportálok egy meccsre, és semmit nem lehet versenyt indítani az adott képernyőn csak ott van a kocsi meg felette a jel, amit semmivel nem lehet elfogadtatni mondjuk, de mondhatnék mást is, van egy rakás pénzed, és mondod veszel valamit az autódra, megveszed, ha kérdés párbeszéd ablakon a bal oldalira mész hogy megveszed igen semmi nem történik, visszamegy az alap vásárlási képernyőre, ha a jobb oldalira nyomsz, kimegy windowsba a játék az ea weblapjára, káosz az egész, egy normális NFS-t akarok még ebben az évben PC-re, de hogy rohadjanak meg, tavaly se adtak ki, most se fognak, és ahogy írtam, bezzeg a totál felesleges mobil játékot megcsinálják, mikor már van mobilra nfs évek óta a play marketben, meg konzolra kiadtak tavaly is nfs részt, de PC-re csesznek, és nem érdekel a projekt cars meg a többi, mert az nem arcade mint az NFS, amiben tuningolhatsz meg sajátos pályák vannak, a többi autós játék teljesen más, jellegét veszti nálam, úgyhogy most én is kardomba dőlök kb. és mérges vagyok.
-
Bannani
tag
Most ránéztem a Battlefield Heroes oldalára (4 évet játszottam vele máskor) és azt látom, hogy bezárják.
Teamspeaken meg hallom, hogy az összes ingyenes játékot. Szánalmas, amit az EA művel...Pénz az legyen dögivel,de dolgozni ne kelljen. Ha már se lövöldözni, se autókázni nem tudok egy kicsit, remélem legalább kiadnak valami Battlefield 5-öt.
(Állítólag valami Star Wars játékot csinálnak az ingyenesek helyére, ez igaz?)
-
törölt tag
válasz
LamerGyuri #21192 üzenetére
Nem baj, GTAV online részében jó versenyek vannak
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
#21346560 #21190 üzenetére
Persze. Kb. olyan értetlenül álltam előtte, mint nem sokkal korábban te, hogy mi a fákk volt most ez? Váltottam levelet velük, de annak is annyi volt csak az eredménye, hogy ÉN bizonyítsam be, hogy nem csaltam, mert valaki jelentette, hogy igen. Aha, ja. Annyiban is hagytam a dolgot ezek után, pedig havonta-kéthavonta még költöttem is rá. Nyaljanak sót.
-
ETOM
addikt
gyanús volt az a 45 új üzenet..
hát fasza..
-
törölt tag
válasz
LamerGyuri #21185 üzenetére
Téged is bannoltak?
Én csak azért jöttem ide, hogy megnézzem, más is kapott-e levelet tőlük... de úgy látom a sors igen irónikus, mert nem sokkal azután, hogy jogtalanul bannoltak a játékból, lehúzzák a rolót...
-
Balathruin
veterán
válasz
barack1997 #21188 üzenetére
IGN, csak elírtam.
Mivel ez nem ide tartozik, ezért ennyi: [link] -
barack1997
senior tag
válasz
Balathruin #21161 üzenetére
"Már elköltötték az IGM lefizetésére, szóval buktad" - nem vágom miről van szó. Mit fizet ki ? Mi az az IGM ?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
Mit vársz az EA-tól? Mást nem tudnak........... nyomorékok!
-
Balathruin
veterán
válasz
Melyik lenne? High Stakes és Porsche Unleashed.
-
LamerGyuri
senior tag
Bazz, a bannolásom után még volt pofájuk e-mailt küldeni, hogy hát véget ér ám a játék
bunkókBalathruin: neked melyik a 4 és 5? mert valamivel folytatnom kéne az autókázást.
-
Lokii
aktív tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #21183 üzenetére
Akkor én nem ismertem magamra ha nem gond
.
-
Balathruin
veterán
Nyugodjatok le!
Ha vége lesz a world-nek akkor majd nyomjuk a 4. és az 5. részt online.
-
Lokii
aktív tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #21178 üzenetére
Remélem nem az én helyesírásommal van a gond
-
Feri1977
senior tag
Meg is írtam a magamét magyarul és angolul is az NFS portálokra: "Kutyát nem érdekli az nfs world meg a no limits! Teljes mértékben csalódott vagyok...több helyről is megerősített információk szerint, ez évben se lesz új NFS PC-re, a rivals ami rohadt nehéz egy idő után és már unom, nem lesz leváltva semmivel, pedig már tavaly is nagyon vártam az új részt, de mondták ki hagynak 1 évet, erre ebben az évben sem lesz úgy néz ki, grrrr, persze rohadt mobilos verzió amit írtam, az lesz, kutyát nem érdekli, mert ahogy írtam nfs már van eleve mobilra, és annyi autós játék van mobilra mint a szemét, amúgy is utálok mobilon játszani, max. a nitro racing meg a csr racinggel szoktam, de most nagyon rossz a kedvem...."
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Helyesírás látom soknak még nem megy.
-
Lokii
aktív tag
válasz
Feri1977 #21176 üzenetére
Na ja... Az a gond,hogy az NFS széria kihalt,ahogy történt ez a Sporeval is,meg fog a Sims-el,mert amit a 4-el műveltek,az a béka segge alatt van,a sims 3 ezerszer jobb 1 kieggel+pár teljesítmény móddal szerintem. Szerintem nem lenne gond ha 2-3,esetleg 4 évente lenne csak új rész,így legalább jobb minőségüek lenénnek,de szerintem nem nagyon fogják tovább csinálni,Sporehoz se adtak patchet 5 éve,pedig nagyon nagy potencionál volt/van a játékban,és nincs nagyon hozzá hasonló a műfajban. Ez van az NFS-el is,meg konkrétan a Worldel is. B*sszn*k fejleszteni a játékot...
-
Feri1977
senior tag
Teljes mértékben csalódott vagyok...több helyről is megerősített információk szerint, ez évben se lesz új NFS, a rivals ami rohadt nehéz egy idő után és már unom, nem lesz leváltva semmivel, pedig már tavaly is nagyon vártam az új részt, de mondták ki hagynak 1 évet, erre ebben az évben sem lesz úgy néz ki..totál kivagyok..persze rohadt mobilos verzió amit írtam, az lesz, kutyát nem érdekli, mert ahogy írtam nfs már van eleve mobilra, és annyi autós játék van mobilra mint a szemét, amúgy is utálok mobilon játszani, max. a nitro racing meg a csr racinggel szoktam, de most nagyon rossz lett a kedvem..nincs olyan játék jelenleg, ami felváltaná az nfs-t, az összes autós játék nyomába se ér az nfs-nek, nincs alternativa, projekt cars és társai, szánalmas...azt hiszem visszateszek egy egy régi nfs-t szégyen szemre a gépre, és újra kezdem azokat..carbon, most wanted, underground és társait :-(((
-
Tomcsi2012
tag
Szia !
Tellyessen egyet értek veled,én is ugy vélem és alapszik a dolog,hogy a konkurencia a pénzen alapul,nem a játék stilusátol.It senki nemtörödik semmivel,csak a pénz,pénz,pénz,de ha nincs lo,jo a szamár is,bár akinek megfelel.Ea nál mindig a pénzen alapszik minden,törekvése,0 a semmibe.Amugy énis észrevetem,hogy pang az egész pálya,de magug nemveszik észre,hogy valami nem jo,vagy kéne valamit is tenni,változtani a dolgon.Amugy könnyeb bezárni mindent,mind felyleszteni,ezen a véleményen vanak,nyitok,zárok.Ami van esztétikai cucok az 0,ami van azt meg nyerjük,amivel semmit nemtudunk kezdeni,vagy csak hányadosan.Ahogy látom ez is lassan bezárja a kapuit,mind,hogy felylesztésre,modositásra alapitaná az egész pályát.Ez a gond,hogy a játékosok véleményére senki nem alapszik,nem is méltatják az embereket erre,ahogy esik ugy puffan.Amugy nem rossz,de lehet jobb is,amugy elférne 1 kis tatarozás,ujitás és stb.
-
Lokii
aktív tag
Szerintem az EA-nak nem kelettt volna azért bezérni a játékot,inkább egy nagyobb patchot kelett volna kiadnia,ami pár könnyen megvalósítható featuret adott volna a játékhoz(pl a rendőrök opcionális láthatósága az utcákon,mert nélkülük eléggé kihaltak az utcák szerintem,normális anticheat rendszer kialakítása,a nem cheaterek unbannolása stb). Egy nehezebb dolog lett volna egy CS:GO-hoz hasonló piacrendszer hozzáadása,de ez legalább mindig tartotta volna életet a játékban,mivel a játékosoknak is megérné bizonyos esztétikai tárgyakat venni,mivel annak azután is marad az értéke. +A piacon semmi ilyen műfajú MMO nincsen... Battlefield Heroes és Battlefield f2p bezárását még megértem,mivel van konkurenciájuk,de az NFS
orldnak közvetlen konkurenciája nincs(a The Crew azt mondják eléggé rossz lett,de az nem azon a helyszínen játszódik ahol az NFS world stb...).
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
Tomcsi2012 #21172 üzenetére
Nem neked irta, ha megnézed jobban
-
Tomcsi2012
tag
válasz
barack1997 #21171 üzenetére
Már mire gondolsz,böveben.Nincs megnevezve,hoogy melyik rész rakadt meg,vagy érdekelne.
-
barack1997
senior tag
válasz
Balathruin #21161 üzenetére
Kifejtenéd bővebben ? Kiváncsi vagyok
-
Tomcsi2012
tag
válasz
Feri1977 #21169 üzenetére
Igen,mondasz valamit,nem könyü a pálya ahogy néztem,minnél jobban elöréb jucc és vered a rangod,annál nehezeb a pálya.Amugy sokat tanultam ot,de nem eleget,ahoz,hogy többet megtudjon azt amire a legjobban szükség lenne,vagy kéne.Amugy már 4 szer kezdem a játékot,mert mindig más helyre veszekelek,most az europa részét taposom,ha van idöm.Amugy mobillos játékot nemigen kedvelek,nekem asztali gépem van a fiamnak laptop,én kizárom a mobilos játékokat,nincs benne élvezet.
-
Feri1977
senior tag
válasz
Tomcsi2012 #21168 üzenetére
A Rivals volt az utolsó, már unom, és dög nehéz amúgy is egy idő után, tavaly nem adtak ki új részt, azt mondták egy évet kihagynak, azaz most kéne kijönnie valaminek, erre valami idióta mobilos verzió jön majd ki, de minek?! Mobilra van egy rakás autós játék, még nfs is, asfalt urban, csr racing, és társai, normális pc-s verziót kérek, ahogy azelött minden évben kijött és vártam nagyon!!!
-
Tomcsi2012
tag
válasz
tupacamaru #21165 üzenetére
Szia !
Erröl nemtudok mit mondani,nemis hallotam rola,én a régit tolom.
-
alfa20
senior tag
válasz
tupacamaru #21165 üzenetére
egyszer biztos, de az is csak olyan lesz mint a többi... 1-2 óra után kuka.
-
tupacamaru
veterán
Ebből a World of Speed-ből lesz valami?
-
Feri1977
senior tag
Kit érdekel a word online, új részt akarok, amit másfél éve nem csináltak, új részt akarok! Tavaly ez kimaradt!!!
-
satee76
aktív tag
Én is szerettem, és kb 2010 augusztusa óta mai napig hetente egyszer-kétszer leültem elé.
Nagy kár érte. -
Robokutya
senior tag
Na most sajnálom a sok sbt amit bele feccoltam nem lehet visszakövetelni??
Vannak számláim -
alfa20
senior tag
válasz
Balathruin #21158 üzenetére
Az nekem se jön be...
Hát jó ijé...
van egy hónapom, hogy kiéljem magam aztán pápá Car game... -
alfa20
senior tag
Nézegettem különböző autós játékot de semmi hasonló, amiket találtam az mind gagyi...
Nincs semmi hasonló? -
alfa20
senior tag
Hát én ezt szomorúan hallom, keveset játszom, de ezt szerettem, néha mentem pár kört azt jólval.
A többi autós játék nekem valahogy sosem jött be, ráadásul ez ingyenes voltKár érte!
-
Tomcsi2012
tag
Üdv mindenkinek.
Hát azért a Wordon még mindig sokan vanak,köztük én is,jo játék,csak kevés a Magyar.
-
Blizz
őstag
válasz
Balathruin #21151 üzenetére
Túl régi? Akkor a wow fejlesztését is abba kéne hagyni nem?
Persze nyilvánvaló, hogy nem éri meg, alig játszanak vele.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
Balathruin #21148 üzenetére
Ezen nem is kell csodálkozni ha kibannolnak ok nélkül olyan playereket akik nem is csaltak.
-
Balathruin
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #21147 üzenetére
Mert alig játszanak?
-
Július 14-én lelövik a szervereket, nem lehet már SB-t venni és regisztrálni sem mától kezdve.
Szerintem jó játék volt. Még ha nem is voltam túl jó sofőr, szerettem játszani vele, voltak érdekes pillanatok/versenyek
Kedvenc autóm amúgy a BMW Z4 M volt -
Lokii
aktív tag
válasz
Balathruin #21144 üzenetére
Hmm,pedig nem lenne rossz pénzügyi szempontból az EA-nak szerintem pár kisebb feature bevezetése
. pl régebben voltak még rendőrök az utcákon(mostmár vagy 2 éve nincs),és úgy oldották meg ezt a dolgot hogy kivették Free roamból a rendőröket,helyette csak pár ponton lehet csak szingli rendőrös üldözésbe keveredni
,ezt megoldhatták volna egy beállitással is hogy offolni/onolni a rendőröket,mert nélkülük olyan érzés mintha hiányozna valami... Mellesleg egy kis nehézséget is vitt a treasure huntba
.
-
Lokii
aktív tag
Üdv,lenne egy kérdésem amit egy évvel ezelött tettem fel kb. Változott valamit azóta a játék(featurekra gondolok,a csíterek elleni harcra stb)? Nyugodtan lehet hosszabb választ adni
.
-
Simi37
őstag
Free TH Streak revive and Treasure Hunter sale!
Another holiday is over and it’s time to get back to our daily routines, which of course for some of us means doing our Daily Treasure Hunts that we may have missed while visiting our family and friends.
It’s time for the second Treasure Hunt Weekend of 2015!
During this weekend, all Treasure Hunter cars will be offered with 30% discount and we have also activated the Free TH Streak recovery, so you can continue your hunts where you left off before the Easter break.
Here’s the list of our Treasure Hunters (and discounted prices):
- BMW M1 Procar “Treasure Hunter” (3920 SB)
- Cadillac CTS-V “Treasure Hunter” (2940 SB)
- Jaguar XKR “MD 67″ (3500 SB)
- Lamborghini Murciélago LP 640 “Treasure Hunter” (3570 SB)
- Lexus IS300 “Treasure Hunter” (1400 SB)
- Marussia B2 “Treasure Hunter” (5040 SB)
- Porsche Cayman S “Treasure Hunter” (1820 SB)Our Treasure Weekend ends on April 13, 2015 at 10:00 in-game time.
-
tgbzhnujm555
tag
[link]
ezt kaptam meg a nemrég kiosztott car prize packból -
deadmaau5
tag
MR2-őt és Eclipse GS-T - t mire érdemes felhúzni?
-
tupacamaru
veterán
válasz
eLit-MiLan #21132 üzenetére
-
eLit-MiLan
őstag
The Cherry Blossom Community Goal Event
Időtartam: Április 3. 00:00 - Április 9. 23:59 (magyar idő +2óra mindkettőhöz)Az első CBC Event 2 évvel ezelőtt volt, a Cherry Blossom Mazda RX-7 RZ megjelenésével. Akkor a cél 5 millió verseny volt, amit megdöntöttünk, 5,2millió sikerült. Most a feladat ezen rekord megdöntése, tehát 5,2 millió BÁRMILYEN verseny (lehet az drag, TE, vagy sima verseny [Pursuit az nem tartozik bele!]) teljesítése ÁZSIAI autómárkával akár single, privát vagy multiban! (ide tartoznak: Infiniti, Lexus, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Scion, Subaru és Toyota.) Most nem jár érte egyéni jutalom, viszont race partokat lehet feloldani IGC-re a storeban! Mint mindig, most is több mérföldkő van:
Tier 1 – 1,000,000 futam
- Richter improved (Piros) Motor, Turbó, Váltó
- Gromlen improved (Sárga) Rugó
- Norset improved (Zöld) Fék és KerékTier 2 – 1,300,000 futam
- Kestrel improved (Kék) Motor
- Gromlen improved (Sárga) Turbó
- Kestrel improved (Kék) Váltó, Rugó, Fék és KerékTier 3 – 1,600,000 futam
- Gromlen improved (Sárga) Motor
- Kestrel improved (Kék) Turbó
- Gromlen improved (Sárga) Váltó
- Norset improved (Zöld) Rugó
- Gromlen improved (Sárga) FéK és KerékTier 4 – 2,000,000 futam
- Norset improved (Zöld) Motor, Turbó és Váltó
- Richter improved (Piros) Rugó, Fék és KerékTier 5 – 2,600,000 futam
- Richter sport (Piros) Motor, Turbó és Váltó
- Gromlen sport (Sárga) Rugó
- Norset sport (Zöld) Fék és KerékTier 6 – 3,200,000 futam
- Kestrel sport (Kék) Motor
- Gromlen sport (Sárga) Turbó
- Kestrel sport (Kék) Váltó, Rugó, Fék és KerékTier 7 – 4,100,000 futam
- Gromlen sport (Sárga) Motor
- Kestrel sport (Kék) Turbó
- Gromlen sport (Sárga) Váltó
- Norset sport (Zöld) Rugó
- Gromlen sport (Sárga) Fék és KerékTier 8 – 5,200,000 futam
- Norset sport (Zöld) Motor, Turbó és Váltó
- Richter sport (Piros) Rugó, Fék és KerékHa elérjük az egyik szintet, akkor másnapra már bent lesz a storeban az alkatrész!
Sikeres egy futam, ha nem kapnak el TE-ben, azaz átmész a célvonalon, ugyanez vonatkozik a többire is, át kell menni a célon!Sok sikert!
-
ashiaor666
csendes tag
Valamikor réges-régen, egy távoli galaxisban...
...megszületett az NFS érzéssel telerakott,
első NFS online autóversenyzős játék.
A játékosok dacolva a korlátokkal, a birodalom által
engedélyezett 31 matricahelyből gazdálkodva készítették
egyre összetettebb mesterműveiket.
Majd egy napon a valós világ verdáitól ihletve,
kezdetét vette a
Klónok Háborúja
útjára indítva ezzel, az újabb festőversenyt.
Te pedig válassz egy képet, melyen a koppintandó autó szerepel,
és vesd bele magad a Klónok Háborújába.
Légy bár Jedi vagy Sith, a lényeg hogy kreatív festéseddel igyekezz uralni az erőt.
-
alfa20
senior tag
megéri a 2 misit a Black Bently CSC?
-
kisgaraba
csendes tag
az eggyik haverom pedig be sem tud jelentkezni azt irja you are banned, nem tudok róla hogy csalt e vagy valami. annak a profilnak is annyi?
-
kisgaraba
csendes tag
szerintem a gyerek keze lehet a dologban . akk annak annyi?
-
kisgaraba
csendes tag
sziasztok valaki tudna nekem segiteni, odaadtam az accom az egyik ismerősömnek, az pedig véletlenül kitörölte a profilom amiben volt egy csomó autóm. Vissza lehet állitani?
-
Balathruin
veterán
válasz
tupacamaru #21120 üzenetére
Az nem szar. Jó partokkal C-ben lehet vele apró MR2, Eclipse, stb. kocsikat falba tolni és lehagyni.
-
ETOM
addikt
válasz
tupacamaru #21118 üzenetére
Még nem nyitottam ki, múltkori lotus után.. háát a remény hal meg utoljára
-
ETOM
addikt
Na kiküldték CPP-t
-
UFO1
senior tag
válasz
tutuhawer #21113 üzenetére
Én értettem és segítettem is így közel 5 év játék után is. Néha azért felnézhetnél, mert majd letöltöd az új
mindent vivőjátékot (akrúúúú) és keresgéled hol van az onylány tartalom, mert annak egy részét kifelejtették belőle. Attól már csak az autók viselkedése lesz pazarabb. -
tutuhawer
őstag
Én szart se értettem a hozzászólásokból.
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
noblem1983 #21110 üzenetére
Csak hogy idézzek mást embert is másik fórumról:
"A kilóméter és a darabszám fogalmát nem itt kellett volna elsajátítania"
De mind1, nem csak én gondoltam ezt igy -
Micsurin
nagyúr
válasz
noblem1983 #21110 üzenetére
Pedig vannak , barátom ismost kezdte tetszik nei , vett is SB-s kocsit (vagy cinkus vagy Agera nem mondt még el
) minden rajtunk múlik nem azon van-e fejlesztő vagy nem , mennyire marad meg a közösség vagy sem , mennyire vettik meg a csalókat vagy nem , azért mert fogynak a játékoson nem CSAK az EA a hibás , a mentalitás is az.
-
noblem1983
senior tag
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Balathruin #21108 üzenetére
a halálba vezető út.....
más: Ma és Holnap van mágaz AMTS-2015 (10éves nagy esemény) Ma voltam , nagyon jó , sok kocsi motor stb minden érdemes kinézni , a napi jegy 3 750.ft-
nagyon jó , egy fél napos program haverokkal , családal stb...
-
Micsurin
nagyúr
Most amúgy vannk fejlesztők ? Mert nincsenek itt az új sport verdák
Lambo Hurcane , McLaren P1 , és még sorolhatnám , felháborító , így mire szórjak pénzt és vagy SB-t ?
-
ETOM
addikt
"Más: új még a srác/lány, nem születik mindenki úgy, hogy egyből vágja az összes játék beállításait, módjait, pályáit, küldetéseit, versenyeit. Azért van ez a fórum, hogy ha valaki nem tud valamit feltegye és az sem várható el, hogy végigolvassa az összes ide vágó leírást, mert az több 10 weblap összességében."
Ezért is lett lefordítva magyarra. Amit leírtál az van a fenti linken is. Szóval most sem értem mi nem volt érthető..
A felnik egyébként már megtalálhatóak a Store-ban IGC-ért.
-
emmma
újonc
Szia !
Szimpatikus srác vagy , szépen megfogalmaztad , nem sértegettél(érthető válaszok) , finom modor..
köszönöm szépen.Végigolvastam mindenki válaszát , ejnye uraim , egyből támadtok , türelmetlenek vagytok , de miért is ?
Én csak kérdeztem , benéztem egy-két dolgot , talán nemvolt világos számomra , hogy igy müködik, de én még itt új vagyok , mint a játékban is .... mindegy
Majd kérdezösködök máshol , van más oldal is , aszt hittem segítő készek vagytok !
Köszi mindenki válaszát , sziasztok !
-
UFO1
senior tag
Annyi a lényeg menj ezen a pályán 10 futamot 03.18. és 03.23. között és ne kapjon senki se DNF-et (tehát érjen be mindenki). Ha összejön 500.000 futam összesen, akkor jár egy ingyenes autó kártya, de ezt nem neked kell egyedül teljesíteni, hanem az ezzel a játékkal játszóknak összesen. Nem kell aggódnod a szerver megjegyzi ki hány futamot megy elvileg archiválnak mindenkit ki tudja mennyi időre.
Ez nem egy verseny, hanem TE (Team Escape → csoportos rendőrös üldözés), tehát menekülni kell a zsernyákok elöl. A végén aranyat kap mindenki, ha mind a 4-en beértek a célba, ezért nem is kell sietni, hanem meg kell várni, ill. segíteni kell a többieket, ezért Team, ha valakit elkapnak, nem ér be, ill. kilép valaki kevesebb lesz a kp. is.Más: új még a srác/lány, nem születik mindenki úgy, hogy egyből vágja az összes játék beállításait, módjait, pályáit, küldetéseit, versenyeit. Azért van ez a fórum, hogy ha valaki nem tud valamit feltegye és az sem várható el, hogy végigolvassa az összes ide vágó leírást, mert az több 10 weblap összességében.
-
eLit-MiLan
őstag
Figyelj, mindenki megértette a szöveget tudtommal, te meg teljesen mást irsz mint mi le van irva.
"...újabb közösségi eventet hirdettek..."
Szóval NEM egyéni.
Te 500.000km-t irsz, de SEHOL nincs ilyen leirva. 500.000 sikeres TE az annyit jelent, hogy 500.000 DARAB Team Escape (A D-s) a közösség által.
Szóval légy oly szives, olvasd át még a szöveget, mert mást nem tudok mondani, csak amit ezelőtt irtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest