- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
- Léghűtés topik
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- Steam Deck
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
válasz
CJ4567 #20463 üzenetére
Ezért próbáltunk rávezetni érdemesebb az APEX-et fejleszteni, mert a magyarok nagy többsége ott játszik, különösen a régiek.
(#20462) deadmaau5
Engem már nem zavar csak az autofinish majmok idegesítőek, mert nem lehet egy értelmes kört végigmenni. A gyorsulás ill. PU csitterek + egyszerűen szórakoztatóak annyira bénák még csalással is nyomják a nitrot (vagy valamelyik F gombot) a kanyarban vagy ahol fékezni kéne aztán pattognak, felkenődnek mindenhol. Jókat szórakozok ezeken a futamokon.… már amikor felmegyek!
-
UFO1
senior tag
válasz
CJ4567 #20456 üzenetére
Egy kockát felteszel megnyújtod/vékonyítod és tükrözöd (a matrica alatti *-al) + színezed.
Kis nézni való. -
UFO1
senior tag
válasz
CJ4567 #20411 üzenetére
Nem az a lényeg, hanem ha akarsz Ferrarival menni akkor ez az egyetlen lehetőség, mert abból származik a motor az erőátvitel meg Maserati. Különben nem megy rosszul igaz a nitroja elég gyenge, viszont nagyon szépen forduló, stabil gép, jó gyorsulással. Elsősorban nitro mentes futamokra, ami most van, mivel nincs PU, túltérhet a szerver!
-
-
UFO1
senior tag
válasz
CJ4567 #20377 üzenetére
Valószínű, de nem tudom, mert nagyon nem kapnak el egyik TE-s pályán sem. Javaslom a D-s pályát gyakorolni, mert az a legkönnyebb és mindig ugyan ott jönnek a sünök (máshol is, ha elöl mész), nem nehéz. Talán a legkeményebb az E- és S-es pálya. Előbbin szinte be sem lehet érni csak, ha felváltva nyomkodják a csapattársak a team slinget + egyénileg a juggert.
Megj.: a kiiktatás az megvan? Jó nekirongyolsz a zsarunak, hogy ne tudjon elindulni vagy totálkárra törjön erre a két legalkalmasabb és legolcsóbb D-s jármű a Nissan Silvia ill. a 200SX, mert kellően stabilak és nagy alap rammal ellátottak (utóbbi ajánlottabb, és még + ram skill sem kell bele!)
Újbóli jó tanács: kevés TE sok verseny = pályaismeret. Alacsony szintem könnyebb ellenfelek!(#20378) alfa20
A két fenti C-be is jó esetleg 2000 GT-R, vagy IS 350. A Supra is nagyon kemény és jól is néz ki, különben az egyik legnagyobb ram-u az SRT csak annak az irányítása nehézkes. Nagyon! -
UFO1
senior tag
válasz
CJ4567 #20371 üzenetére
Azért a TE-vel óvatosan, mert nem lesz pályaismereted, amint itt írtam másnak, megszívlelendő.
Csak told „leszegett fejjel” ahogy egy régi nagy név (a játékból) szokta volt emlegetni, nem számít nyersz vagy sem a tapasztalat idővel a javadra válik.Megj.: ha nagyon van időd érdemes rákeresni akár 1-2 itteni névre vagy kifejezésre, értékes infókhoz juthatsz.
-
tatabike
őstag
válasz
CJ4567 #20363 üzenetére
Minek a nitro? Anélkül kell pengézni, nekem is van vagy 1000+, nagyon ritkán használom. Illetve használtam, mert már jó ha havonta 1x felmegyek, akkor is inkább festegetem a verdákat, meg megyek free roam-ban egy-két kört, hogy lekoptassam a féktárcsákról a rozsdát, meg hogy töltsem kicsit az akkut...
-
UFO1
senior tag
válasz
CJ4567 #20357 üzenetére
Azzal az a baj, hogy csak 10. 06-ig van, igaz az még 2 hét. Ha az ilyen időszakos pályákat szereted, nem sokára jön a Halloween-i ill. az egyik legjobb és második leghosszabb karácsonykor. Tavaly a majmok (a nem fejlesztő csapat) miatt elmaradt az összes, mert nem találták az backspace alatt az entert.
Én személy szerint szívesen kipróbálnám újra a Seaside Interchange-et, 99 km hosszú, jó kis full gázos pálya volt, de hogy miért szűnt már nem tudom. Van benne egy kézifékes visszafordító, amit a videós fickó is nagyon spécin vett be.
Javaslom a reverse pályákból betanulni párat (pénz tarhálásra, ha uncsi a TE), mert azok mindig bent vannak, és ha jól megy, észre se veszed, hogy folyik be a lé a kaszádba. Pár hónap alatt meg lehet ismerni az összes pályát és akkor már nem is lesz unalmas annyira a csak 1-2 pályán furikázás.
-
UFO1
senior tag
válasz
CJ4567 #20355 üzenetére
Ja hát úgy hogy csak a képernyőt nézed drága is lesz minden kocsi. Be kéne tanulni 1-2 pályát amin nagy a forgalom (sokan játszanak) és kéne futni párat naponta max. kp. növelő skill-el, vagy mint írták HS, esetleg a D-s rendőrös. Ott annyi a veszély, ha elkapnak valakit vagy nincsen meg a 4 fő csökken a lé. És nem árt, ha mind a 4-en beérnek nem kell versenyezni, mert az csapatjáték, tehát tessék segíteni (TE PU-kal) ill. bevárni a többieket!
A gyámátszedés is jól hoz 17.000 akárhány zseton naponta, persze 60 LVL és max. kp. növelővel. A felesleges alkatrészeket, skill-eket meg el kell adni abból is jön egy kis pénz. -
UFO1
senior tag
válasz
CJ4567 #20104 üzenetére
Ha a 3. szintet elérve nem nyomsz rá kötelezően a silver pack-ra hanem alt+F4-el megmented azt, akkor megmarad a 600 boost ami + 1 garázshely és nemrég volt egy a játék történetében egyedülálló adakozás,
nem tudom ekkor játszottál e már.
-
tatabike
őstag
válasz
CJ4567 #20101 üzenetére
Ezért (is) van az, hogy free roam-ban nem tudsz nekiütközni a másiknak, csak a progi által generált civil autóknak. El lehet képzelni, miből állna a szabad barangolás, ha a játék engedné a hús-vér játékosok közötti fizikai kontaktust akkor is, nem csak a versenyeken...
-
sunny84
senior tag
válasz
CJ4567 #20096 üzenetére
egy időben lehetett earn speedboostólni ami azt takarta hogy kérdőíveket töltöttél alkalmazásokat szedtél le , stb stb , videókat lestél . Így adott pár boostot , viszont ha sok szabad időd volt vagy vágtad a németet , spanyolt akkor lehetett jó pár ezret harácsolni . De ha sokat akartál szerezni gyorsan akkor venni kellett . Sokan kihasználták ezt utána megszüntették és már csak venni lehet . Így is vannak trükkök hogy spanyol vagy lengyel stb ip -n keresztül veszed úgy olcsóbb lehet valamivel...
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest