- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crowent
tag
válasz
tupacamaru #20200 üzenetére
Azt hittem ez a game lehúzta már a rolót, de tévedtem. 2 éve még T1-2-3 idejében imádtam a játékot, de azóta hányadék az egész. Legnagyobb csalódás a Koenigsegg Agera "gyengesége" illetve hogy az igazi hyper autókat össze engedték egy Paganival vagy egy Porsche-val. Minden éppeszű ember úgy áll hozzá a játékhoz, hogy mivel a világon ez az egyik leggyorsabb autó akkor itt is. Tévednek. Amikor megvettem az Agerát 2 éves tapasztalattal a hátam mögött majdnem széttörtem a monitort amikor full egyenesen az Aventador ott hagyott mint a kakit, nitró nélkül, de azt is el tudon képzelni hogy 1esbe ment végig a kocsi. Nem voltam full ultra, és az aventadoros sem, mellesleg jó barátom volt, nem használt hacket... Béna sem voltam, mert akkoriban elég jól ment a játék... Tudom hogy a valóságot ne hasonlítsam össze a játékkal, meg hogy meg kell úgy csinálni hogy minden autónak legyen ellenfele, de class helyett jobb lett volna ha kategóriákra osszák a kocsikat... De lehet én látom rosszúl...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Egyedi ékszerdobozka
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest