- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Raspberry Pi
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
eLit-MiLan
őstag
Ezek a kocsik kerültek be normál SB áron:
- Bentley Continental Supersports Coupe “Red & Blue Juggernaut”
- Chevrolet El Camino SS “Red & Blue Juggernaut”
- Chrysler Hemi 300C SRT8 “Red & Blue Juggernaut”
- Dodge Charger SRT8 Super Bee “Red & Blue Juggernaut”
- Dodge Viper SRT10 “Red & Blue Juggernaut”
- Ford F-150 SVT Raptor “Red & Blue Juggernaut”
- Hummer H1 Alpha “Red & Blue Juggernaut”
- Nissan Skyline GT-R R34 Nismo Z-Tune “Red & Blue Juggernaut”
- Pontiac GTO ’65 “Red & Blue Juggernaut”
- Scion tC “Red & Blue Juggernaut” -
törölt tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #20397 üzenetére
Az is hack? Nem tudtam mi baja a gépemnek...
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Az előbb volt egy FPS hacker,20 FPS volt aztán kifagyott a game...........
-
CJ4567
nagyúr
válasz
eLit-MiLan #20395 üzenetére
Majd talán Október végére meglesz
-
CJ4567
nagyúr
válasz
eLit-MiLan #20390 üzenetére
Arany kártyából legjobb eddig race volt a legjobb
Csak miattas fogok enni olyan packot
Pár nap? de én türelmetlen vagyok
Barátom örül a Nissan R32-nek(Street partok, B osztály), Szilva után talán jó lehet, de handlingja semmi -
CJ4567
nagyúr
válasz
eLit-MiLan #20388 üzenetére
Ultrát hogy a jó istenbe lehet nyerni? Szeretné az E30-am
Diablo? Holnap lesz 200 ezer fölé, jön a treasure achi, lesz 300ezer, és 700ezret hogy farmoljak ki?
ps hack? csak offba merem leírni -
CJ4567
nagyúr
válasz
eLit-MiLan #20386 üzenetére
Jah jó, milyen autó ami olcsó és jó második autónak?
-
CJ4567
nagyúr
Megérné farmolnom a Nissan Skyline R32-re? Felfejleszteném B osztályosra, holnapután kapom a 100ezres achievementet(7 day treasure hunt), tehát kb. 300ezer megvan két napon belül.
-
-
CJ4567
nagyúr
Oktoberfest pályán M3 Sport Evolutionnal lehet aratni, Vipert meg Suprát aláztam ma addig hogy mindkettő kilépett
Igaz handlingjuk 400 alatt volt, rajtnál is valamiért nagyon ott maradtak
-
CJ4567
nagyúr
D pályát nem tudok mert csak B osztályos autóm van
BMW M3 az nem jó erre? Amúgy a 100 elvileg szombaton megvolt, azóta próbálom a maradék 8-at megcsinálni
Az M3 Sport Evo jól látom hogy már nem IGC?
Lassan 24-es vagyok, most nem TE-zek egyáltalán, csak az az achi kéne a Mistery Pack miatt. -
UFO1
senior tag
válasz
CJ4567 #20377 üzenetére
Valószínű, de nem tudom, mert nagyon nem kapnak el egyik TE-s pályán sem. Javaslom a D-s pályát gyakorolni, mert az a legkönnyebb és mindig ugyan ott jönnek a sünök (máshol is, ha elöl mész), nem nehéz. Talán a legkeményebb az E- és S-es pálya. Előbbin szinte be sem lehet érni csak, ha felváltva nyomkodják a csapattársak a team slinget + egyénileg a juggert.
Megj.: a kiiktatás az megvan? Jó nekirongyolsz a zsarunak, hogy ne tudjon elindulni vagy totálkárra törjön erre a két legalkalmasabb és legolcsóbb D-s jármű a Nissan Silvia ill. a 200SX, mert kellően stabilak és nagy alap rammal ellátottak (utóbbi ajánlottabb, és még + ram skill sem kell bele!)
Újbóli jó tanács: kevés TE sok verseny = pályaismeret. Alacsony szintem könnyebb ellenfelek!(#20378) alfa20
A két fenti C-be is jó esetleg 2000 GT-R, vagy IS 350. A Supra is nagyon kemény és jól is néz ki, különben az egyik legnagyobb ram-u az SRT csak annak az irányítása nehézkes. Nagyon! -
alfa20
senior tag
Sziasztok,
TE-re kellene egy IGC-s autó, C osztályban.
Mit ajánlanátok? -
CJ4567
nagyúr
Értem, majd csak lesz mégegy autóm, van egy achi amit az istenért se akar adni: 150 TE rendőr kiiktatás, 8 hiányzik még, vagy azt csak akkor számolja ha beértem, tehát letartóztatásnál nem számolja?
Elit-Milan: autóra gyűjtök épp
Melyik autó amit "olcsón" meg lehet kapni, és elég jó? -
tutuhawer
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #20362 üzenetére
Nem lenne rossz, mert én meg jó vagyok, nyerhetek is akár, hisz az előbb írtam, jó vagyok. "Jók a programok, minden jó,csak sok köcsög van. Nem jó a biztonság"
itt a videó, ezt fordítsd le a NFS Worldre, pajtás:
https://www.youtube.com/watch?v=3ciPQqwNLXI -
UFO1
senior tag
válasz
CJ4567 #20371 üzenetére
Azért a TE-vel óvatosan, mert nem lesz pályaismereted, amint itt írtam másnak, megszívlelendő.
Csak told „leszegett fejjel” ahogy egy régi nagy név (a játékból) szokta volt emlegetni, nem számít nyersz vagy sem a tapasztalat idővel a javadra válik.Megj.: ha nagyon van időd érdemes rákeresni akár 1-2 itteni névre vagy kifejezésre, értékes infókhoz juthatsz.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #20373 üzenetére
Akkor nagyon rosszul emlékeztem, A 610-615 körül volt.
Nem tudok minden alkatrészt meg autót hogy milyen alkatrész milyen specet ad neki -
CJ4567
nagyúr
válasz
eLit-MiLan #20370 üzenetére
De csak ez van ingame pénzért, és könnyű pénzt gyűjteni rá(10-14 TE[Compromised a kedvenc, hosszú[19km], van pár epic pillanat pl. ugrató alatt rendőrblokk, és jó pénzt ad] és összejön rá a pénz)
-
CJ4567
nagyúr
válasz
eLit-MiLan #20368 üzenetére
Én ennek is örülök, nem hogy Pro vagy Ultrának
Második Race partom, nemrég levertem elég sok A osztályt(BMW M6 A 685, Audi R8 A 652, Toyota MR2 A675)
Ez egy 100ezres Mistery Performance Pack volt. -
CJ4567
nagyúr
válasz
eLit-MiLan #20366 üzenetére
-
tatabike
őstag
válasz
CJ4567 #20363 üzenetére
Minek a nitro? Anélkül kell pengézni, nekem is van vagy 1000+, nagyon ritkán használom. Illetve használtam, mert már jó ha havonta 1x felmegyek, akkor is inkább festegetem a verdákat, meg megyek free roam-ban egy-két kört, hogy lekoptassam a féktárcsákról a rozsdát, meg hogy töltsem kicsit az akkut...
-
CJ4567
nagyúr
Street partnál jobbat csak kis esélyyel lehet kapni? Kaptam ma A/M Smoke windowot, egy Street Suspensiont treasure huntból, achieviemtes mistery skill packból(threading the needle) Explorer 15%-os modot, versenyen Race Forced Indrustyt vagy mit, meg 5000-10000-s kártyákat, 60ezerről 160ezerre már felboostoltam magam(Compromised TE sokat ad, viszont nagyon hosszú
), viszont még egyszer kaptam csak 3x nitrot a mistery packból, most nitrot is alig ad.
-
tatabike
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #20360 üzenetére
Ez a World már rég meghalt...
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Meghalt a World,mert nem jön be sem a weboldal,meg valami server undefined error van a launcher-nél?
-
UFO1
senior tag
válasz
CJ4567 #20357 üzenetére
Azzal az a baj, hogy csak 10. 06-ig van, igaz az még 2 hét. Ha az ilyen időszakos pályákat szereted, nem sokára jön a Halloween-i ill. az egyik legjobb és második leghosszabb karácsonykor. Tavaly a majmok (a nem fejlesztő csapat) miatt elmaradt az összes, mert nem találták az backspace alatt az entert.
Én személy szerint szívesen kipróbálnám újra a Seaside Interchange-et, 99 km hosszú, jó kis full gázos pálya volt, de hogy miért szűnt már nem tudom. Van benne egy kézifékes visszafordító, amit a videós fickó is nagyon spécin vett be.
Javaslom a reverse pályákból betanulni párat (pénz tarhálásra, ha uncsi a TE), mert azok mindig bent vannak, és ha jól megy, észre se veszed, hogy folyik be a lé a kaszádba. Pár hónap alatt meg lehet ismerni az összes pályát és akkor már nem is lesz unalmas annyira a csak 1-2 pályán furikázás.
-
UFO1
senior tag
válasz
CJ4567 #20355 üzenetére
Ja hát úgy hogy csak a képernyőt nézed drága is lesz minden kocsi. Be kéne tanulni 1-2 pályát amin nagy a forgalom (sokan játszanak) és kéne futni párat naponta max. kp. növelő skill-el, vagy mint írták HS, esetleg a D-s rendőrös. Ott annyi a veszély, ha elkapnak valakit vagy nincsen meg a 4 fő csökken a lé. És nem árt, ha mind a 4-en beérnek nem kell versenyezni, mert az csapatjáték, tehát tessék segíteni (TE PU-kal) ill. bevárni a többieket!
A gyámátszedés is jól hoz 17.000 akárhány zseton naponta, persze 60 LVL és max. kp. növelővel. A felesleges alkatrészeket, skill-eket meg el kell adni abból is jön egy kis pénz. -
CJ4567
nagyúr
Minden autó drága nekem amit mondtok, még a Silvia is drága
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #20353 üzenetére
Egen, volt....
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
eLit-MiLan #20352 üzenetére
Az is az (volt) 2 millióért.
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #20351 üzenetére
De IGC-s kell neki...
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
eLit-MiLan #20350 üzenetére
vagy BMW M1 Procar ami szintén jó A-Class-ra.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
eLit-MiLan #20348 üzenetére
deaznagyondjága
-
CJ4567
nagyúr
válasz
eLit-MiLan #20346 üzenetére
Majd egyszer pár év alatt lesz egy Lamborginim
-
CJ4567
nagyúr
válasz
eLit-MiLan #20344 üzenetére
Napi 80-100?
Napi 3 se nagyon szokott sikerülni -
CJ4567
nagyúr
válasz
eLit-MiLan #20342 üzenetére
Tehát most farmolom kell napokig vagy mi?
-
CJ4567
nagyúr
válasz
eLit-MiLan #20340 üzenetére
Csak azért, mert alacsonyabb szinteken láttam jobb autókat, meg már unom hogy ezzel az M3-al kell mennem, szeretnék végre valami rendes autót, erre is van egy vagy kettő verseny alkatrészem, nitróm sincsen mert mindig slipstreamot kapok.
-
CJ4567
nagyúr
Hogy lehet sok pénzt szerezni a játékban?
-
UFO1
senior tag
2 Diablo bezsákolva, közben felfigyeltem a garázsban egy elhagyatott régi járgányra. Gyors tuning B spec-re, sajnos nem jó a színsor hozzá, de csak így lett 599 és érdekes felfedezést tettem, mégpedig, hogy baromira megyen a szerkezet. Sajnos nem ennyire
(tessék végignézni a felétől jön a fincsi rész), de pár A-, S-es gépet is megleptem vele, mert 322-t megy végre, ami nitro feltöltéssel 349-re emelkedik.
-
CJ4567
nagyúr
Ingyen speedboostot sehogy nem lehet kapni?
-
CJ4567
nagyúr
Sziasztok.
Játszottam a játékkal, majd egyszer csak kivágott server_fatal_errorral, azóta nem tudok a Chichaneba bejelentkezni, miért? Nem csaltam, Level 21 vagyok. Feltörhették a fiókom? -
UFO1
senior tag
válasz
Simi37 #20306 üzenetére
Tudom hogy volt már nem is rég, de én ezt várnám, kb. 10 évre be lehetne osztani ez a hatalmas térképet. Évente megnyitva 1-1 kisebb területet ill. a nagyobbak felét.
Sőt! Az újabban megjelent kifutó NFS játék map-ok mind hozzácsatolhatóak lehetnének ilyenek mind:
Undercover, Hot Pursuit, The Run, Most Wanted 2012, Rivals.A zárt pályásoknak meg jöhetne a ProStreet és a Shift.
Ez már nem is 10 év inkább 20 lenne, vagy rosszul gondolkozok? -
gyu456
tag
Azt remélem hogy raknak bele teljesen új járgányokat.
-
Robokutya
senior tag
5 éve álmodoztok semmi naagy hókuszpókot se fognak művelni már ezzel a játékkal
Autók tologatása a legnagyobb ötlet amivel foglalkoznak. -
UFO1
senior tag
Hopszi – hopszi dolgoznak a srácok!
Új IGC járgányok!!!Megj.: 350Z + Diablo na már ezek sem lesznek ritkaságok,
mellesleg a leggyorsabb autók (legnagyobb alap végsebességű) közül valók, utóbbi különösen veszélyes akár az MR-re is.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Új IGC autók!
- BMW Z4 M Coupé "Blue" $500,000
- Dodge Viper SRT10 "Red" $1,100,000
- Ford GT "Black" $1,400,000
- Ford GT40 MK.I "Blue" $900,000
- Lamborghini Diablo SV "Red" $1,000,000
- Lexus IS350 "Red" $350,000
- Lotus Europa S "White" $1,300,000
- Lotus Evora "Yellow" $1,800,000
- Mazda MX-5 "Red" $300,000
- Mazda RX-7 RZ "Grey" $850,000
- Nissan 350Z (Z33) "White" $600,000
- Nissan Skyline 2000 GT-R (C10) "Grey" $500,000
- Nissan Skyline GT-R (R32) "White" $700,000
- Porsche 911 Carrera RSR 3.0 "Red" $900,000
- Porsche 911 GT2 (996) "Yellow" $1,850,000
- Porsche 959 "Red" $1,800,000
- Renault Mégane R.S. "White" $950,000
- Toyota Supra "Red" $750,000 -
ETOM
addikt
válasz
callmeakos #20302 üzenetére
hehe
ideje vót már.. köszi köszi
-
noblem1983
senior tag
Én direkt nem próbáltam ki a The Crew bétát csak a videókat nézegettem mert engem a végtermék érdekel. Sok lehetőség van abban a játékban és olyan mintha két régi nagy kedvencemet a Midnight Club-ot és az Underground szériát keverték volna össze egy giga nagy terepen. Igaz meg kell venni, a Diablo 3-at+kieget is meg kellett de azt sem bántam meg és szerintem ezt sem fogom. A Worldnek meg a két kihívó után kb tényleg annyi lesz ha az új brigád nem emeli fel a pocsolyából.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED monitor topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gumi és felni topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Motoros topic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro 256GB gyári független szép állapotú
- Inspiron 7510 15.6" FHD IPS i7-11800H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Fehér S22+ 8/128GB szép állapotban
- HP ZBook Studio G4, 15,6" FHD, i7-7700HQ CPU, 32GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, W11, Számla, 1 év
- Wiim mini hálózati lejátszó eladó
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest