-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
jericho69
tag
Fél év kihagyás után úgy néz ki újra folytatom a játékot. Jelenleg lvl.26-os vagyok, nézegettem garázsban milyen T3-as cuccokat nyertem eddig, motor kivételével mindegyik egész komoly teljesítményű, ezért úgy döntöttem beruházok egy T3-as autóra, de nem szeretnék várni, amíg lvl. 35-40es leszek, ezért BOOST-ért szeretném. A kérdésem, hogy jelenleg melyik az a T3-as autó, amelyikre érdemes pénzt költeni? Ti melyik autót ajánlanátok? Én eddig MP4 és LFA-val szemeztem. Ezekről mi a véleményetek?
-
jericho69
tag
Passz nálam is fordult már elő, ez már hozzátartozik a játékhoz... Viszont az abszolút námbörván nálam, mikor beérek első helyen a célba és nagyon szorosan, tehát 0,xx mp után a 2. helyezett is beér mögöttem, nézek hátra fele és látom is, hogy mögöttem ért be, de engem tesz a 2. helyre... -,-'
-
jericho69
tag
T3-as autók közül Ti melyiket választanátok/ajánlanátok? Én a Murci és a 911 GT3 között vacilálok. Van valami lényegesebb különbség közöttük vagy lényegében mindegy, hogy melyiket választom?
-
jericho69
tag
Hihetetlen, hogy még mindig nem jó
Talán ha nem alulfizetett hozzá nem értő mexikói bevándorlókat dolgoztatnának még meg is tudnák csinálni ezt a szart és nem szivatnák így a népet
vv5204: szombaton is ők álltak a háttérben, nincs kizárva, hogy most is ők játszadoznak.. -
jericho69
tag
Hát én nem hiszem el már megint nem stimmel valami. Nálatok sem lehet versenyezni meg a zsaruk sem üldöznek nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest