Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kaoszamigó
üzenetére
ugyan mi bajod? simán elképzelhető az 563km/h

egyébkéntén nem szoktam mérgelődni, de ma ALT + F4 -el én is kiléptem a játékból...nem elég, hogy csítel a köcsög, leszarom, de amikor balfaszul nekizúg a falnak és amíg ott szórakozik hogy újra elinduljon... szépen megelőzöm, majd 2 sec és utolér, elkezd elöttem jobbra - balra az úton hogy direkt ne tudjak elmenni, majd amikor véletlen mellé érek, akkor úgy felkent a falra, hogy az autóm kb 6m magasra felpattant
sajnos annyira meglepődtem, hogy elfelejtettem szkrínshátot csinálni...
Új hozzászólás Aktív témák

- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Számlás vadiúj Tápegysègek! Kèszleten!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest