- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
Látom, több probléma is felmerült.
Először is üdvözlöm a visszatérő kollégát, szevasz Nfree. Pár boostos kocsi, pár vizuális hiba javítása mellett a forgalom nem rántja rád a kormányt, azaz mintha ott se lennél, jön tovább fékezés nélkül. Millióknak volt gondja a buta forgalommal, most ezt kaptuk érte. Utólag hozzáteszem a sok panaszkodónak, hogy eddig abban hittem, hogy az ütközésem 90%-a az én hibám, a többi a balfasz traffic miatt történik. Most a hibák 100%-a az enyém, mert a traffic stabil, kiszámítható, nem jön nekem direkt - ha eddig ugyan direkt jött. A jó sofőrök meg tudják szokni, csak idő kell hozzá, nekem egyre jobban sikerül, sírásnak szerintem ezek után helye nincs...
@GTC376 A háttere mindegy, azaz improved, sport vagy tuned. Nyilván egy ugyanolyan tuned erősebb, mint a másik kettő.
@feri1014: A lökdösődés általános probléma, nem mindig szándékos, sőt... Szinkronizációs hibák miatt egyszerűen nem mindig tudod pontosan az ellenfél vagy barát helyét a versenypályán. A sok-sok versenykilométer után már igen. Én pl ma mentem egy kiváló sofőrrel, tegnap is, egy darab ütközés, majd bocs-bocs nem volt, pedig közel mentünk.Multiban egy úgy kell, hogy kinézzen, hogy te figyelsz oda az ellenfélre, és akkor nincs baleset. Engem nem ütnek le soha, érdekes. Több futam kell, figyeld az ellenfél mozgását.
Remélem, mindenkinek válaszoltam. Egész éjjel itt leszek, frissítgetem a fórumot, 10 perc késéssel igyekszem mindenre reagálni
Szerk: én abban is hiszek, hogy a 8000 bósztot nem kártyákra kell költeni, hanem garázsra vagy szíved autójára és annak külsejére. Különb alkatrészeket nyerek privátban - még az ilyen ínséges időkben is. Ma pl egy 6-12-0 motort tettem az audi r8-ba a régi 9-9-0 helyett. A végsebesség nem csökkent, de könnyebben elérem azt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest