-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
Illdanan #1721 üzenetére
Na pont errol beszelek, 7-es szinten igy felhuzva, kivancsi vagyok hany gold kartya pakkbol jott ossze neki ez a tuning... En 18-as vagyok, tegnap vettem 2 gold szettet, 3 pro cuccot dobott de igy is csak 216 overallra futotta belole...na mind1, ez van, ha perkalsz elonyhoz juthatsz, ha nem varj evekig mig leesik valami hasznalhato.
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
Illdanan #1576 üzenetére
Mondjuk kiváncsi lennék arra is mennyire befolyásolja a tuning a típusok közti különbséget, vagyis hogy egy alapból gyengébb teljesítményű verdát (és itt nem a "papiron" lévő hanem a tényleges teljesítményt értem) fel lehet-e húzni tuninggal olyan szintre hogy verje az alapból jobb kocsikat, mert mazda 3-nál nem ez volt a jellemző. Nagyon durva cuccaim voltak már rajta de egy alapos vagy alig felhúzott silvia/240SX simán kenterbe vert...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged