- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- UHD filmek lejátszása
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necroman_Mk2
őstag
Egy kérdés: a magyar játékosok melyik chat-en találhatóak? Global 03, vagy nem?
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz
#21346560 #2036 üzenetére
Úgy értettem, mint az NFSU2-ben azok a részek, amik rendes versenypályán zajlanak, forgalom nélkül. A Pro Street/Shift mintájára simán lehetne ilyet is belerakni.
Mellesleg a drift lenne szvsz az a versenykategória, ami megtörné a jelenlegi sztárkocsik uralmát, és csöppet diverzifikálná az eladásokat.(#2048) SylarHUN Ha még egy nagy valag Ready! is lenne, akkor még talán ok. Így viszont én is egy jó adag csalásra gondolok, főleg a 37 csoportos lökés esetében.
-
Necroman_Mk2
őstag
No hosszú idő után tegnap mentem egy kicsit a játékkal. Összeszedtem a gyémántokat, majd gondoltam, megyek egy versenyt. Megnyertem. Oké, akkor jöjjön a következő. Azt is megnyertem
Na jól van, akkor csak azután lépek ki, miután nem én voltam az első - ez kb. a 6-7. versenynél fordult elő
(#2033) SylarHUN Szerintem az lenne erre orvosság, ha az EU és USA mellett létrehoznának egy orosz szerver(parko)t is, és a ciril betűs kollégák oda kerülnének. Szvsz jelentősen csökkenne a terheltség meg a lag, s mindenki nyomulhatna a ciril betűkkel
(#2034) werevolf593 Igen, sajnos a játék egyre inkább a pénzről kezd el szólni, meg hogy gyűjtsd be ezt a faszán feltuningolt kocsit. De remélem a BB idővel rááll a tartalom bővítésre is, pl. drag, drift, esetleg zárt pályás körversenyek.
-
Necroman_Mk2
őstag
Kipróbáltam ezt a kölcsön Audit - hát, nem fogok rá beruházni, az biztos. Mert lehet jók a tulajdonságai, de a kezem alatt túlságosan imbolygott, egyszer még ki is farolt egy üldözés közben. De legalább ingyé kipróbálhattuk
(#1173) SylarHUN Nem lenne az rossz, ha a csomagokat szétszedték volna, azaz külön lehet a lökhárítókat, a spoilereket és a motoháztetőt is illeszteni. Mert így, kibővített repertoárral inkább félmegoldás...
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz
SylarHUN #1156 üzenetére
Az utolsót én is linkelni akartam: ingyen Audi A1 Clubsport Quattro bérlés 24 órára, mert a regisztrált játékosok száma átlépte az 5 milliót!
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz
kaoszamigó #989 üzenetére
Az EA-nek írtál már ez ügyben? Mert ha tudod bizonyítani, hogy az account a tied volt, akkor lehet tudnak lépni.
Mert az e-mail cím az nem csak a World-höz jó, hanem ez egy master account minden EA játékhoz! -
Necroman_Mk2
őstag
válasz
kaoszamigó #981 üzenetére
Ha az e-mail címed a baj, akkor lehet nem a játékkal, hanem magával az EA Accounttal van gond :S Csak nem őket is támadás érte?!
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz
tutuhawer #971 üzenetére
A varázszó a licenc: egy korábbi NFS-ben szereplő járműnek lehet, hogy még megvan a licence (és a modellje), míg a sorozatban még csak nem is szereplő kocsinál e téren szvsz több munka lenne, ráaádul azért még licencet is kellene kialkudni.
Ez a csepegtetés pedig egy jó kis marketing fogás, hogy a gyűjtögetők (tényleg, van a garázs helynek egy maximum száma, vagy annyid lehet, amennyit veszel?) szépen azonnal megvegyék mindegyiket, természetesen Boostért. De legalább nem az van, hogy egyszer bahjítanak egy egész szalont, hanem fokozatosan fenntartja az érdeklődést - ami MMO-nál szintén lényeges pont.
-
Necroman_Mk2
őstag
No, a múltkor vettem egy nagy levegőt, és eladtam az Evo IX-t meg a Chargert, s az árukból vettem egy RX-7-et. Majd meglátom, mennyire tudok vele fejlődni.
-
Necroman_Mk2
őstag
Na, megjelent az új patch - mostantól már "Murcust" ( Lamborghini Murcialago LP640) is vásárolhatsz!
-
Necroman_Mk2
őstag
Észrevételem szerint mindig az adott szinteden megjelenő új versenyek adják a legtöbb XP és zsét, aztán ahogy fejlődsz, úgy ezek egyre kevesebbet érnek. Főleg a gyors, 1-2 perc alatt lezavarható Sprintek népszerűek.
Emiatt érdemes rajtuk menni, nem beszélve az amortizációról, ami a szinted alatt 10-el megjelenő versenynél már nem kifizetődő. -
Necroman_Mk2
őstag
A minor changes alatt ilyeneket kell érteni
Amúgy én megadtam magam a könnyebbik útnak, és nem vártam meg, míg összejön a 30. szint és a 600 ezer, úgyhogy beáldoztam a maradék Bosstból 4500-öt egy Lambora. Jó kis kocsi, szép nagy ugrás a többihez képest, csak ugye majd 34-től tuningolhatom motorügyileg.Amúgy én sanszosnak tartom, hogy a Lord of Ultimához és a Tiger Woods Online-hoz hasonlóan itt is bevezetik a napi pénzt, azaz ha naponta belépsz a játékba, akkor kapsz 50-100 Boostot ajándékba. Főleg, hogy most minden powerup 15-ös csomagban egységesen 100 SB.
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz
RootRulez #516 üzenetére
Nem, a játék automatikusan updateli magát a legfrissebb verzió megjelenésekor.
Szvsz fölösleges is lenne még külön a netről töltögetni.Amúgy meg a sok leszorítós miatt kellene egy olyan powerup, amit ha magadra nyomsz, akkor védve vagy tőlük. Ha ugyanis valaki hozzád ér, akkor a kocsija kiütődik, mint a HP-ban az EMP esetén.
Apropó: sanszosnak érzem, hogy a nagy testvér egyes powerupjai (szöges útzár, EMP) át fognak ide kerülni. Hát ha még a zsarukénti üldözést is beleveszik a buliba...(#514) GabN73 A golfpályát még nem néztem, de a déli terjeszkedés hídját már igen.
Mikor lesz a legközelebbi ilyen tali? -
Necroman_Mk2
őstag
Nézem a mostani majd 500 megás patch listáját, volt pár dolog, ami már régóta kellett volna, főleg a Ready gomb színváltás meg a pop-upok.
-
Necroman_Mk2
őstag
A 8000 Boost stimmel, de kocsi nem teljesen: a vásárlás helyétől függően kapsz egy T1-es kocsit ingyen:
EA Store - Toyota Corolla
Direct2Drive - Nissan Silvia (én innen vettem)
Impulse - Mazda Mazdaspeed 3
Game Stop - Volkswagen SciroccoE mellé kapsz még egy rakat powerupot (de csak új játékbeli profil esetén íródik jóvá!), valamint régebben ugye 10-es szint felett versenyezhettél.
Extra helyet nem kaptál, viszont ennyi Boostból lehet vásárolni. -
Necroman_Mk2
őstag
Elég idióta dolog ez a sorshúzásos történet, bár tény, hogy így a fizetősök se tudnak egyértelműen előnyt szerezni. De szerintem ezt még meg fogják buherálni, azaz lehet magasabb szintűeket is majd SB-ért venni.
Nálam ez így nézne ki az ideális:
Improved: a kocsid vásárlási szintjén meg tudod $-ért venni;
Sport: a kocsid vásárlási szintjétől 5-tel feljebb tudod $-ért venni;
Tuned: csak SB-ért vehető a kocsid vásárlási szintjétől;
Elite: csak kártyákból szerezhető meg;(#464) creed13 Ő, mire akartál ezzel utalni? Egy ideje már elérhető szinte minden régió
-
Necroman_Mk2
őstag
Egy hagyományos dobozos játéknál ez lenne a szitu, de ez itt egy folyamatosan frissülő, bővülő és karbantartást igénylő online játék.
A verseny után megkaptad mind a repet, mind a pénzt, ott a játék csak fölajánlja, hogy valódi pénzért vehető Boostért +25 %-ot is jóváírnak neked, azaz gyorsabban fejlődsz és több zsét kapsz. Bocsi, hogy megkérdezem, de milyen szintű az angol tudásod?
-
Necroman_Mk2
őstag
Az 5-ös patch egyik pozitív, csak nem nagyon reklámozott újítása volt az is, hogy a pajzs most már közömbösíti a rád nyomott mágnest is - szóval a használata most már erősen meggondolandó
(#396) SylarHUN Remélem egy patch formájában föllép az ilyen csalók ellen az EA, vagy minimum banhammer.
(#404) Sonja Az se gyenge. Én meg pár napja a fél várost lyukas gumikkal szeltem át
Ugyanis a patch megvariálta a kiválasztott powerupokat is, és üldözésnél kikerült a gumis a repertoárból - de eljutottam kikötőig
-
Necroman_Mk2
őstag
2. bekezdés: Anno nálam is volt olyan, hogy én alap Evo IX-cel áltam rajthoz egy fullos Silvia ellen. Írja is a srác, hogy Better car, mire én visszaírtam, hogy Better Driver?
Végül megnyertem a körversenyt, de végig ott loholt utánam - egy hiba a részemről, és már ő állt volna a dobogón.Javítás: Ennek egyedüli célja a pénzszerzés. Arra asszociálnak, hogy sokan elunják a 2-3 menetenkénti javítást, és biztosítást kötnek heti 150 Boostért. Nem egy nagy összeg, de jelen pillanatban sok értelme nincs. (Ha viszont a roncsolódás arányában a kocsi teljesítménye is csökkenne, az megérné már a dolgot - kérdés, hogy a közösség mennyire lenne velük ellenszenves...)
(#388) creed13: Ja, az éjszakára én is kíváncsi leszek, illetve hogy lesz-e dinamikus napszakváltozás, illetve az optikai tuningnál neonok a kocsi alá
A képek alapján jól néz ki.Battlefield: Ne feledd, hogy az a játék se totálisan ingyenes, hanem lehet benne Harci Tőkét (Battle Fund) váltani - ebből fedezi az EA a kiadásait.
Az oké, hogy hogy jön egy másik BF is, viszont a kettő között azért vannak eltérések: míg a H egy árkádos TPS rajzfilmes grafikával (a TF2 "ellenfele"), addig az új P4F (amit szvsz át fognak keresztelni Assaultra) már a realistább ábrázolás, és hagyományos játékmenettel operál. -
Necroman_Mk2
őstag
válasz
SylarHUN #383 üzenetére
Már most is lehet bizonyos autókat Boostért venni. Ilyenkor tök mindegy, milyen szintű vagy (ergo lvl 1-esen is birtokolhatsz egy Lambot), valamint ha eladod a kocsit, akkor megmarad a hely.
Ez a része szvsz jól ki lett találvaAz erősebb Performance cuccokért én is azt csinálnám, amit mondasz: csak Boostért lehetne megvenni, esetleg sorshúzáson nyerni.
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz
Mr.Skynet #364 üzenetére
Nem, nem mondtam rosszul. Csak eszembe jutott, hogy a telepítésnél külön kérdezi a Downloadert és a játékot magát - ez a kettő lehet totál különböző helyen is
Amúgy ez a sok-sok eltűnő-feltűnő teleportáló autó engem is zavar, főleg, hogy sose tudom, hogy most hányadik is vagyok
-
Necroman_Mk2
őstag
Alapesetben program files, de ezt te határozod meg.
Nekem bejön ez az újfajta tuningolós móka, bár azt vettem észre, hogy aki korábban is költött a kocsi teljesítményére, annak eleve max. gyorsulásos konstrukció van berakva (mondjuk másra nem is nagyon érdemes pakolni...).
Érdekes még ez a sérülés és javítás dolog is, valamelyest forszírozza az embert a SB vételére: nem kötelező, csak "biztosítással" kényelmesebb. De érzésem szerint lesznek még itt is változások...UI: én a fentebb felsorolt bogok egyikével se találkoztam (jó, egyszer nem engedett versenyezni, de a múltkor is volt egy hasonló)
-
Necroman_Mk2
őstag
Nem olvastam, de erős a gyanúm, hogy ez vagy valami hasonló lesz: elvégre nincs ingyen ebéd. (Aztán ha az ember kifizet rá 10 €-t, még nem dől össze a világ...)
(#337) Sonja A játékbeli $-t a Safe Houseban (H) a kocsid teljesítmény és optikai tuningolására használhatod, valamint ebből vehetsz majd új kocsikat is, feltéve, ha elérted az adott szintet. SB-vel azonban akármilyen szinten vásárolhatsz.
-
Necroman_Mk2
őstag
Csatornák vannak, Join szám-mal váltogathatsz köztük, de külön magyar csatorna nincs.
-
Necroman_Mk2
őstag
A Gallardo eleve benn volt a játékban, az Evo X-et októberben betették a Supraval együtt, a Camaro SS és a Mustang (ami nincs is a listádon) pedig rendőrkocsiként van jelen - egyelőre.
Várhatóak új autók betétele is, csak ugye ez a licencen múlik.(#312) GabN73 Én ezt úgy tudom elképzelni, hogy megbontják a jelenlegi 2-es szektort, azaz Tier 2-ben 10 és 15-ös kocsik, az új Tier 3-ban a 20 és 25 kocsik lennének, és a régi 3-t keresztelnék át 4-re.
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz
SylarHUN #303 üzenetére
Ennek én is nagyon örültem, bár a +25 versenyt pöppet keveslem + még hiányzik egy bekötőút. De tény, hogy remek munkát végeztek az EA-nél
(#305) GabN73 Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem ezen te nem tudsz részt venni:
"As a special treat North American residents can enter the Royal Purple Text-2-Win Sweepstakes for a chance to win the Alienware™ laptop. Put your name in the hat by visiting RoyalPurple.com/nfs and registering or text “RP” to 777111. If you’re near an O’Reilly Auto Parts, don’t forget to check out the Royal Purple Need for Speed World counter mats." -
Necroman_Mk2
őstag
Akik korábban a falon csúszásra panaszkodtak, azoknak jó hír, hogy a múltheti patch óta ezt megnehezítették: most már durván lassítja a verdát, nem lehet végigslide-olni száz métereket.
(#271) Mr.Skynet Ilyennel én is találkoztam már. Sőt, a másik sofőr teljesen eltűnt a képről, még a nagy térképen se láttam verseny közben. Aztán amikor átgördülök a célvonalon látom, hogy csak második lettem, mert ő már 10 mperce benn volt.
-
Necroman_Mk2
őstag
Amúgy a játék a héten kapott 5 db új autót, igaz, ebből csak kettőt lehet megvásárolni, mert a BMW M3 E92 (Tier3), a Porsche 911 Turbo (Tier3) és a BMW 135i Coupe (Tier2) csak bérelhető
A két új kocsi:
- Toyota Supra (Tier 2, lvl20)
- Mitsubishi Lancer Evolution X (Tier2, lvl25) -
Necroman_Mk2
őstag
1. A lökdösődés megszokás kérdése, de meg lehet szokni. Sőt, nem egyszer fordult már elő, hogy 3. helyről úgy lettem első, hogy az élen járok egymást ütötték
2. Ennek részben az az oka, hogy indulásnál jó fordulatnak kell lenni ahhoz, hogy perfekt rajtolj. Sőt, van is egy skill, ami megfelelő RPM esetén kinitróztat téged a rajtrácsról.
A másik, hogy bizonyos szintek után bejönnek olyan passzív skillek, amivel a kocsi teljesítményét dobhatod meg.
Ja, és itt egy jobb autó meg nem jelent automatikusan jobb sofőrt is3. A SpeedBoost a valódi dollárért vásárolható pénz a játékban. Egyelőre nincs sok értelme (hacsak nem akarsz 3-nál több kocsit), de ez szvsz a jövőben változni fog.
(#255) Thunderzolee A mágnest sokan nem szeretik, de én elfogadom a jelenlétét, még ha rám is nyomják. Legalább az élen járó játékosnak se fenékig tejfel az élete (max addig, amíg használja a pajzsot).
(#259) jagada A 240SX-nek ugyanazok a statisztikái, mint a Silviának.
A képen látható csávó meg vagy hacker, vagy nagyon tud vagy -ami valószínű- csak Single meneteket nyomott. -
Necroman_Mk2
őstag
válasz
Thunderzolee #251 üzenetére
Emlékeim szerint a Most Wantedben se tudtad lepauzolni a játékot, ha éppen üldözés közben voltál...
(#250) Mr.Skynet Nézegettem én is ezt a csík dolgot - támpontnak jó, de az még nem jelent semmit. Különösen mikor lvl 15-16 után bejönnek a Nerves of Steel, Dragster és a Need for Speed skillek, amikkel 10-15-20 %-ot is rádobhatsz a kocsid teljesítményére.
Amúgy meg igaz, hogy ha egy új kocsit vásárolsz vagy egy meglévőt tuningolsz, akkor durván újra kell tanulnod vezetni, pl. egy kanyarban amit eddig padlógázzal bevettél most már fékezned kell.
A T2-esek meg szvsz nem rosszak, és ahogy észrevettem, a legtöbben 370Z-vel meg Evo-val nyomulnak - utóbbival én is
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz
Mr.Skynet #234 üzenetére
Régebben a beteleportáló autók villogva jelentek meg, egy ideje viszont megszüntették ezt.
Gondolom azért, hogy a versenyek alatt ne legyen zavaró, viszont a "spawnt" követően egy ideig szellemautóként vannak jelen, azaz át lehet hajtani. A rajtrácsos dologgal még nem találkoztam szerencsére.
Remélem azért javítani fogják majd ezt!(#232) adam_ és (#233) †Snaps™: ez azért volt, mert keddenként általában karbantartást szoktak végezni a játékon, ilyenkor nem elérhető. Ajánlom a hivatalos honlap figyelését, ahol ezt bejelentik.
(#237) RootRulez Egy kis segítség: a billentyűzetkiosztás.
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz
SylarHUN #230 üzenetére
Na ja, hasonló gondolatok keringtek bennem is. De valahol megértem az EA lépését: 10-es szint felett nagyon kihaltak voltak a versenyek, kellett valami hát, hogy fölpezsdítsék a játékot. (Mondjuk én nem egyből adtam volna az ingyeneseknek a maradék szintet, hanem lépcsőben: első körben 12, aztán karácsonyra 15.)
Most az egyetlen nagy hátránya az ingyenességnek az, hogy csak 3 kocsid lehet max - kíváncsi vagyok, ez mennyire befolyásolja majd a játékosokat. Meg a drop ratere sem ártana némi korrekció...(#229) jagada Érdekesen lehetett 7-es kőrözöttséged, mikor 5-ös a max.
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz
Thunderzolee #227 üzenetére
Nem egyszerű helyszín, még Single playerben sem. Elsőre a 7-8. meccsen szereztem meg az első helyet.
-
Necroman_Mk2
őstag
És ha már itt vagyok, akkor két apró hír a játékkal kapcsolatban:
Ingyen kocsi a T-Mobile-tól
A világ egyik legnagyobb mobilszolgáltatója egy felmatricázott Mazdaspeed 3-t ad a játékosoknak. Nem kell érte mást tenni, mint ellátogatni az alábbi honlapra, bejelentkezni az EA Accountoddal, kiválasztani az NFS World játékot, beírni a getconnected szót, és már meg is veheted a kocsit 0 $-ért. Az autó szabadon tuningolható és festhető, egyedül a vinyileket nem lehet eltávolítani.Oktoberfest 2010
Úgy néz ki, a készítők rajonganak a világ első számú sörparádéjáért, amit virtuálisan is megünnepelnek. Ennek keretében a város dél-keleti csücskét (ahol az óriáskerék is van) kicsit átalakították, és a molinók mellett sörcsapok és egyéb kellékek is megjelentek. Ja, és egy új versenyt is raktak Welcome to Oktoberfest névvel (lvl2-től játszható), amin szeptember 18-tól október 2-ig lehet játszani. Sőt, a leggyorsabbak még nyerhetnek is rajta Logitech cuccokat! -
Necroman_Mk2
őstag
Jó kis leírás, de azért 1-2 dolgon pontosítanék:
Emergency Evade: a bemutató videóban is látható kidobása a zsaruknak, azaz ha körbevesznek, akkor benyomod és szétrepülnek, te meg elhúzhatsz;
Shield: a pajzs csak a mágnes ellen véd;
Jaggernaught: észrevételem szerint csak a kisebb tárgyak ellen növeli meg az erődet (táblák, bokrok, buszmegálló), de a forgalomnál ugyanúgy fönnakadhatsz;
Slingshoot: igen, megnöveli a kocsid teljesítményét (a helyezés dolog viszont új volt nekem
), de csak akkor használhatod, ha nem te vagy az első;
(#202) jagada
1. Az alapoknál asszem 5. és 12. szinten, a 4-esnél vásárolható kocsiknál a 14. szinten. De ha veszel egy kocsit, akkor meg tudod nézni.
2. Szintén, annyi biztos, hogy a 15-ösnél vehető kocsiknál lvl 20 és 28.
3. Az a körözési szintedet mutatja.
4. Nem.
5. Lásd fenn! -
Necroman_Mk2
őstag
Hát igen, az ingyenesség varázsa: gondolom tegnap Amerikából sokan fölpillantottak a szerverekre, túltelítődött, és emiatt lassult be, majd omlott össze a játék.
Szerintem ekkora rohamra az EA és a fejlesztő Black Box se számított.Santa_Claus: én igen, mikor még ingyenesen csak a 10-es szintig tudtál fejlődni.
Amúgy a Starter Pack-et még mindig lehet kapni - szóval ha valaki SpeedBoost mellett előnyöket is (ingyen kocsi és egy csomó powerup kezdésnél) szeretne, annak még megéri. -
Necroman_Mk2
őstag
válasz
RootRulez #151 üzenetére
Igen, csak úgy szerezhetsz.
A versenyeken nyert pénzen kocsikat vehetsz, illetve teljesítmény-növelésre és matricázásra fordíthatsz. Egyébként ígérték ennek átszervezését, aminek én csak örülök: minimum MW szintű optikai tuning legyen a játékban, a performance különválasztásával. -
Necroman_Mk2
őstag
válasz
BalaNce87 #149 üzenetére
Ne izgulj, 10-es szint felett már keletebre tolódnak a versenyhelyszínek.
Amúgy asszem nem szinthez rak össze, hanem az éppen használt kocsihoz - pont emiatt nem upgradeltem az Eclipset Streetről, mert így még a lvl6-7 játékosokkal is tudok ellenük menni.
Ja, és 10-es szinten kapsz 3 új, Tier2-es autót, egyenként 60 000 áron. -
Necroman_Mk2
őstag
válasz
Thunderzolee #106 üzenetére
A történet ott hibázik egyedül, hogy volt már egy NFS MMO, Motor City Online néven, de az hatalmas bukás volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Steam Deck
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 10
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Parfüm topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest