- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
válasz
eLit-MiLan #14559 üzenetére
Milyen kameranézetben tolod? Ha bumper vagy hood, mint én is, akkor nehezebb, mert aki hátsó nézetből vezet (én utálom), vagyis látja a kocsiját hátulról, sokkal előbb észreveszi az Őt előző járgányt, így hamarabb tud reagálni. Általában lendületből löknek meg, vagyis nem közvetlenül mellőled indítja a lökést, hanem a pálya másik széléről, így sokkal nagyobbat tud taszítani a másikon. Ilyenkor ha résen vagy, és kicsit fékezel, akkor az orrod előtt elsuhan, és Ő kenődik fel a pálya szélére, bár nagy sebességnél ezt elég nehéz kivitelezni.
Én azt szoktam csinálni, hogy mikor valaki nekiáll bökdösni, akkor én nem visszabökdösöm, hanem folyamatosan ellenkormányzok, és ha Ő nem teszi ugyanezt, akkor szépen letolom a pályáról, és általában elakad valamiben, vagy ahogy eléri a pálya szélét, lelassul és lemarad.
Én sosem rammolok senkit elsőnek, igyekszem úgy előzni, hogy hozzá se érjek, de ha nekiáll szívózni, akkor kíméletlenül lekotrom a pályáról...
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- OLED monitor topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Házimozi belépő szinten
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch
- További aktív témák...
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- Intel Core i7 10700/RTX3060/16Gb ram/256Gb SSD
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD IPS
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I GTX960M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest