Hirdetés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Drágul a Raspberry Pi, de lesz egy új, olcsó verzió
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Videós, mozgóképes topik
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Old Cyborg
üzenetére
ez gecijó.
Elöl a splitterre raknék még pár alig észrevehető koszolódást, kavicsfelverődés imitációt és tökkkkéletes lenne. -
Micsurin
nagyúr
válasz
Old Cyborg
üzenetére
faja!

Meg van a porsche
hétfőn csak fell kell hinom a magyar diszpécsereket mert az angolok már felveték a support jegyemet
és a magyarok 100% hogy megváltoztatják ja még egy 15% os origin kupont is kaptam és még ők kértem elnézést a kellemetlenségért 
Headknife: nem műkszik már egy ideje
csak a csalóknak
ők bezzeg tudják használni 
-
válasz
Old Cyborg
üzenetére
Nekem tetszik

-
-PLevi-
senior tag
válasz
Old Cyborg
üzenetére
Grat! Ki.@szott jó!
Ha én ilyet tudnék csinálni...
-
V.Dave
senior tag
válasz
Old Cyborg
üzenetére
az 465kmph, azzal már fel lehet szállni!!
természetesen orosz...
megnézném az ilyen kis ruszki kiskölyköket ahogy a speedhack-re verik otthon a nyálukat, milyen szánalmas ez az egész... -
tutuhawer
őstag
válasz
Old Cyborg
üzenetére
hát igen, elég csúnya. Az nem vitás, hogy én nagyon ökör vagyok, mondom is, miért: a minap összefutottam a route55 körpályán (alias kis gray point) egy ugyanilyen trükkös lófasz elise-zel. Ugyanilyen gyorsa száguldott a csaló, én meg ugyebár az ilyet leszarom, nem érdekel. DE! Nekem nem adhat dnf-et senkifia, ezért éreztem, hogy baleset lehet, úgyhogy elkezdtem nyomkodni mindent, ami volt, audi r8-nak kellett is, és lám, 8 másodperccel a számláló vége előtt beértem. Ha nem nyomkodok, akkor dnf lett volna. Így ezüst.
És így se sikerült az aktuális pályarekord audival, mert pont 3:05 körül lett az időm. -
GabN73
addikt
válasz
Old Cyborg
üzenetére
Üdv névrokon

Elméletileg nem. Gyakorlatilag mehet.
-
törölt tag
válasz
Old Cyborg
üzenetére
Annyival majdnem még a Dodge-om is megy

-
GabN73
addikt
válasz
Old Cyborg
üzenetére
vótmá'

Új hozzászólás Aktív témák

- Lexus, Toyota topik
- Battlefield 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Érkezik az élőszereplős Far Cry sorozat az FX-től
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Direct One (műholdas és online TV)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 6 mag i7, 16/512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (6766)
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- Google bontatlan Pixel 10 Pro XL 16/256GB Obsidian 2027.11.04-ig Garis
- DJI Osmo Action Akciókamera és Kiterjedt Tartozékszett Eladó
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Kék, 512 GB, 100% akku, megkímélt állapot, garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

csak a csalóknak
ők bezzeg tudják használni 

És így se sikerült az aktuális pályarekord audival, mert pont 3:05 körül lett az időm.