- SONY LCD és LED TV-k
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Házimozi haladó szinten
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
punkstyle
tag
Nem tudom mi történt de C és A-s futamokon egymás után 10 alkalommal nem találkoztam autofinishezős tenyészbikákkal (marhákkal)
Aki egyéb turpisságot akart bevetni a verseny közben az szépen DNF-et kapott
Remélem továbbra is ez lesz -
punkstyle
tag
Golf mk1 Gti
Tetszett másoknál, de azért annyira nem, hogy ezt kapjakMég 200SX-el nyomom, egyenlőre úgy tűnik, hogy csak kanyarodásba veri az Golfocska
-
punkstyle
tag
válasz
tatabike #14352 üzenetére
Megtaláltam, köszönöm
na akkor már csak egy 100-ast kell összeimádkoznom és a Pontiac jöhet.
A meglévő perfomance cuccaim át is tudom pakolni bele? Illetve (Aftermarket) Invertorynál jól értelemezem, ha valamit kiszedek a kocsiból ami már insatallálva volt az elvész?Tényleg, közelebbről szemügyre véve tényleg 60 az a 80
-
punkstyle
tag
válasz
szakalistvan #14348 üzenetére
ááááhááá, kezd összeállni a kép a játékról, 400e-em van egyenlőre... alakulgat a Nissan-om is... bár jöhetne már hozzá egy jobb váltó meg... bár igazából jöhetne már mindenből jobb hozzá
@tatabike: Pontiac Solstice-nál nekem azt mutatja, hogy Boost-ért vehetem meg vagy itt is elnéztem valamit? De lehet türelemmel leszek és egy Lambo-ra ruházok be, egyik csaj ismerősömnél láttam a játékot neki is az van lvl 80ban van
szóval megláttam, hogy neki milyen jól megy és nem akartam kimaradni a játékélményből
Már csak ennek az Escape-es futamoknál kell rájönnöm, hogy mit érdemes berakni hozzá vagy beállítani, mert az még nem igen megy
Még mindig köszönöm a segítő hozzászólásokat, tanácsokat Mindenkinek! Jó tudni, hogy azért van egy ilyen segítőkész csapat PH-n
-
punkstyle
tag
ááá, egy piros gumi kellett és a probléma meg is oldódott, most már úgy fordul ahogy az a nagy könyvben meg van írva, nagyon köszönöm
Amúgy már C-ben vagyok vele, gyűjtögető életmódot folytatok egyenlőreMég egy kérdésem lenne, hogy ezt a kezdéshez kapott 200 boostot mire érdemes ellőni vagy tartogassam a későbbiekre?
-
punkstyle
tag
Köszönöm, tökéletes útbaigazítás
Bár attól tartok, hogy már ott elrontottam, hogy a 200SX-el kezdtem...
Kaptam hozzá egy színösszeállítást, az majdnem megegyezik az általad linkelt egyik oldalon találhatóval, de attól tartok tényleg nagyon személyre szabott, mert alul kormányozott marad akármit csinálok, csak minimálisan sikerült javítani rajta...
Na de most már, ha a jövőben kocsit veszek akkor van 1-2 támpontom.
Tehát még egyszer köszönöm! -
punkstyle
tag
Hali!
Én most kezdtem a játékot, hallottam erről a tökéletes szín összeállítós dologról, de sehol nem találok hozzá egy útmutatót, hogy melyik kocsihoz, mi a legjobb összeállítás. Esetleg tudna valaki segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest