Hirdetés
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Egér probléma
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- VR topik
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Micro Four Thirds
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris1997
aktív tag
válasz
tutuhawer
üzenetére
Minek? Röviden: Spúr vagyok. Nehezmre esik néha applikálni a cuccot, mert nem tudom jó lesz-e bele, vagy nem.. Szóval hétvégén építek.
Készítek egy projekttervet.. próbálok nem statnak bedőlni. Ha nagyon akarom, lenullázom magam, mint a fene. De odáig még nem jutott sor. Szerintem a három R8(Shift R8, 5.2, LMS) Kalibrálása(5.2 újrakalibrálás, úgy kanyarodik, mint egy jobb TTRS), talán Cinque, de ahhoz agyamentnek kéne lennem.. Suprát műtöm, Nismot is, stbstbstb.
Új hozzászólás Aktív témák

- DJI SPARK SUNRISE YELLOW DRONE SOK KIEGÉSZÍTŐVEL ELADÓ
- WD Blacck SN8100 4 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.900-14.000 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Asus T.U.F gaming monitor 34"
- 9900k + 48GB DDR 4 + RTX 3060ti konfig eladó kérésre monitorokkal, hangrendszerrel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 1000GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest