Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS ROG Ally
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
chris1997 #12455 üzenetére
Tényleg gyenge a nitrója, ami nagyon bánt engem. IQI bácsikád a 640-es Lambóval is megütné bármelyikünket szerintem. Nagyon igyekeztem kihozni mindent a skyline-ból, de amint powerupok is elsülnek, a nitró óriási hátrány. Márpedig multiban sokan szórják a nitrókat. Engem bánt, ha még 2 év után is folyamatosan szarabb feltételekkel kell indulni, ezért (is) szálltam ki. Ahol a dodge viper is nagyon megy: simraceway. Láttam róla videót, elég szép a hangja is, meg a Chargernek SRT8-nak is frankó. Szeretem a Dodge-ot, jobban mint a többi amerikait, és miért van az, hogy Worldben kinevetnek, ha azzal mennék be versenybe. Miért kaphatok körhátrányt is...? Nekem ez így már nem élvezet, a kedvenc autóimmal nem lehet menni.
Új hozzászólás Aktív témák
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest