Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Akciókamerák
- Autós kamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
chris1997 #12455 üzenetére
Tényleg gyenge a nitrója, ami nagyon bánt engem. IQI bácsikád a 640-es Lambóval is megütné bármelyikünket szerintem. Nagyon igyekeztem kihozni mindent a skyline-ból, de amint powerupok is elsülnek, a nitró óriási hátrány. Márpedig multiban sokan szórják a nitrókat. Engem bánt, ha még 2 év után is folyamatosan szarabb feltételekkel kell indulni, ezért (is) szálltam ki. Ahol a dodge viper is nagyon megy: simraceway. Láttam róla videót, elég szép a hangja is, meg a Chargernek SRT8-nak is frankó. Szeretem a Dodge-ot, jobban mint a többi amerikait, és miért van az, hogy Worldben kinevetnek, ha azzal mennék be versenybe. Miért kaphatok körhátrányt is...? Nekem ez így már nem élvezet, a kedvenc autóimmal nem lehet menni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest