- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kompakt vízhűtés
- Milyen notebookot vegyek?
- 
			  PROHARDVER! A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei). 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Crowent tag válasz  GrotESC

üzenetére GrotESC

üzenetéreSziasztok! Úgy gondoltam visszatérek a játékhoz. Aki régebb óta játszik a játékkal az tudja volt 1 kis profil törlési problémám...  Láttam kijött pár autó, éppen ezért megkérdem hogy jelenleg melyik autót érdemes megvenni? Koenigsegg hogy áll a ranglétrán? Láttam kijött az új Lamborghini Reventón, az hogy megy? Adjatok tippet plz, hamarosan lesz boostom is. Láttam kijött pár autó, éppen ezért megkérdem hogy jelenleg melyik autót érdemes megvenni? Koenigsegg hogy áll a ranglétrán? Láttam kijött az új Lamborghini Reventón, az hogy megy? Adjatok tippet plz, hamarosan lesz boostom is. 
Új hozzászólás Aktív témák

- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Packeta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Láttam kijött pár autó, éppen ezért megkérdem hogy jelenleg melyik autót érdemes megvenni? Koenigsegg hogy áll a ranglétrán? Láttam kijött az új Lamborghini Reventón, az hogy megy? Adjatok tippet plz, hamarosan lesz boostom is.
 Láttam kijött pár autó, éppen ezért megkérdem hogy jelenleg melyik autót érdemes megvenni? Koenigsegg hogy áll a ranglétrán? Láttam kijött az új Lamborghini Reventón, az hogy megy? Adjatok tippet plz, hamarosan lesz boostom is.