- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
WASPZotya
tag
Köszi Nfree!
Írtam előbb rád a játékban, felvehetnél vmikor úgyis szoktunk együtt gurulgatni Lordékkal.
Nekem most 3 kék 3 piros van benne, így elég jól gyorsul a gép, de szerintem kevés azért kérdeztem.
Most szereztem ultra kék és piros rugót azért kérdeztem hogy melyik kellene inkább bele.Akkor beledobom a pirosat.Akkor még vadászok zöld mocit meg turbót.A transtek váltó akkor fasza bele?
Van vmi oldal ahol megvan hogy melyik cucc milyen színű, mert már néha nem tudom eldönteni.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481,96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest