- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen joysticket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
válasz
Patrick #11911 üzenetére
A leírás nem tartalmaz ilyet, csak végig kell gurulni, privat-on kívül ezen a héten naponta egyszer. Infó-k a link-ben.
-
sunny84
senior tag
válasz
Patrick #11858 üzenetére
a listát le kell sz@rni , mert én is sokáig hajszoltam jó helyen álltam , bele lehet őrülni .. +meg az a baj hogy az ott lévő mostani idők nagy része magyar ( azért raktam előre mert kurv@ sok lett mostanában ) és más nemzetiségű csalók fektetik le , van tiszta idő de sok a gyanús is
#11866) SylarHUN pofás retro tuner dög
, sajna valóban gyengusz nagyon
-
tutuhawer
őstag
válasz
Patrick #11848 üzenetére
sokan nitróznak a falra, és úgy mennek, azt tuti, de mindig eszembe jut az F1-es szimulátorból érkezett valaha volt egyik legkiválóbb magyar nfsworld versenyzőtársam, aki motorháztetőről nem falazott, és bizony komolyan hasított. Már nem játszik sajnos, de talán majd egyszer visszatér pár körre. Szóval nem is kell falazni minden áron, persze van, 1-2 kanyar, ahol muszáj
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Patrick #11851 üzenetére
Az "természetes" jelenség, ha jól tudom (vagy javítsatok ki ha nem) valamelyik másik játékos miatt nem tudja betölteni a versenyt.
A stabilitás kapcsán a random fagyásokra, belépés utáni egyből errort dob stb., ezekkel az utóbbi időben nem is találkoztam pedig volt olyan, hogy csak a gyémántgyűjtésre, ami egy pár perces autókázás, háromszor kellett bejelentkeznem a sorozatos és mégis kiszámíthatatlan pillanatokban és időközönként bekövetkező fagyások miatt. -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Patrick #11848 üzenetére
Az a legjobb, amikor megyek az egyenesben előttem pedig az egyik elvtárs száguld. Én szépen elkezdek lassítani mert a kanyar már majdnem előttem, ő bekapcsolja a juggernautot, neki is száll a falnak, de a juggernaut miatt a sebességvesztése elhanyagolható, gyakorlatilag majdnem jobban gyorsított ki mint én, aki normálisan gázelvétel és apró fékezés kombinációjával vettem be a kanyart.
Az ütközésen sokszor veszít az ember, bár volt már olyan, hogy valaki oldalról szállt neki szándékosan az R35 specV autómnak, de ő maradt alul.(#11844) V.Dave: Örülök, hogy tetszett, a bucskázott szót nem tudtam kihagyni, egyszerűen nem volt jobb fogalom a repertoáromban arra a mozgáskombinációra, amit szegény LP 670-em volt kénytelen elszenvedni az incidens során.
Még ehhez kapcsolódva, a nagy ütközések, borulások stb. esetén elég zavaró (még mindig) belátni az autó üres, fekete belsejébe, ezt a bugot lassan orvosolhatnák már tényleg. Viszont pozitív változásként értékelem, hogy nagyban nőtt nálam az utóbbi időben a játék stabilitása, alig van fagyás. -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Patrick #11841 üzenetére
A Shield sajnos nem nyújt védelmet a fizikai behatásokkal szemben, csak a Traffic Magnet-et tudja levédeni egy rövid időre.
A végére jó tartogatni a meglepetést, régebben a Diablo SV-vel csináltam ezt, hogy végig a második helyen maradtam majdnem szélárnyékban és mikor a pálya végén az utolsó egyenesnél szépen kiálltam a szélárnyékből és egy nagy nitróval el is hagytam. A Diablo SV-ben az volt a jó, hogy alapból is nagyon erős és hosszú nitrója van, amit én nem voltam lusta még néhány skill-el megtámogatni.
Az oroszokkal nem kell foglalkozni, az egyik legparasztabb banda az egész NFS World-ben, ha nyernek fényezik magukat, ha nem hőbörögnek, imádnak rammolni, vezetni meg nem tudnak amellett, hogy az autóik megjelenése terén pedig borzasztó ízlésük van. Természetesen tisztelet a kivételnek, mert náluk is vannak nagyon korrektül versenyző játékosok, de ők vannak kisebbségben. -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Patrick #11839 üzenetére
Gyakori viselkedés sajnálatos módon. Tegnap az LP-670-et hajtottam az egyik sprint futamon, ahol egy jól elkapott rajtot követően az élre álltam. A pálya 60%-a körül beért egy Z-Tune R34-es és lerammolt. Ez még rendben is volt meg tudtam védeni a pozíciót, majd még egy kísérletet tett, bele is paszírozott a falba roppant igényesen, az autóm igen furát bucskázott a fal/járda kettőse között, mintha le akart volna esni a pálya alá.
A nitró/juggernaut/ready gombok egyéként folyamatosan mentek nála, kb. úgy világított mögöttem valahányszor hátra tekintettem, mint egy karácsonyfaégősor. -
UFO1
senior tag
válasz
Patrick #11821 üzenetére
Milyen színű a gyémánt jobb oldalon, ha kint vagy az utcán (és nincs zöld sáv), ha sárga valószínű hogy összeszedted, ha piros mehet előröl, vagy 500 boost-ért lehet folytatni (nem javasolt). Még nem találkoztam olyannal, hogy ne jelenjen meg a zöld sáv, ha mégis ki be lépés, szero váltás hátha megoldja.
(#11822) tupacamaru
Annyi, hogy nagyban lerövidíti az összeszedést. -
tupacamaru
veterán
válasz
Patrick #11817 üzenetére
A nagy térképen én is csak azt látom hogy melyik részen vannak, azt nem hogy hol. Csak akkor látom őket a kis térképen ha már elég közel vagyok hozzájuk. Egyébként három napja kezdtem el játszani vele csak.
Egy kérdés, boost-ot csak fizetősen lehet szerezni vagy lehet a játékbeli pénzért is venni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Crypto Trade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged