Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Milyen notebookot vegyek?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PLC programozás
- Projektor topic
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
SylarHUN
üzenetére
Igen xenon hsz-e után beugrott, hogy te kaptál roadster vip zondát.

Más .
srácok ha valaki anno vett, f-s zondát ne dobja ki , nagyon erős a kategoriás versenygépet lehet belőlle fabrikálni, az utóbbi 3 napban elég sokat kocsiztam vele , és űberbrutál. Szóval ha valakinek van kedve hozzá nekifoghat bátran,
Tutu
egy élmény volt , kár hogy havonta csak 1x gurulunk, biztos vagyok benne jót tenne mindketőnken a közös küzdelem
Jövök megint felfele a listán, mint a talajvíz, de mire megint ithon leszek, biztos visszabukom az eredményeket. Találkoztam tegnap olyan fél 3 fele az atyaistennel akiről meséltél. Udvariasan megkértem menjünk 1 versenyt, mivel abból én csak tanulhatok szöveggel , de azt mondta partol (drag) mert nagyon adja a partot a dolog, s nem akarja megszakítani. ugyhogy majd leközelebb, lessz nagy pislogás s remélem nem én fogok pislogni, habár erős a gyanúm

Új hozzászólás Aktív témák

- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One mobilszolgáltatások
- Amazon
- World of Warships
- Gurulunk, WAZE?!
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6600 XT / B550 / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe M.2 / 650W
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,ÚJ! Verbatim VX500SSD 480GBusbcÚJADATA SD700512GB
- GAMER INTEL I5 10400/16GB DDR4/RTX 3070/256GB NVME SSD/500GB HDD
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA Ultimate SU800 1TB
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3552, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Fachixy FC-100 fejhallgató mikrofonnal / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi