- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Logitech Harmony - én irányítok mindent!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
odébbb
tag
Jó Estét ASZFALTBETYÁROK !!!
Rég beszélgettünk , hogy ki mit csinál - ki mit vesz ? Ja , hogy most már van (igc.autó) bőven , ugyhogy nempanaszkodok ...
Csak , róllunk feldkezett meg az ea(nyas gem,) mer , mindent kitalál , hogy kőcscscünk rá , má én kötöttem !
ugyhogy kusba maradok .Mentem pár karikát tímeszképpen : csak lóvét nem ad (20.000-10.000) , de régen adott , és megérte menni , ma má lök 6.000 és mehetek haza...
Nem sirok , drag fizet , 1.400 körül , ma mentem dragon : kábé vagy ötszázat , és semmi. Lóvéról , vagy értelmes part (ultrárul) nem beszélllek , ugyse ad .
Egyszónak is száz a vége , kihalt belőlllem a játék gémje , minden reggel alig várom , kavicsokat számlágatok , megyek-ide oda -kedvenc páyámra nem talállok , elég ebből a vinynyogásból másik kocsiba szállok , ez se megy és az is csattog ennek a játéknak oda vágok ...
Kedvencem mikor valakire ráirok : és nem válaszol ! (akinek nemingenemveszimagára)
Hallottátok az uj mosztwantidet : egy rakat kaki 11.000 ezeré , hál istennek a régi az nagy kedvencem vót, de ez az uj: atyaúristen!!!!!!!!!!!!!
Nemirok többet , me ha sokat irok , senkisekiváncsirá ...
enynyi-ez van !
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- OTP Bank topic
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest