- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
Zolcsy82 #11933 üzenetére
Mert általába annyi napig vagyok ithon aztán , 2-3 hét meló külföldön,s nincs emberem a gem szedésre ennyi.
Hát srácok erős kéztetést érzek boost vásárlára megint, elfogyott a garázshely + ott a 670-es murci, hogy mért nem a roadster, hááát azért mert az a csajoknak való és kész
, de ne sértődjön meg senki.
Szóval , mik az infók mostanába olcsó boost ügyben???
-
GrotESC
aktív tag
válasz
Zolcsy82 #11933 üzenetére
Mert az első 18 nap kötött, hogy mit kaphatsz, utánna viszont jobb cuccok is eshetnek. Első 18 nap leírása.
Egyszer kipróbáltam, hogy az egyik sofőrömmel megcsináltam folyamatosan a 18+ -os Treasure Hunt-ot, másikkal meg nem. Aztán arra jutottam, hogy jobb cuccok estek azzal amelyik folyamatosan felette volt abban a 18 napban, amelyben a másik újrakezdte. Már az arányokra nem emlékszem, csak a végeredményre. -
sunny84
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest