-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
válasz
WASPZotya #11948 üzenetére
Megerősíthetem (#11953) sunny84-et már 2-szorra az a legstabilabb és leggyorsabb színsor.
(#11935) Zolcsy82
Hasonló az LP640-hez csak talán még jobban tapad, közel egyforma stat-al viszont skill-ek nélkül (csak 4 IGC-s perfect) kb. ugyan annyit megy, tehát marha erős a NOS-a alapból.Aki kihagyta az LP640-et mindenképp vegye meg, mert jobb annál, ha csak egy hangyányit is.
-
NFree
addikt
válasz
WASPZotya #11948 üzenetére
Nem tutu vagyok , de mint jo padavan, mondok neked egy olyat , hogy : Z,Z,K,P vagy Z,S,S rendben
piros futómű akkor , ha beton stabil kocsit akarsz, a zöld hagyja kicsit csuszkálni a seggét , jobb vele manőverezni a kék futómű se rossz csak nagyon korlátozza a kanyarodást kissebet fordul a gép nem jó, a medion futóműröl nem tudok nyilatkozni , nekem szinte utcai cuccok vannak benne , és a ghoost on tud a kocsi power upp nélkül 2.33-at ennyit tud.
Új hozzászólás Aktív témák
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- Eladó LG OLED G4 55" 3 ÉV GARANCIA
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- Lenovo Legion Go Z1 Extreme + kiegészítők 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő