- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz RootRulez #1000 üzenetére
nah, ez az az aláirás, ami nálam tiszteletet parancsol ...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
SylarHUN
senior tag
válasz tutuhawer #997 üzenetére
Mester ez nem semmi!
Nagy pepecselő vagy hallod e.Más.
Még mindig a Z4 a király (szerintem) persze csak Elvis után.
Most csak versenyeket mentem nem pedig te-et és minden kocsinak odacsapott.
A Skyline a legtöbb játékos számára egy rémisztő szörny, mert ahogy meglátják, máris mindenki távozok a szobából. Nagyon nehezen jött össze vele néhány futam. De sajna mivel igen nehézkesen kanyarodik képtelen voltam vele nyerni. Pedig annyira szeretem.....PSN: Xbox:
-
tutuhawer
őstag
válasz SylarHUN #1002 üzenetére
Köszönöm!
Ahogy a művelt francia mondja: Übung macht den Meister! Miután lenyomsz pár ezer versenykilométert, el fogsz tudni fordulni a skyline-nal is, persze a z4-gyel könnyebb dolga van az embernek, de én kitartok a nissan mellett. A z4-nek nagyon kifelé áll a rúdja már, LIDL logó ide vagy oda, el kéne adnom, és beújítanom valamit. Akármit
szerk: persze felteszem az egyéb logókat is, de ilyen meghökkentő matricák kellenek, amire felfigyel az utca sofőrje is, remélhetőleg... Most már szabad a gazda, bármit javasolhattok
szerk: ma már nem nagy pepecselés, mert a nagy részét billentyűvel nyomom, tök könnyű. Az odafigyelés, rá- és eltakarás a nehézkes, hogy a rétegek hogyan legyenek. Az vesz sok időt, ha egyáltalán a 60 perc sok[ Szerkesztve ]
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
Zolcsy82
csendes tag
Hi all!
Kérdés:
www.t-mobile.ea.com oldalon
A jelszó az mindig ugyanaz,vagy változik ?
-
kaoszamigó
csendes tag
Hello most még getconnected de ha jol tudom május 11 után változik nem biztos!!
üdv.:kaoszamigó NFS world nick:kaosamigo kisprofil kaosamigo2
-
madehutler
csendes tag
na hát szevasztok tegnap délután mentünk nfree-vel 10 versenyt a skylinén és 5 öt ő 5 öt én nyertem és egyszerűen nem jött semmi még gagyi cuccok se nem értem elértem azt a szakaszt hogy nem nyerek emmit hiába megyek mostanába egy csomó privátot nem mukszik a gép pedig a bmw-re kéne a cucc és felvinném 400 fölé a végsebbeséget
A másik nyertem még 1 hete egy kereket és bmw végsebbesége 388 volt vagyis a szám felraktam 397 lett és nem gyorsult 271 ezt megy még mindig tudna valaki segíteni mert felidegesít hogy nem megy jobban
-
tutuhawer
őstag
válasz madehutler #1007 üzenetére
Emiatt ne idegeskedj, mert felesleges. Én idegskedhetek, te nem. Nekem is pont olyan ritkán ad alkatrészt, mint neked, sőt! A napokban igaz kaptam egy pro sport fehér kereket, asszem4-4-9 adatokkal, de a 002-es profilba, még csak nem is az igaziba. Beerkával mentem akkor, a rosewood & lyons dobta, ha minden igaz. az autót meg minden befolyásolja és semmi sem, ne foglalkozzazzal, hogy ténylegesen nem gyorsult, emrt valamiben biztos jobb lett. Mondom az én esetemet: 0-0-12-es fék is növelte a végsebességemet 5 Km/h-val.
Köszi a dodókacsa féle dicséretet! Igyekeztem nagyon, mert láttam, hogy egyre ügyesebbek a magyar festőműhelyek, és rátettem egy lapáttal, persze jager87-től elmaradok szerintem, mert ő nagy király.NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
- = Zk = -
félisten
Napi Balek...
előfizettem a múlthéten az 'ajándék" boost pontból a rep+cash növelőre. erre nem délutános műszakban voltam....
egy percet nem tudtam gurulni..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Beeerka
aktív tag
válasz - = Zk = - #1009 üzenetére
Hasonló cipőben voltam énis
Megvettem a REP növelőt, majd 1 nap múlva hazamentem, gép meg maradt albérletben... -
tutuhawer
őstag
Amatőrök...
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
kaoszamigó
csendes tag
Hello tutuhawer nagyon jók a kocsifestéseid és a többieké is az NFS W.qwqw oldalon ja a tied élöbe is láttam
[ Szerkesztve ]
-
tutuhawer
őstag
válasz kaoszamigó #1012 üzenetére
köszi, jól esik a dicséret, csak kezdenek fogyni az ötleteim. Viszont az, hogy Szuperdod kapitány arca felkerült a nissan gt-r motorháztetejére - én még ma sem értem, hogyan - új dimenziókat nyitott meg, úgyhogy ha eszetekbe jut valami ötlet, tegyétek közzé, vagy tegyétek fel a kocsira, hadd lássuk meg.
szerk:
ma: 6-4-0 turbo t1 stadium and hwy99 és 4-2-4 susp t2 university way.
Kár, hogy a 002-es profilban, és ott is csak a turbo növelt kettőt a charger végsebességi adatán, de a valóságban nem változott. viszont a hangja brutális lett.
ha már átugrottál a needforspeedworld.qwqw.hu oldalra is, tegyél egy bejegyzést a vendégkönyvbe, hadd lássa midnenki, hogy a (nfs world) világon vagy[ Szerkesztve ]
-
NFree
addikt
Üdv mindenkinek , nos már megint el voltam keseredve erre reggel végre megtört a jég nyertem a velocicom pro váltót 6,9,4, bele is került a mazdámba , viszont 30.as lettem , s ide már megint gyenge a kicsike , a sky-hoz kellenének jó cuccok de hogy hogy fogom összeszedni nem tudom , na mind1 a lényeg, mindíg csepegtet egy kicsit a game de sosem eleget , na majd 20. a után veszek boost -ot s elköltöm kartyára meg garázsra s veszek egy lambot . s mérgelődöm tovább,
ennyi egyenlőrevga
-
RootRulez
félisten
Most megint versenyezgetek (1-2 hónap kihagyás után) 27-es vagyok, T2-es versenyeken indulhatok, de max 18-as van ...
Rate, Tuned, Sport, Street... Mi a legkeményebb, miből van keményebb annál, ami most van a kocsiban?
Milyen T3-ast vegyek, ha lenne rá pénz? (most arra sem emlékeszem mennyi pénzem van SÉ akkor nyomulhatok T3-as versenyeken vagy 30-as szint kell a T3 kocsihoz?
═════════════════════════════════════════
-
tutuhawer
őstag
válasz RootRulez #1016 üzenetére
most készülök melóba, de egész este elérhető leszek itt és a needforsppedworld.qwqw.hu oldalon is, ahol a chatben is meg tudjuk beszélni ezt.
-
tutuhawer
őstag
válasz RootRulez #1016 üzenetére
először: [link]
másodszor: [link]
Én is tudok konkrétabb lenni, ha kéred.
szerk: és tudok még válaszolni több kérdésre is egészen reggel 6-ig, mert most melóban vagyok, és ilyen intenzív.[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
válasz tutuhawer #1018 üzenetére
Uhh, ez összetettebb, mint gondoltam...Mégse csak első ránézésre, a 2. "táblázat" egyszerűsítette Akkor van még sanszom jobb cuccokat nyerni a T2-vel jelölt versenyeken a kocsimnak? Csak az a gáz, hogy ami van nekem T2-es versenyek, az egyik 15-ösöknek való, a másik meg 18. Szal vagy nyerek cuccot vagy nem, de XP-t tuti alig kapok.[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
NFree
addikt
válasz RootRulez #1019 üzenetére
ha kicsit jobban szétnézel a linkelt oldalon megtalálod meik szintű pályán mit lehet nyerni , vagy kiválasztod , meik alkatrész tetszik ráklikkolsz s dobja meik pályákon érhető el a cucc , igaz lehet tolsz rajta 50 versenyt s akkor sem adja de ez van azért jól kitalálta az ea.
vga
-
tutuhawer
őstag
válasz RootRulez #1019 üzenetére
A cucc a lényeg, nem az Xp, mert az jön mindig, kapod majd. Nem kell sietni, ellenben az alkatrészek kulcsfontosságúak. Sőt, annál is fontosabbak. Szóval team-ger féle oldalon a tracklistben böngéssz, és egy-két pályát válassz ki, ahol tudsz nyerni a gépeddel, és hátha kapsz alkatrészt. A privát verseny is jól tud fizetni, menj valakivel 2-en, és felváltva nyerjetek, hátha úgy kapsz. Megéri, mert közben dumálni is lehet.
szerk: rootrulez, mi a játékban a neved?
mehetsz nem csak t2 pályákon is simán, csak ott jöhet tuning t1 is, az erős lehet[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
-
tutuhawer
őstag
válasz RootRulez #1022 üzenetére
Minden pálya open, azaz bármivel mehetsz rajta, kivéve ahol ott a jelzés, ott csak azzal a kategóriával mehetsz. Az alkatrészek szerzéséről a második link ad infót, ott is a tracklistre kattintva. Nézegesd a diagramokat is, meg minden mást is.
szerk: az egyes pályák bizonyos alkatrészeket adnak ide-oda, össze-vissza, keresztbe-kasul. Nagyjából ilyen dolgokra gondolj, de mondom, a statisztika sokat segít az oldalon.[ Szerkesztve ]
-
sunny84
senior tag
na végre pro turbo a bömbölőben.[link]
[ Szerkesztve ]
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
madehutler
csendes tag
válasz Beeerka #1026 üzenetére
hát gratulálok jó neked nemtudom 30 versenyt már biztos mentünk nfree-vel és nem dobott semmit hiába aranyra se ezüstre se nincs szerencsém kb egy hete nyertem egy 13-mas féket és azóta semmit na jó tegnap egy t1 es turbó de azis 1,2-es szóval semmit sem érek vele nemtudom hátha jövőhéten már adja nekem is a cuccokat és szerencsém lessz mert már nagyon dühít hogy ugyanojan a kocsim
[ Szerkesztve ]
-
kaoszamigó
csendes tag
Hello ma camden-ben a régi Most Wanted tuning mühelynél rendöröztem 8 üldözés volt ezeket kaptam:
nova-t lengéscsilapitó 1 2 4 T2
nova-t fék 0 0 3 T2
omnia gumi 2 2 3 T1
norset lengéscsilapitó 4 3 6 T1
nova-t fék 0 0 3 T1
és végre elértem a 15 ös szintet ismét vettem 1 bmw z4 etüdv.:kaoszamigó NFS world nick:kaosamigo kisprofil kaosamigo2
-
- = Zk = -
félisten
-
NFree
addikt
Na srácok asszem én tartok egy 2 hetes szünetet , nem tudom utánna jövök e még , de a game katasztrofa ,.
Pápávga
-
NFree
addikt
Nem tudtok valami csalást .hogy legalább a csírák ne tudjanak kilökni , hanem patanjanak le róllam????
Kibaszottul elegem van , de ugy tolnám is ezt a gamét
Van egy csomó negatívum , de vannak benne pozitív dolgok is számomra annyira mérgel , hogy valami borzalmas , nem tudom ti hogy vagytok vele de engem ki fog készíteni az tuti.
Ötlet hagyjam abba ??? de hogy ?, mert vannak benne izgalmas dolgok de beszarok, hogy 50 verseny alatt semmit nem adott ez a rohadék
Állandóan überbrutál ellenfelek ellen kel tolni , nem beszélve a csalókról amikor meg van egy kis esély belepaszíroznak a falba , vagy az összes kurva pikupp neked megy a pályán ááááááááááááávga
-
tutuhawer
őstag
Indulóra annyi, hogy hülye vagy. Abba ne hagyd már emiatt. Menj úgy, hogy ne tudjanak lelökni, a silviáddlajó kell, hogy legyen a dolog. A csalást meg pont most nem szabad bevetni, mert kezdik figyelni, ráadásul ha olvasod az sg-t, egyik srác írta, hogy a haevrjainak ellopta a program az accountot. További versenyzés, versenykilométer kell, és több gyakorlás, több odafigyelés, egy-egy pálya jó begyakorlása akár egy-két single evrsenyben is. Ez a megoldás, vagy még pár privát verseny. A traffic meg mindenkinek szar, de a járdára azok se mennek fel, igyekzz egyértelmű jelet adni, merre akarsz menni, és jobb lesz. Nem mondom, hogy nem megy majd neked, de jobb lesz.
-
sunny84
senior tag
hali.. erre rá ne próbáljatok menni nick lopó.. http://nfsworldmoney.weebly.com/
ingyen boostot hirdet , kéri az ea .- s accountodat
hondacivicsi - nickjét feltörték és a baráti listáján keresztül még pár embernek..
apropó Tutu jelszót hogy tudok változtatni az nfs worldban ?
[ Szerkesztve ]
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
kaoszamigó
csendes tag
Az elötem szólóhoz csatlakozva van egy link ...fordeon.com az elejére nem emlékszem szintén hamis EA oldalra ad be boost-ot igérve de lenyulják az acountot tegnap 2 srácal ismerkedtem meg a world be ök mesélték hogy igy jártak és nem is foglalkozik velük az EA mert csalni akartak. Bár én is még ott tartok hogy bizonygatom hogy az acount az enyém amit elloptak de nekem talán lesz remény hogy viszakapom.
-
tutuhawer
őstag
válasz sunny84 #1033 üzenetére
válasz mindenkinek havonta jaánlott: Az ea fórum. itt belépsz a world accounttal, ami az EA számlád is egyben, és a profilbeállításokban lehet változtatni. Ha nem sikerül, mert hibát ír ki, akkor hagyni kell a tetves, aljas, szemét magyar nyelvű oldalt és átmenni az angolra, ott jó lesz.
-
kaoszamigó
csendes tag
Igen a magyar oldal érdekes sajnos tapasztaltam mert bejelentettem hogy lenyulták a profilom még válaszolni se válaszoltak az angol oldalon még aznap válaszoltak söt le a kalappal elötük mert nem csak angolul de magyarra forditva is, mégha csak google forditó szinten is de vették a fáradtságot.
-
tutuhawer
őstag
válasz sunny84 #1033 üzenetére
a baráti listán kersztül hogyan? azt tudtam, hogy a nevünkben a chatbe tudnak beírogatni szarságokat, de a baráti listán keresztül tudnak károkat okozni...?
-
tutuhawer
őstag
STEVEHUFNAGEL újra online, de a barátlistáját törölte a tolvaj. Fel lehet venni újra.
-
tutuhawer
őstag
válasz Balller #1039 üzenetére
és ezt felburítanád?
Ma reggel készült el. Máshová is beírtam az ökörségemet, hát ide is: nem az a gyökér, aki mágnesezik, hanem aki 4X vesz meg egy 96000-s bodykitet az autóra. Ismerek egy ilyet: ÉN[ Szerkesztve ]
-
tutuhawer
őstag
új: ahogy már mindenki más is szerzett profi t3 alkatrészeket a heritage & heights lvl 46 pályán, ma hajnalban én is kaptam egy motort és egy felfüggesztést, ha jól emlékszem. kicsit megkésve másokhoz képest, de elkezdtem tuningolni a BMW-t.
-
SylarHUN
senior tag
válasz Balller #1042 üzenetére
Nem feltétlenül az önkényuralmi jelre gondolhat az autó gazdája. (persze az is lehet hogy mégis).
Ajánlom figyelmedbe az ezzel a témával foglalkozó weboldalt.
http://www.erzsebetrosta.hu/Hiedelmek-babonak-nepszokasok/szvasztika-es-horogkereszt.htmlPSN: Xbox:
-
SylarHUN
senior tag
PSN: Xbox:
-
tutuhawer
őstag
Új játékmódot ismertem meg tegnap, LESLIEDOG mutatta be: neve még nincs, de a szabályait el tudom mondani. ha sokan vagyunk, jobb, nagyobb élvezet. Van egy bíró, aki a rajtvonalon marad, a többiek elkocsikáznak a célig, de mielőtt beérnek, megfordulnak, és felsorakoznak először tetszőlegesen. Aztán a bíró beszámol, és indul a verseny visszafelé, át kell haladni a rajtvonalon, ami után a játék automatikusan megfordítja a versenyzőket, és utána a célig tovább folytatódik a verseny. Ütközések szemből is megengedettek, sőt ajánlottak. Powerup nincs. Aki az első, az a következő startnál indul az első helyről. Az utolsó lesz a következő bíró, tehát a kimaradó bíró személye minden futam után változik. Jó móka, mert kell hozzá egy kis tudás, és ami jó, hogy szerencse is, és erősebb gépeket is le lehet verni, persze jól is kell vezetni hozzá.
-
SylarHUN
senior tag
válasz tutuhawer #1046 üzenetére
Valóban jó kis játékmód, csak ne lettem volna mindig én az utcsó és emiatt a bíró.
Hihetetlen ahogy ti mentek srácok. Külföldiek ellen az esetek 80%-ban nyerek, de ellenetek lehetetlen.
Eddig azt hittem jó vagyok.
Más.
Corvette: szép de sajnos lassú is meg nem is fordul.
Ford GT: Nagyon szép csak lassú és pattog a bukkanókon.
Viper: Lassú, nem fordul, pattog...stb...(szar).PSN: Xbox:
-
tutuhawer
őstag
válasz Beeerka #1048 üzenetére
bizony mókás, többeknek tetszik is, és lesz még olyan futam, ahol 8 sofőr lesz ,ezt megígérhetem. így az is nyerhet, akinek eddig nem sikerült, én pl örültem, hogy lesliedog kollégát 3x is meg tudtam előzni, sunnyt is megvertem így, persze, és ezek nekem nagyon fontosak voltak. Már emiatt megérte...
-
Zolinho1026
tag
Szeretnék majd egyszer énis beszállni.
Feltételek stb.?[ Szerkesztve ]
Loxone and Loxberry superuser
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest