-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylarHUN
senior tag
válasz
madehutler #5010 üzenetére
-
válasz
SylarHUN autói az egyik legszebbek, ha visszakeresed a hsz-eit a fórumban, akkor lesz miből szemezgetni.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Gúgli a brátod.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
madehutler #5002 üzenetére
/join gn 3 a magyar csatorna parancsa.
-
tutuhawer
őstag
válasz
madehutler #1007 üzenetére
Emiatt ne idegeskedj, mert felesleges. Én idegskedhetek, te nem. Nekem is pont olyan ritkán ad alkatrészt, mint neked, sőt! A napokban igaz kaptam egy pro sport fehér kereket, asszem4-4-9 adatokkal, de a 002-es profilba, még csak nem is az igaziba. Beerkával mentem akkor, a rosewood & lyons dobta, ha minden igaz. az autót meg minden befolyásolja és semmi sem, ne foglalkozzazzal, hogy ténylegesen nem gyorsult, emrt valamiben biztos jobb lett. Mondom az én esetemet: 0-0-12-es fék is növelte a végsebességemet 5 Km/h-val.
Köszi a dodókacsa féle dicséretet! Igyekeztem nagyon, mert láttam, hogy egyre ügyesebbek a magyar festőműhelyek, és rátettem egy lapáttal, persze jager87-től elmaradok szerintem, mert ő nagy király. -
SylarHUN
senior tag
válasz
madehutler #957 üzenetére
Nagyon 1xű. Oda még semmit.
-
sunny84
senior tag
válasz
madehutler #893 üzenetére
szevasz .. mi a nicked komám felveszlek azt hívlak jó magas szintű mapokra és hamarabb fejlődsz
-
tutuhawer
őstag
válasz
madehutler #891 üzenetére
én még mindig úgy tudom, hogy nem igazán. írd be ide a world nicked, és majd felveszlek ismerősnek, aztán úgyis szoktam szervezni privát versenyeket, ahol több cucc esik, hátha beférsz majd valamelyik gruppenbe... Legyen majd valami magyar szöveg a mottódban, hogy tudjam, hogy magyar vagy, különben "lemégsézem" a baráti felkérést, ha te veszel fel engem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- LG Ultragear 27GN60R (fekete szín)
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest