- Milyen egeret válasszak?
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Philips Hue – az okos lámpák királya
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
tutuhawer #802 üzenetére
Kifejtem bővebben, mert sok a "newman", nekik jól jöhet, na nem mintha megbízható, tévedhetetlen forrás lennék. Csak a ma tesztelt gépekről a tapasztalat:
A main street pályán mentem mindegyikkel, odafigyelve, nitro nélkül, bérelt változattal.
1. nissan gtr r35 még mindig 5 tonna érzetét kelti. időben el kell indítani a kanyarodást, és akkor befordul, amikor lassan fordulunk indokolatlanul, akkor kitörhet minimálisan a hátulja, de a 4WD visszaviszi az útra. a hajógyárban gyorsultam vele, asszem 195 lett a vége. a 6. fokozatot 230 körül váltja el, ami jó végsebességre utal, naná, csak kár, hogy alig lehet vele elérni, ha elbasszuk a kanyart, amire jó esély van. main street: 2:212.audi s5. nagyon bika, de persze a hátsó kerékre megy az erő, úgyhogy ha túlságosan nyomjuk az iránygombokat, akkor képes kitörni a hátulja, amit korrigálunk, de az már nem optimális. gyorsultam vele, asszem 191-2 lett. Nehéz érzetet kelt, azaz kicsit lassan reagál a kormánymozdulatokra. main street:2:20
3. lexus Igen komoly hangja van, a mélynyomó imádja az ilyet
Nagy élvezet volt menni vele pár kanyart, tapadt is, de nem nagy sebességgel, mert én úgy éreztem, hogy nem húz túl jól 400 000 asztro dollárért. Akkor is szép és jó a hangja is...
4.toyota supra Pont olyannak hat, mint amikor az 5.15 patch előtt használtam, azaz 4WD, elég jól húz, de azért nem ájultam el, manőverezni még csak-csak lehet vele, depersze van ennél jobb is. Közepesen nehéznek hat, burogatni talán jó, nem mentem zsaruk ellen. A hangja nekem tetszik, a külső a spoiler nélkül nem, ha meg nem veszek body kitet rá.... main street:2:23
5.impreza Szerintemfrankón fordul, ha akarom betörik, ha akarom nem, akár kanyarban is tudok vele módosítani, ami egy piros pont, de nagy a lyuk a fokozatok közt, marha lassan indul, nekem ez a meglátásom, úgyhogy nem veszem meg negyedszerre is... main street: 2:22
6. Lotus. Kipróbáltam, hogy ne érje már szó a ház elejét. A handling olyan caterham-stílusú azonnal reagálós, szuperkönnyű, sokszor túl gyors, szemmel is nehéz volt követni. Nekem ez nem fekszik annyira. Nagyon hirtelen reagál, na. Main street 2:19 Ennél a profik tudnak biztosan jobbat is.
7. 350 Z Nem olyan igen nagyon rossz, csak lassan reagál a kormánymozdulatokra, és aki nem kezd el időben fordulni, mertt nem ismeri a pályát vagy az autót, vagy meglökik stb, az azt mondja nem tapad, meg szar. Pedig a tapadása jó, a gyorsulása is rendben, a 6.-at 220-nál váltja el kb. main street 2:21
8. Audi TT Nekem nagyon tetszett, gyorsan vált, jól is gyorsít, meg is tapad, 4WD, a végsebessége is jó neki, a 6.-at 231 körül váltja el, 265 Km/h után is gyorsult volna még. A hajógyárban a gyorsulás 199 volt nekem. Main street 2:13
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- Milyen egeret válasszak?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Spórolós topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest