-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
madehutler #1007 üzenetére
Emiatt ne idegeskedj, mert felesleges. Én idegskedhetek, te nem. Nekem is pont olyan ritkán ad alkatrészt, mint neked, sőt! A napokban igaz kaptam egy pro sport fehér kereket, asszem4-4-9 adatokkal, de a 002-es profilba, még csak nem is az igaziba. Beerkával mentem akkor, a rosewood & lyons dobta, ha minden igaz. az autót meg minden befolyásolja és semmi sem, ne foglalkozzazzal, hogy ténylegesen nem gyorsult, emrt valamiben biztos jobb lett. Mondom az én esetemet: 0-0-12-es fék is növelte a végsebességemet 5 Km/h-val.
Köszi a dodókacsa féle dicséretet! Igyekeztem nagyon, mert láttam, hogy egyre ügyesebbek a magyar festőműhelyek, és rátettem egy lapáttal, persze jager87-től elmaradok szerintem, mert ő nagy király.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Brutál B550 Steel Legend alaplap dobozában
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 256GB FHD+ 1 év garancia
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő