Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mariann294

őstag

Fuh 4. széria gyári autók versenye.Mindegyik ment kivéve a zonda-s.Bazz miért kell a pályára 20 autó??Első kanyarban ennyit lácc:hatalmas füst,repkedő paganik,kerülö paganik és győzd kikerülni :DDD Aztán meg védd meg a popsid mert ezek imádnak kilőkősdit jáccani!! :Y 120-adjára végre megcsináltam.Vezetek,erre milyen az ember még többet akar...
    Kéne még az a csillag.Mondom bevárom a jó népet és elkezdek dodzsemezni.Jön az első és vele együtt vagy 10 egymás után.Na pff.Ütközök,meg minden jól is megy erre elrontok egy rohadt kanyart.És 4.-nek érek célba...pffffffff :W

Aztán a másik nehéz a lamborghini-s.Azt a pályát utálom!Direkt ugy van megcsinálva hogy ha kicsúszol véletlenül se tudj gyorsan visszamennyi a pályára.. :(( Egyenes szakaszban megláttam egy gumifalat,mondom átvágok rajta ugy rövidebb.De ráfáztam mert ott maradtam :DDD Mert ugye miért is gumifal lett volna....valami kemény bigyó volt.260-al bele :D De vágülis megnyertem első lettem :C

Eljutottam a Toura megcsináltam az első részt.Nem nehéz,de nagyon hosszú!!!!!!!!!!! :(

Új hozzászólás Aktív témák