Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Rinocerosz

őstag

Sziasztok!
    Elsősorban az iskolai rendszergazdákat kérdezném a Microsft/Office 365 igénylésével kapcsolatban.

Az utóbbi időben szóba került, hogy a Micrososft 365 igénybe vennénk és így akkor egységesen mindenki azt használná + a szülők is érdeklődtek iránta.
    Gondoltam először letesztelem a magamén... van kréta azonosítóm(pedagógus) úgyhogy a Tisztaszoftvernél megkezdtem az igénylést. Sikerült is igényelni Office és Windows licencet magamnak. Letöltés után tudtam is használni a Word, PowerPoint, Excel....stb alkalmazásokat, de arra lettem figyelmes, hogy az automatikus mentést nem bírom bekapcsolni. Ráadásul nincs OneDrive tárhelyem ami igen csak meglepett mert ahogy próbáltam a netről információkat gyűjteni azt olvastam, hogy ez is járna.

Az lenne a kérdésem, hogy ez másoknál is így van vagy esetleg én vagyok ennyire béna?
    Gondoltam arra is, hogy a tanároknak a Laptopon lenne automatiukusan tárhely az Azure miatt és ezért a pedagógus licenc már nem kap?

Új hozzászólás Aktív témák