Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
Tudom én ezt, csak amikor pénzt is kell kiadni úgy, hogy nem érzed azt, hogy: "Na ez tényleg megéri a pénzét", csak mondjuk x hét múlva, azért az így nehéz.
DBAtti:
A D1100-at a telefonomról és egy Denon erősítőről hajtottam. A telefonomról hallgattam az összes többit, meg még az elején egy fejhallgató erősítőről ami ott volt fi:zi'k-nél, de úgy éreztem, hogy az SGS is képes meghajtani.
Nem olyan rossz az a Wolf DAC chip, Voodoo Sound-ban van fejhallgató erősítő is, ennél jobbal nem lesz rá lehetőség hallgatni így futólag. Nem mehetek be egy külső DAC-cal és notival egy Media Markt-ba
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Témához kapcsolódó anyagok
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Új ingyenes hirdetések
- Diablo 4 Ps5 eladó
- Eladó minőségi hibátlan KOMPLETT GAMERPC / i9 9900K / MSI 1080Ti / Asus Rog Strix Z390 / VÍZHŰTÉS
- Xiaomi Pad 6 6GB+128GB gravity grey
- Lenovo Thinkpad T16 G3 - i7-155U, 32GB DDR5, 1TB, 16" IPS, MAGYAR bill. - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy új Mountain Hardwear férfi 36-os (L-XL) méretű kord szerű nadrág.
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS XTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad 100 - Intel N3540 I 8GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest