Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meghivott
addikt
Lehet hülye a kérdés, de ha nem elég a fejhallgató kábelének a hossza,
és veszek toldást (jack hosszabbító), az nem rontja a hangzást, tökmind1, hogy milyet veszek?
köszi -
DBAtti
aktív tag
válasz
tikshow #4296 üzenetére
Tényleg a DAC-os topicba tartozna, de erre még itt válaszolok:
- az első mondatra: ezzel a fejessel valószínű mást is hallanál, nem hiszem hogy olyan jó lenne az a 898.. talán még új a szentem, és nem olyan zajos. Várj egy évet
- Audigy SE -> NOOOOOOO!!! Ne szentségtelenítsd már meg kérlek
-DAC van benne természetesen: DAC=Digital Analog Converter, tehát minden forrásban van DAC, amivel a számítógépről, vagy digitális adathordozóról tudsz zenét hallgatni, mert a zene analóg, az így tárolt zenefájlok pedig digitálisak.
Szerk:
Bocsánat, gondolom a megvett cuccra mondod, hogy van benne DAC.- Javaslom olvasgass a DAC-os topikban is kicsit.
Aggódni nem kell, a 840 szerintem mindenhogy nagy előrelépés, de amint át fogod kötni egy jó forrásra, azt mondod majd soha többé AudigySE!!!!
-
tikshow
addikt
Volt egy Xonar DX-em, de eladtam, mert semmi különbséget nem hallottam az alaplapim(Realtek ALC898) és a között, csak annyit, hogy nem kellett annyira feltekerni a hangerőt. Most egy Audigy SE-t próbálgatok, ezt használtam évekkel ezelőtt. Ezek bőségesen elegendőek lesznek szerintem.
De azt hiszem amúgy, hogy van benne DAC.
-
DBAtti
aktív tag
válasz
tikshow #4294 üzenetére
Az még csak egy erősítő ha jól sejtem. Ettől függetlenül sokat dobhat a latba, bár a 840 pont egy könnyebben hajtható darab. Hangkártyát nem láttam az adatlapodon, a lényeg, hogy ha nincs még DAC, vagy jobbfajta hangkártya, akkor az legyen a következő
Baromi nagy lépés.
-
dudika10
veterán
válasz
Leigazoka #4284 üzenetére
És?
Nem látok összefüggést a korábbi hozzászólásod, a hozzászólásom és ezen hozzászólásod között, sőt, továbbmegyek, a mondataidon belül sem találok semmiféle kohéziót.Megkérdezted van-e valakinek véleménye/tapasztalata. Most akkor érdekelt vagy sem?
Ha nem, akkor minek kérdezted?
Ha igen, akkor miért kardozol? -
Rumcsaka
tag
válasz
Látom rühelled a Sony-t....A Sony MDR-R10 fejesről is ilyen véleménnyel volnál
(tudom ez felső kategóriás és rettentő drága de a Sonynál is voltak/vannak kategóriák és ott felül egész jó kis cuccokat csinált de akár a középkategóriában is.Igaz most már nem nyomja az audiót úgy mint régebben...Nekem van tőlük egy f.kategóriás CD játszóm ami már több mint 15 éves és 14 kg van benne anyag rendesen!) Ezeket még hosszú távra alkották....
-
törölt tag
válasz
Ferenczi Áko #4282 üzenetére
Nincsen olyan, hogy "az" utángyártott Solo HD. Van egy halom különféle hamisítvány, dehát hogyan lehetne véleményünk hamisítványokról? Eleve, mivel hamisítványok, teljesen kiszámíthatatlan, hogy melyik hogyan szól.
Az ajánlott, viszonylag kiegyenlített tónusú Maxell Retro DJ mellett például hallgasd meg a Pioneer M-290-et, az "mélyhangkiemelős".(#4284) Leigazoka: Én is csatlakoznék Dave véleményéhez: annyira irreleváns, zavaros, értelmetlen amit beszélsz, hogy nem is értem mit akarsz mondani és miért. Pedig szerencséd is volt, mert akadt valaki, aki hallotta már ezt a fejhallgatót. Az a te dolgod, hogy adsz-e a véleményére, de amikeet a véleménye ellen felhoztál, az mind teljesen irreleváns és mellesleg a valósággal sem korrelál.
-
DBAtti
aktív tag
válasz
Csatlakoznom kell (#4286) Dave™ válaszához.
Dudika10 itt van egy ideje és találkozott már pár fejhallgatóval, én adnék a véleményére. Úgy érzem, mintha sértett volna az éles kritika, de nem tudom mi okod van erre. Ha már megrendelted, vagy elhatároztad, hogy az bizony jó, akkor meg kell venni, megvárni míg megjön, és örömmel hallgatni. Ha mások véleményére valóban kíváncsi vagy, csak akkor érdemes kérdést feltenni.
A régi-új műszereket tényleg kár ide venni, teljesen más dolog, ráadásul a legtöbb nagy gyártó gyárttat Kínában, vagy más távol-keleti országban. Ha nem az egész terméket, akkor egy részét, ez van. És igen, Kínában is lehet minőséget produkálni. Építenek arra turbinákat is saját kohó anyagából saját gyártóközpontokkal, saját erőműbe... nomeg van űrprogramjuk.Visszatérve a fejhallgatókra: szinte minden gyártó, aki érdekelt a belépő és középkategóriában, Kínába viszi a gyártósorait. Érdemes rákeresni, külön topikja van pl Head-Fi-n.
Részemről a téma lezárva. Dönts úgy, ahogy jónak látod. -
TheZukker
tag
válasz
Én ehhez csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy amit 30 évvel, meg régebben gyártottak nyilván sokkal hosszabb időre tervezték. Egy 2000-től felfelé gyártott dologtól sose várd el, hogy legfeljebb 10 évnél tovább bírja. Nem csak a Sonynál, szerintem az AKGnál vagy a Beyernél se.
-
Leigazoka
tag
válasz
dudika10 #4281 üzenetére
Hát én megnéztem ezt a Sony fejhallgatót és azokkal a bazi nagy párnáival szerintem az egy .......... .
És általában ezekhez szinte semmit nem mellékelnek .... az anyaghasználat meg egy más dolog
Ha egy japan gyártó ,, nagy " kinában lealacsonyitja a gyártás minőségét ... az egy dolog...
De nekem egy komoly német céget ne hasonlits össze egy olyannal mint a Sony , max AKG ... de nem Sony
A Sony jobban megy a kinézetre minthogy a hangminőséget célozza be.
A másik meg hiába raknak be 5 - 40000 hz érzékenységet amikor a büdös életbe nem fogom ezt a frekvenciatartományt tisztán meghallani max talán 10 - 24 ig legfeljebb.
Meg a minőségbeli külömbségről annyit, hogy egy haveron Sony cucca kb 5-7 év alatt hangminőség romlást mutatott, mig német gyártású Tv v. rádió erősítő ( nálam ) még 35 éve is remekül működik XD.
ME - n meg egy lángvizsgáló műszer 60 éves és még tiszta jó eredményeket lehet vele elérni
A Zeiss mikroszkópokat nem is emlitve Pl 140 M - s SEM ( scannig electron microscope )
Ja meg azon lenne kipróbálva a 6.3 bemenet. -
need
addikt
válasz
Ferenczi Áko #4282 üzenetére
Itt ebben a topikban a Beats by Dr Dre Solo Hd rendkívül nagy sikernek örvend..
kb. annyira mint ha valakinek anyját szidnád!
után gyártott..?
vagy is FAKE nem..?van 1 másod fülesem egy Maxel Retro DJ..kellemes meglepetés..ebben a kategóriában
és az ára is 5 ezer körül van... -
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy mi a véleményetek az utángyártott Beats by Dr Dre Solo Hd fejhallgatóról? Otthon használnám, mobiltelefonra kötve,játszásra. A mélyhang kiemelés fontos lenne. Ha esetleg van más amit ajánlanátok 7-8ezer ft körül, szívesen meghallgatom. Teljesen laikus vagyok a témában, a segítségeteket Köszönöm!
-
dudika10
veterán
válasz
Leigazoka #4273 üzenetére
Háromféle ember van. Aki nem hallotta, aki hallotta, van is összehasonlítási alapja és nem ajánlja, és aki megvette, és "húdeszuper".
Mivel a topikban nincs az utolsó típusból, ezért igazolni senki nem fogja a vételt.
Szerintem egyébként kalap kakit nem ér, sajnos nem hallottam közvetlenül a Sony XB500 mellett, de valami hasonló, csak még annál is rosszabb hanggal. Egy lyukas garast nem adnék érte. -
DBAtti
aktív tag
válasz
Leigazoka #4273 üzenetére
Sajnos nem járt még a topicban. Egyik énem azt mondja:
- Vedd meg! - és aztán meséld el milyen
A másik azt, Shure SRH440. Nem kifejezetten metálos, egyszerűen csak jó a hangja.
És ha mindenképp el kellene költeni a 40k-t: használt Shure SRH 840 innen a fórumról. Csodálkozom, hogy megvan még.
Nálam ő az ideál, ha nem lenne a Linear 250 II, már beruháztam volna. De ennél nem mondanám jobbnak, ellenben más. -
Devsey
tag
Sziasztok!
SRH 440 mennyire kényelmetlen?
Vagy akad hasonlóan jó de kényelmesebb 20k körül, akár supraaural is?
Kétlem h Szolnokon ki tudnám próbálni bármelyik is. -
Leigazoka
tag
Egy két video test:
https://www.youtube.com/watch?v=gd9vnWl7RXk
https://www.youtube.com/watch?v=OjTjaOu5SoE -
-
Leigazoka
tag
Üdv!
Szeretném a segítségeteket kérni.
A szoban forgó termék a Teufel Aureol Massive : http://www.teufelaudio.com/de/kopfhoerer/kopfhoerer-aureol-massive-p2110.html
A 69 euro ne tévesszen meg az amugy 99 és jobb ha eolvassátok a Teufel történetét az oldalon mert elég sokminden kiderül belőle. Ajánlott Google Crome forditási rendszere.
A fülest otthon szeretném gépnél zenehallgatásra használni ( blues, rock, metal).
Amivel meghajtanám az egy Asus Xonar DX kari.
A füles zárt kialakítású, Circumaural
De olyan max 40 E Ft - t szánnék a fülesre ez igy 23 e kürül van.
Csak Berlinből a Teufeltől lehet rendelni. + a többi főleg hangfal terméket ( THX ben nagyon ottvan a cég )Várom a válaszotokat ..... köszi.
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #4271 üzenetére
Ellen fejest akkor, ha a kezem között LCD2
Azért írtam, hogy elvileg
-
baluka26
veterán
Elvileg úton van egy LCD2 rev2 hozzám
-
p_adam
addikt
válasz
contaxg #4265 üzenetére
Ezt így most meg kéne hallgatnod.
Vannak hibái (kissé világos, nem diszkrét szivacs hiánya miatt néha sok a magas stb.) de a hegedű az itt hegedű az ének meg ének és a tér is normális, nem kicsi nem nagy, pont jó (fejhallgatós szinten "hihető") és nem mosott.
És nekem fontosabb a tonalitás mint a többi nem tudom hogy az én fülformámmal harmonizál ennyire jól ez és a másikkal meg ennyire nem vagy a rendszer egyéb elemei, de tény hogy számomra ez a jó hang. Rock-ra stb. nem ezt használnám mert a mély picit lejjebb van fogva de akusztikus klasszikus stb. meg se kottyan neki. -
p_adam
addikt
válasz
contaxg #4263 üzenetére
Az SR-Lambda ehhez képest igen ronda, szétesőben van és kissé dohos az előző tulajdonos jóvoltából, viszont hangilag be kell ismernem, hogy jelen pillanatban (f)ordított a helyzet, egyszerűen nem értem.
Hiába tiszta de "fedett" a hangzás, a Lambdán ehhez képest úgy "szárnyal" a zene ahogy azt még nem hallottam, még ha technikailag nem is ilyen jó de most érzem, hogy ki van hozva, amit a Lavry tud.
-
p_adam
addikt
Sajna utószerkesztésről fogalmam nincs, majd ha egyszer lesz akkor csinálok sokkal jobbat - ha még meglesz, bár a RAW file legalább megvan
-
baluka26
veterán
válasz
stranger28 #4258 üzenetére
Szóval művészi, ok.
-
contaxg
veterán
válasz
stranger28 #4258 üzenetére
Azért látod így mert biztos nem kalibrált a monitorod!
-
Ear001
addikt
-
törölt tag
Úgy néz ki, jó döntés volt részemről a 770 közvetlen xonar-hoz csatlakoztatása, illetve hogy hagytam magam hozzászokni. Mikor még nem volt igazán bejáratva, akkor jobb volt az erősítőt közbeiktatva, most azonban már így a jobb. Vagy a másik eshetőség, hogy jobban idomultam a fejhallgatós méretekhez, és már nem akarom, hogy akkorát szóljon, mint egy hangfal.
-
DBAtti
aktív tag
válasz
gabross #4250 üzenetére
A fejest még mindig nem ismerem, de szerintem előbb szoktasd magad az újhoz, aztán válts. Azért lehet sejteni, hogy mi van benne, vagy azonos láncról egy jobban ismerthez képest milyennek érzed.
Az E10 nálam nem aratott sikert, valahogy... meeh, szóval túl budget hangja van, szerintem egy rendesebb hangkártya, pl. Prodigy HD2 és felette már jobban szól. Then again: azt nem tudod magaddal hordani, vagy beszuszakolni a laptopba.
Ha tartósan gondolkodsz a bővítésben, és a hobbiban ---LEEEJTŐŐŐ---, akkor mindenképp érdemes lenne tovább lépni. Már csak azért is, mert akkor rájössz, hogy jobb fejest akarsz a mostaninál, aztán az alá egy jobb láncot... és ez váltakozik az infinit összeghatárig. Ja és kábelek
Én addig még el sem jutottam.
-
DBAtti
aktív tag
A HD661 hangja nekem is tetszik, bár
kicsitnagyon színes, de tényleg jó, felbontás a kategóriában +. A mélye is tetszett anno. Amit kiemelnék, az a pántja. Ha csak teheted, valahol tedd a fejedre, és tartsd rajta vagy 3-5 percig. Nálam kb. 10 sec alatt váltott ki ellenérzést, és kisebb fájdalmakat.DE! Nem vagyunk egyformák.
-
krichd1
addikt
válasz
gabross #4250 üzenetére
Én inkább úgy fogalmaznék a Szimamppal kapcsolatban, hogy "felkelti álmából", élethűbb, pontosabb hangot ad neki, a tompaságon is javít. Persze számít DAC is, de talán kevésbé, ebből én is gyűjtök már vmi jobbra, igaz Staxhoz
. Persze nem lesz belőle egy kegyetlenül részletes, jó felbontású fejes, döntött driver is jó lenne neki, de legalább nem is akar "mű" hangú lenni és álrészletes. Nagy plusz pont részemről, hogy a magas hangjai nem lesznek sosem bántóak, ezért is imádom a Fischert.
-
gabross
tag
Szerintem azt hitték, h karácsonyi ajándék lesz. Amazon-nal is jártam úgy 2 éve, karácsony környékén futárral küldték a 4 lemezes fekete Metallica lp-met, pedig standard postát fizettem csak, majdnem meg is vámolták.
De jó arc volt a vámos, még ő mondta, h csak 25 dolláros értéket valljak be, akkor nem kell ráfizetni.
-
gabross
tag
válasz
krichd1 #4243 üzenetére
Jelentem, megérkezett a digitech professional monitor headphone
. Dec 31-én adták fel Sydney-ben, ma átvettem. DHL-lel jött, összesen 32 fontot fizettem. Jó fej volt a Jaycar, 27 dollár értéket írtak rá, így se vám, se áfa nem ment rá. Nincs hozzá a rövidebb kábel, ettől eltekintve ugyanaz, mint a HM5.
-
Bodz
nagyúr
-
Meghivott
addikt
válasz
#71562240 #4240 üzenetére
Nekem speciel a külső mellékes, illetve mikor használom, nem lát senki
Jelenleg egy Sennheiser HDR 110-et (wireless) használok, de van egy alapzúgása, ami marhára zavar.
A vezetéknélküliség nagggyon kényelmes, de már nem ez a fő szempont.
Gondolom ennél mindkét fent említett füles jobb.... -
törölt tag
válasz
Meghivott #4239 üzenetére
Szerintem hagminőségben úgy körülbelül egy szinten vannak, de eltérő hangtónussal. A DTX710-nek reálisabb, nagyobb hangja van, kicsit mélyebb tónusú, hallgathatósabb, a DT235 meg kicsit színesebb, elevenebb, "érdekesebb". Kényelmileg és hangilag én valószínűleg a DTX710-et választanám, de nehéz döntés lenne, ráadásul nagyon randa, a fejpántja pedig gügye. A DT235 ellenben viszonylag jól néz ki, és általában jobban szeretem a supraaural fejhallgatók térhatását (általában tömörebb a terük, mint a circumoké), márpedig a DT235 inkább supra mint circum.
-
xlaxix
tag
Erre a hangzásra nem tudom, hogy mit válaszoljak. Eddig sohase vettem figyelembe, és nem is tudom, hogy az alsó kategóriás fejhallgatóknál, amiket eddig használtam, hogy van ez, mert probléma még egyik hangzása se volt. (Utoljára egy Genius HS-500X-et használtam)
Amúgy rock és mötál orientált vagyok, szóval legtöbbször az szólna. -
tikshow
addikt
Én anno a Tescoba vettem 2000 forintért egy Verbatim headsetet amiből csak a mikrofont használom, de fényévekkel szebb a hangja, mint a Creative Tacitc3D Sigma fejhallgatóm mikrofonjáé.
-
xlaxix
tag
Sziasztok!
Fejhallgató vásárlásban kérnék tanácsot!
Olyan fejhallgatóra lenne szükségem, amely az alábbi feltételeknek megfelel:
-mikrofonos (erről még lentebb egy kérdés)
-circumaural
-zárt
-vezetékes
-10 ezer forint körül legyen árbanOtthoni használatra lenne. Skype-ra, zenehallgatásra és játékra.
Illetve szeretném megkérdezni azt is, hogyha mégis mikrofon nélküli fejhallgatót vennék, akkor kb. mennyi pénzt kell szánni egy mikrofonra? Mivel mikrofont 600-700 forinttól is lehet már kapni, csak nem tudom, hogy az mennyire jó minőségű hangot továbbítana.
Esetleg tudnátok a fenti pontoknak megfelelően fejhallgatót és külön mikrofont is linkelni?
Mert, ha tényleg jobban megéri külön venni a mikrofont, akkor lehet úgy rendelném meg.Előre is köszi a segítséget!
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
Deadzone41 #4229 üzenetére
Hogy házon belül és árban maradjunk mondjuk az IE8 ellen tényleg érdekes lehet mit tud.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
Deadzone41 #4226 üzenetére
Eléggé függ az igényektől, hogy kinek mi a jobb.
-
baluka26
veterán
válasz
Deadzone41 #4226 üzenetére
Nem tudom, IEM-ek nem maradnak meg a fülemben. Xears TD100 van barátnőmnek, annál azért sokkal jobb.
-
baluka26
veterán
Elég komoly HD25 fan vagyok ahhoz, hogy a vádakat elhárítsam
Szerintem a hasonló árú, teljes méretű fejeseknél is jobb. -
tvse1995
senior tag
Sziasztok,
egy haverom kért segítséget fejhallgató ügyben.
- otthon és utcán is használná
- otthon alaplairól, utcán Iphone 4-ről
- csak zene hallgatásra
- 30-40k-t szánna rá
- vezetékes
- supraaural főleg a mérete miatt
- zárt
- mikrofon nélküli
- ha mély orientált az nem baj
- itthon venné megElőre is kösz a segítséget!
-
DBAtti
aktív tag
válasz
Meghivott #4218 üzenetére
A 710-es hangját nem ismerem sajnos, de: biztosan kényelmesebb hosszú távon a 235-nél. Ha jól tudom nyitott, ezt azért vedd figyelembe. Várost nem láttam a profilodon, Budapesten vannak helyek, ahol mindkettőt meg tudod hallgatni.
Első blikkre otthoni mindenesnek a 710-et választanám. -
Meghivott
addikt
Inkább melyik?
beyerdynamic DTX 710 (11.500) vagy beyerdynamic DT 235 SW (12.900)
Általános felhasználás: otthon, tv, film, játék, zene.
köszi -
Alg
veterán
Na, eddig 1:1
Egyébként ezt a hirdetést néztem, azon kívül hogy kopott kicsit és a párna nem a legtisztább, jónak tűnik... -
dudika10
veterán
válasz
#56474624 #4210 üzenetére
Hát én pont fordítva látom. Pont azért van értelme, mert szubjektív perverziókról társalgunk.
Ha hangzáshűségről beszélnénk, akkor fejhallgatós topiknak önmagában nem volna értelme.
Amíg az egymilliós fejhallgatós lánc fele annyira hiteti el velem a dolgot, mint egy tizedébe kerülő hangfalas, addig számomra nincs értelme a hangzáshűségről beszélni ilyen témában.
De a DT770 sem igazán nyűgöz le engem, sőt. Te meg azt választottad. Szóval mégiscsak szubjektív dolgokról beszélgetünk. -
törölt tag
válasz
dudika10 #4209 üzenetére
Egyébként sem mondta senki, hogy nem észrevehető, de nem tudom, hogy ez hol zárná ki azt, hogy jól szóljon.
Ennyire azért nem szubjektív műfaj a fejhallgatózás. Értem, hogy ízlés, meg egyéni preferenciák, de azért ott van az is, hogy hangzáshűség. Hogy lehet szeretni egy hangot, az egy teljesen más dolog. Ennek a topicnak sem lenne semmi létjogosultsága, ha hangminőség alatt nem a hangzáshűséget értenénk, hanem a teljesen egyéni, szubjektív perverziókat.
-
dudika10
veterán
válasz
#56474624 #4206 üzenetére
Pedig vaktában lövöldözés.
Különböző példányok közt abban az intervallumban simán előfordulhatnak 5dB-s különbségek, ahogy a különböző oldalak közt is. Nem a 0dB-hez kéne nézni, hanem az 1.000Hz-hez tartozó -10dB-hez. Szinte minden fejhallgató produkál a 4-8kHz-es sávban 10-20dB-s gödröt, ami már párszor ki lett tárgyalva. Nézz egy LCD3-hoz tartozó frekvenciamenetet. Egyébként sem mondta senki, hogy nem észrevehető, de nem tudom, hogy ez hol zárná ki azt, hogy jól szóljon.
Egyébként meg hasonlítsd össze pl a 30Hz-es négyszögjeleket vagy az impulzusválaszokat is példának okáért.Nem ajánlottam senkinek, leírtam, hogy mi vele a baj, de az, hogy még csak képen láttad, és megnéztél 2 grafikont, az szerintem kevés ahhoz, hogy a kinézetén kívül másról véleményt mondj, ahhoz meg pláne, hogy a hangminőségét szidd.
-
törölt tag
válasz
dudika10 #4204 üzenetére
Azért nem egészen vaktában lövöldözés ez. Ha a grafikonnak tényleg az égegyadta világon semmi köze nem lenne a hanghoz, senki sem csinálna ilyen mérést. Véresen komolyan valóban nem érdemes venni fejhallgatónál, de 40 dB-t nehéz megmagyarázni. Ott biztosan van valami nagy disznóság. Nem biztos, hogy minden zenén kijön, de metálon, komolyzenén biztosan.
-
törölt tag
A DTX910 hagzásának jellegét én (és sokan mások) jobban szeretem, de a HD555 egy kicsivel jobb fejhallgató, úgymond "eggyel magasabb kategóriájú". Szívesebben hallgatnék DTX910 típusút a HD555 kategóriájában, de ebben az összevetésben a Sennheisert választanám, ha jó állapotú a hirdetett készülék.
-
krichd1
addikt
fi:zi'k: Vmi véleményt nem írsz róla ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest