Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodz
nagyúr
Váááá, elkelt a T1, felvet a pénz, mit vegyek?
-
törölt tag
Érdemes lesz figyelni ezekre.
-
stranger28
addikt
válasz
szakibá... #5074 üzenetére
Jesszus...
-
szakibá...
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #5078 üzenetére
Fogjuk fel úgy, hogy ez is a tanulási folyamat része. Egyébként az ötlet nem új, az AKG is csinált ilyet, bár nem tudom megfejteni, miért. A K241 membránján 5 lyuk van.
-
kolosanyi
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #5078 üzenetére
Nem fél böködni a membránt.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
hobbyone mindig ilyesmivel kísérletezik, de talán van neki egy Microsonic armatúrás fülese meg egy UE szintén armatúrás darab, szóval abszolút nem értem miért ezt a szar Samsung fülest nyúzza.
-
baluka26
veterán
válasz
Szép munka
-
donpe
aktív tag
válasz
Ezen behaltam.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Nem gyenge...
-
szakibá...
senior tag
Napi horror.
-
contaxg
veterán
válasz
chrisnagy13 #5071 üzenetére
....egy kb 15 éves Walkmanon nyomom a Bartókot. Sajnos egy csomó mai csoda digitális a nyomában sincs..
-
ntomka
nagyúr
válasz
chrisnagy13 #5069 üzenetére
Miről hallgattátok?
-
DBAtti
aktív tag
válasz
contaxg #5066 üzenetére
Biztos, hogy nem a legmegfelelőbbről hallgattam, ahogyan a többit említettet sem (Cowon). Általában mégis alkalmas a hangélmény az alapdiagnózis felállítására. Majd legközelebb meghallgatom másról is, addig megmarad a nem igazán szeretem kategóriában. Nyilván javulni fog a helyzet, de a karakter megmarad, kérdés, hogy mennyivel lesz számomra kevéssé bántó.
-
DBAtti
aktív tag
DT1350-ben ugyan csak felületes meghallgatást követően, de csalódtam a pesti talin.
Baromi jól szigetel, eddig a legjobban szigetelő supra amit hallottam (HD25 még nem volt a fejemen), de nekem nagyon nyomulós mélyben, és valahogy a mély részletességével sem voltam megelégedve (elnagyolva közli a dolgokat, brrrőő, báám, haaatniiii akarooook). Ennyi pénzért többet (mást) várnék, B&W P5 és Denon A100 bejövősebb, utóbbi nem kicsit.
Szomorú, hogy általában 140k itthon újonnan).Kicsit talán sarkosan fogalmaztam, mert ehhez a 80k-s árszinthez igazítottam hozzá a gondolataimat és a kritikát.
-
bigmasterg
addikt
-
baluka26
veterán
Úgy néz ki elviszik HD25-öt, szóval kellene valami hordozható.
Gondolkozom az aprós ATH ESW9-en, vagy külhonból egy Amperior. Szerintetek?
-
törölt tag
válasz
eightykid #5026 üzenetére
Jelenleg is kapni többfelé, de csak azokon a helyeken, ahol kétszer annyiba kerül, mint ahol korábban olcsón lehetett kapni. A "gyári listaára" 100font/150dollár, ahhoz képest reális lenne az enyhén 30ezer feletti ár, de normális boltokban folyamatosan 17-18ezerért volt kapható.
-
kolosanyi
veterán
válasz
OrtonRkO #5013 üzenetére
Tényleg jó választás, én szeretem a hangját. Szerintem nem hátrány a műanyag, nem éreztem túl sérülékenynek. Az aranyozás meg a csatlakozó élettartamát növeli meg, ha jól tudom. Szvsz nem egy olyan nagy dolog.
(5042)SOAD19
Köszi. Nekem is nagyon tetszik, az arcképgyáros fórumtársak nagyon ügyesek. -
-
-
tikshow
addikt
Külön mikrofon és külön fejhallgató. Nekem is volt ilyen egybeépített csodám méghozzá nem egy olcsó darab és minden teszt szerette. A fejhallgató hangjával még nem is volt baj - relatív, de a mikrofon nagyon rossz volt. Egy Creative Tactic 3D Sigmaról beszélek ami majdnem duplájába kerül a keretnek. Inkább külön fejhallgató és mikrofon.
-
-
Hello!
Ismerős keres headsetet, 10 ezer Ft-ig. Sztereó elég, extrák nem fontosak... USB-s érdekelné elsősorban, de szeretnék neki mondani egy jack csatis lehetőséget is. Mit érdemes mostanában venni?
Köszi a segítséget -
Dhampir
félisten
válasz
szakibá... #5034 üzenetére
Lehetséges, hogy innen származik az Ufók kinézete?
-
krichd1
addikt
válasz
erikexcessum #5012 üzenetére
"Erős(ebb) basszus érdekelne"
Milyen mértékben ?
-
attika89
senior tag
válasz
bigmasterg #5011 üzenetére
Fogok is, bocsánat...Vizsgaidőszak
-
Audison
senior tag
OFF. Garanciás fejest csak eredeti dobozával fogadnak el?
-
szakibá...
senior tag
Ezen az oldalon látható, hogy mi szól benne. Nem túl bizalomgerjesztő.
Örömmel fedeztem fel, hogy az öreg DT550-emben ugyanaz van, mint az itt látható régi DT880-ban (szintén 600 ohm). A különbség annyi, hogy a DT550-ben csak egy réteg filc választja el a korongon a hátsó hangteret az elsőtől, ettől kicsit kevesebb a mélye a kelleténél, de ezt könnyú lesz orvosolni. Ha készen leszek vele, majd beszámolok róla, mert tényleg nagyon jó fejhallgató, megér egy próbát. -
TheZukker
tag
Pickering fejhallgató (USA) High end
aztánmeg
Made in Japán
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #5011 üzenetére
+1
(#5021) Bodz: Korábban már láttam, utána is olvastam. Azt írják head-fi-n, hogy a hangja nem említésre méltó, de legalább szép. Csak gyűjtőknek ajánlott.
-
eightykid
csendes tag
Jut eszembe, láttam Marshall fülest MM-ban. Nem néztem meg közelebbről a dobozát, de szinte biztos, hogy a Major volt, nem a Minor. Csak azért írom, mert emlékszem, korábban írta valaki, hogy hiánycikk.
-
DBAtti
aktív tag
Fenn volt AVX-en elvileg.
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topic/47713-pickering-oa-7-vintage-fueles/ -
DBAtti
aktív tag
válasz
OrtonRkO #5013 üzenetére
Szia!
Nekem egy 231PRO-m van (kb megegyezik a 235-el, erről írtam is már pár sort), elsők közt kezdtem terjeszteni az igét...
Nagyon sok hozzászólás kapcsolódik már hozzá, ajánlom a keresőt.Válasz a kérdéseidre:
"Tényleg ebben az árkategóriában vagy akár feljebb is az egyik legjobb választás?"
Tényleg, ebben az árkategóriában vagy akár kicsit feljebb is az egyik legjobb választás."Mekkora hátrány, hogy műanyag szinte az egész"
Semennyire. Eléggé strapa cucc, nem törik, nem reped keményebb használatot is tolerál. A fejre ülő pánt rész nálam meggyűrődött, valószínűleg nyakban hordás következményeként. Ez esztétikai hátrány, más jelentősége nincs (hullámos lesz)."a jack sem aranyozott"
Csak marketing bullshit, semmit nem ér egy ilyen aranyozás, nem az teszi a csatlakozót... létezik nem aranyozott Neutrik csatlakozó (kisjack kb. 600-2000HUF sárga, vagy ezüst, pipás, vagy nem, csak tól-ig határnak szántam), amit 100x többre becsülök, mint egy "aranyozott" bóvlit (~ 100HUF).Nem kérdezted ugyan, de bedobom az egyik kellemetlenségét: eléggé szorít, nagyon hosszú időkre nem ajánlanám (értsd 2-3 óránál tovább egyhuzamban).
Nyakban hordáshoz sem az igazi (automata pánt), de működik.Bevált termék, változtatás nélkül készül már elég rég óta, én már kifejtettem vélemények, hogy kb egy atomcsapás kell a tönkretételéhez, ebből a szempontból nem kényes, viszont kissé érzéketlen, ergo nem árt alá egy erősebb forrás (nem minden lejátszó, telefon, vagy integrált alaplapi hangkeltő tudja meghajtani kényelmesen).
-
Bodz
nagyúr
????
Csinos darab. -
szakibá...
senior tag
válasz
Blod Stone #5015 üzenetére
Használd nyugodtan a Link gombot, könnyebb lesz nekünk!
Mintha ilyet láttam volna kitéve a MediaMarkt-ban, de nem volt alkalmam belehallgatni, ott próbálkozz. Nem hiszem, hogy sokan ismernék, eléggé új típus nálunk. -
Blod Stone
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni ezzel a fejhallgatóval kapcsolatban:
http://fejhallgatoplaza.hu/index.php/fejhallgatok/utcara#!/~/product/category=3754095&id=16016510
leginkább tömegközlekedés közben használnám.
előre is köszönöm! -
Vasinger!
nagyúr
Ezek a Denon fejhallgatók fizikailag mennyire bírják a kiképzést? Mert most az oké, hogy jól szól, de ha eltörik, akkor dobhatom a kukába.
Itt pl egy töröttet árulnak: [link]
Ugyanez lenne a kérdésem a Shure fejesekkel is.
Nem 1 évre vennék fülest és fontos lenne az, hogy ne kopjon/törjön/használódjon el hamar. Legalább 2-3-4 évet kéne kibírnia intenzív használat mellett.
Bírják az 50k körüli fülesek az ilyet?
Az AKG K518 DJ-mből kiindulva kérdezem. Szerkezetileg nagyon egyben van, 5-6 éves már sokat lett nyúzva, még ejtve is, ebből semmi nem látszik a mai napig. Egyedül a bőrpárnák adták meg magukat.
-
OrtonRkO
csendes tag
Ha már a Beyernél van a szó,Beyerdynamic DT-235-ről akinek van,tudna választ adni pár kérdésre?
Tényleg ebben az árkategóriában vagy akár feljebb is az egyik legjobb választás?
Mekkora hátrány, hogy műanyag szinte az egész és a jack sem aranyozott? -
erikexcessum
csendes tag
Helló!
Szeretném a segítségeteket kérni fejhallgató vásárlás ügyben
- Legfőképp otthon szeretném használni, nagyrészt este (osztozom a szobámon, szóval nem szeretném, hogy kihallatsszon a zene)
- Zenehallgatásra és játékra használnám, néha chat
- Körülbelül 10-20 ezret szánnák rá
- Vezetékes
- Circumaural (szemüveges vagyok, amiatt zavarna?)
- Zárt, vagy félnyitott
- Mikrofon nem a legfontosabb szempont
- Erős(ebb) basszus érdekelne, a túlzott magas zavar, legfőképp dance/trance/electro zenékhez
+ milyen hangkari lenne jó hozzá?Köszönöm előre is!
-Erik -
Vasinger!
nagyúr
válasz
szakibá... #5008 üzenetére
Ha jól látom, ez egy 26/C
-
szakibá...
senior tag
Ha jól látom, ez egy Sony V700.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest