-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AshaNoR
tag
Sziasztok, tudnátok mondani boltokat, ahol kapható sokfajta FEJhallgató Media Markt-on kívül? Köszönöm!
-
Vasinger!
nagyúr
Mindkettőtöknek:
Szerintem lehet csak meg kellett volna szoknom, de azért is furcsálltam, mert a Z-2300-am elég durván tud gyilkolni a mélyével, attól is meg tud fájdulni a fülem, ha nagyon hangosan és sokat hallgatom, ezért kicsit vigyázni is kell vele.
-
vzsryl
nagyúr
válasz Dany007 #7793 üzenetére
Hát most ezt hogy bizonyítsam? Hívjak közjegyzőt?
Van, és nagyon tetszik. Két negatívuma van. A mélye mellett a mély-közepe talán még jobban meg van emelve, ami főleg a kedvenc műfajomba jelent pozitívumot (Acid Trance), viszont némelyik zenében akár zavaró is tud lenni. Továbbá a zártsága miatt keveslem a terét, de mivel buszon is hallgatom, ezzel együtt kell élnem. Ráadásul nem is létezik hasonló hangzású nyitott fejes. Mondjuk a DT990 PRO nagyon hasonlít rá, csak picit gyenge a közepe és sajnos túlzottan csipog a magasa... A mélye viszont már üti a megfelelő szintet.Aprón szokott lenni 30k körül, zsír új, külföldről behozva. Vagy akár te is rendelhetnél ebay-ről, megbízható eladótól, és úgy még olcsóbban megúsznád (20-25k).
(#7794) Vasinger!: "Továbbá ha levettem a fejemről zenehallgatás után minden olyan tompa lett utána, teljesen átállítja a hallásod."
Ez csak nálam nem jelentkezik? Én utána is ugyanúgy hallok mindent, mint előtte. Gondolom jobban tud alkalmazkodni a fülem.
[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Dany007
veterán
válasz Vasinger! #7794 üzenetére
Áh, most úgyse lett volna rá tisztán ennyi. De a 30 az igen jóár érte.
"Továbbá ha levettem a fejemről zenehallgatás után minden olyan tompa lett utána,"
Na az a jó! Az az igazi! Mikor a füled hozzászokik a mélyhez, és kezdi úgymond kompenzálni a túlerőt azzal, hogy kevésbé leszel érzékeny a mélyhangokra. Ilyenkor kiszállva a zenéből mélyhiányosan hallasz egy kicsit. Ilyet utoljára gyerekként éreztem miután egy durva éjszaka után a Flörtből jöttünk hazafelé...
Még mikor megvettem az XB-500-at Bodz mutatott egy mélytesztet youtube-on. No abban volt olyan frekvencia amit nem tudtam végighallgatni, mert szabályosan megfájdult tőle a fülem.
-
seederking
őstag
Segítsetek légyszi...
Vettem egy fejhallgatót de süket akárhová dugom.
Zalman ZM-RS6F 5.1 ebbe a lapba asrock 970 extreme 3.
töltöttem már le hang drivert de semmi.
A lap kiosztása
Narancssárga hely c/sub fekete rear szürke side
A füles kábele fekete c szürke r fehér f
Értelem szerűen úgy dugtam össze hogy narancssárgába a c jelűt azaz a feketét,feketébe r jelűt azaz a szürkét,a szürkébe az f jelűt azaz fehéret. -
Vasinger!
nagyúr
válasz Dany007 #7793 üzenetére
Most volt kb. 30-ért egy D1100-am eladó újonnan, jókor jössz Te is
Egyébként nekem kicsit fájt a fülem is tőle, annyira mélysúlyos volt, pedig igazán mélyb*zi vagyok. Továbbá ha levettem a fejemről zenehallgatás után minden olyan tompa lett utána, teljesen átállítja a hallásod. Ha mély kell, akkor biztosan jó fejes és meglepően jó volt a középtartományba, nem mászott úgy rá a mély, mint ahogy azt várná az ember.
-
Dany007
veterán
Uh, azt nem írtam oda, hogy bizonyíthatóan?
Van D1100-ad? 49-ért láttam jómúltkor. 15 + az XB500 és vinném is. Sajnos most több nincs rá, illetve másra kell. Így meg túl irreális, tudom."Mindjárt veszek kettőt is Dany007-nek... "
Így már tényleg járna az a táblacsoki!
szerk.: amúgy megvan a teljes techno vibes album tőlük. 1-2 szám kivételével az összes a kedvencek között van. Az utolsó szám, az Alpha, azért akartak egyszer feljelenteni 4 emelettel följebb. Szerk egyébként tényleg nem túl jó a minősége. Ami nekem megvan az is csak 192k-s és határozott sistergésszerű zajt hallok egyes számok alatt. Ez sima mezei házimozinál egyáltalán nem hallottam. Meg persze a régi gagyi(bb) fülessel sem.
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
válasz Dany007 #7785 üzenetére
D1100+80%-os hangerő (feljebb az alapjában torz felvétel elkezdett még jobban torzulni...). Milka foshabcsókosat szeretem. Ha meg Mellow Traxx, akkor Mistery in Space.
Amúgy egy D1100-at csípjél meg, kb. 30k-ért simán beszerezhető.
(#7789) baluka26: Igazad van, így már sokkal barátságosabb az ára. Mindjárt veszek kettőt is Dany007-nek...
[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Dany007
veterán
Nem tudom... most elkezdtem régi Mellow Trax számokat hallgatni. És elég jó Xb-500-zal is, de belegondoltam milyen lenne valami mégdurvább cuccal... Ha majd egyszer lecserélem, akkor D1100 van tervben. Az hasonló csak igényesebb, szebb a hangja. De nem vetnék meg egy durvább mély-t sem.
Ezeket a számokat anno mindössze egy darab 150W-os mélyládán keresztül hallgattam, egyedi ládába szerelve. Más nem volt. Így hozzászoktam a mélyhez elég rendesen.@baluka26: Ja jó. Én 399k-ért láttam a google-ben... : )
-
Dany007
veterán
válasz baluka26 #7786 üzenetére
A D1100-at próbáltam. Hasonló mint az XB-500 csak hát igényesebbek, tisztábbak a hangjai. Igen, az biztos, hogy előrelépés lenne. De én valami még mélytúlsúlyosabbra gondoltam.
A D7000 meg gondolom csak vicc volt. Azért ennyire nem vagyok elvetemült. Esetleg XB-1000 vagy úgy emlékszem azóta jött ki új generáció ebből az extra bass szériából.
Jé, új avatar ? Furcsa. Szokni kell még.
-
Dany007
veterán
No ha ezt a számot valaki képes végig hallgatni nagy hangerőn, akkor kap egy tábla csokit! (sajnos jobb minőségben nem találtam meg)
Úgy érzem ezekhez a "zenékhez" már kevés az XB-500. Már kipróbálnám az XB-1000-et vagy épp az utódszériát. Pár hónapja nem néztem be ide. Azóta lett esetleg valami újfajta fejes basshead-eknek?
Vagy marad a Sony XB szériája.[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz seederking #7782 üzenetére
Sajna én nem tudok többet segíteni, de amúgy nem elég az a 5.1?!
-
seederking
őstag
Köszi
De nem igazán jó.
Az alaplapom elvileg 7.1 is tudígy van elosztva az alaplapomon narancssárga-c/sub fekete-rear szürke-side.
a fülesen van fehér-f fekete-c szürke-r jelzéssel.
így dugtam össze narancssárgába-fekete azaz c feketébe-szürke a szürlébe pedig a fehéret.Értelem szerűen próbáltam mivel a betűk úgy jelzik.De se winamp se semmi nem akar megszólalni.egyedül a splash pro-ba tudtam megszólaltatni úgy ha átállítottam 5.1-re a hangot..... -
SOAD19
addikt
válasz seederking #7779 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
seederking
őstag
sziasztok
Segítsetek légyszi,,,Vettem egy Zalman ZM-RS6F fejhallgatót és csak akkor szól ha az alaplap (asrock 970 ex 3) zöld kiosztásába dugom az egyik kábelt.
Viszont 3 kábel van és hiába dugom akárhová nem szól....[ Szerkesztve ]
-
Slowman
aktív tag
Sziasztok,
Egyik ismerős szeretne fejhallgatót venni. Mindketten tudjuk, hogy a lenti árkategóriából nem lehet csodát várni, de azért a lehetőségekhez mérten igényesebb felépítés és hangminőség (szvsz. best buy olcsó füles)
Kb. 10k-s kategória, nem sokkal több.
Általános otthoni használatról lenne szó (zene, játék, film).
Az árkategóriához mérten jól szóljon.
Vállalható építési minőség, és viszonylag kényelmes.
Ha egy mód van rá akkor zárt, de nem elsődleges opció.kb ilyet nézett elsőre (én nem vagyok meggyőződve róla, hogy ezt feltétlenül megérné megvennie)
-
zol71
tag
Üdv. Egy kis segitség kellene. Nem tudom hogy lehet szétszedni Az AKG-K430-as fülest. Ha valakinek van tapasztalata kérem segítsen.
-
Deadzone41
őstag
-
zoty0
tag
Bocs egy kicsit érthetetlen lett
Úgy értetem,hogy az sxz a vízáló és mivel a jeck-nél van egy indikátor így nem akarom nyitogatni. De érdekel a vezetékes oldal is
(#7766) krichd1 :
A keret sajna 25rugó max
De ha vezetékes(ilyet ajánlottál ) az sem baj igazán majd megoldom valahogy, ami nagyon fontos lenne nekem az a tartósság,
Amit ajánlottál nem tűnek rossz motyónak rá googliztam
Igaz eddig csak silány termékeket fogtam kézbe, de tanultam a hibából[ Szerkesztve ]
cs go
-
Geretnero
csendes tag
Sziasztok!
Lehet már tudni mikor lesz a találkozó?
-
AdAm0520
csendes tag
Üdv! Galaxy S2 telefonhoz fejhallgatót tudtok ajánlani? Korábban kérdeztem mi a véleményetek a JBL J55 ről...
Ezt telóra is lehet dugni? -
contaxg
veterán
válasz Deadzone41 #7767 üzenetére
Nem az a baj, hogy vastag. Az a baj, hogy merev.
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
ntomka
nagyúr
-
-
zoty0
tag
Helló
(Edit: jelenleg nincs fülesem, fejesem mert amik voltak tönkre mentek . )
A szomszédom nemrég vet egy beats fülest, elég sok osztálytársam is ilyesmikkel hallgatja a muzsikát.
Szerintem hamisított példányokat szereztek, az egyik elvileg 1500ft-ért szerezte a másik meg 5 ezer ft-ért vette. Ezeknek a füleseknek milyen a hangjuk?Gondolom ezek a hamisított b. Fejh. elégé hamar tönkre mennek kb menyi időalat?? Lenyomnak egy 20-15ezer ft-s Bluetooth-os fejhallgatót, vagy vezetékest??? (ha nyáron lesz melóm veszek egy ( ez esélyesebb a víz miat ) sxz-t vagy htc one-t)
20-15e ft-ért milyen fejhallgatót vegyek szerintetek?
-1 : Otthon,Utcán,Buszon.
-2 : Film, music(vegyes komoly zenétől a mai slágerekig)
-3 : 20e ft (ha megéri esetleg +5e de jobblenne ha 20e vagy 15e)
-4 : jó lenne a vezeték nélküli az sxz vízállósága miat (ha egyszer sikerül megvenni ), Mivel elolvastam az első hsz.-t lehet jobb lenne a vezetékes.
-5 : nyitott is lehet akár mert nem szokásom bömböltetni a zenét, de jobban örülnék neki ha zárt lenne , circumaural , utálom ha valami nyomja a fülemet.
-6 : Nem kell mikrofon
-7 : Általánosságban szépen szóljon ne legyen az, hogy az egyik hang túlságosan domináljon ( pl a baszus ne nyomjon el minden más hangot ) ami rettentően zavar a recsegő hangszóró.
-8 : M.o.-ról , kecskeméti vagyok nem zavarna,ha sony-termék lenne, ipon,pcx, viszonylag megbízható oldalról teném, Mivel nem pesti vagyok az sem zavarna ha MM-ből esetleg Extremedigitál.
-9 :Jelenleg asus p8z77m-pro alaplap integrált hangkeltőjét használnám, ha lesz egy kis pluszom bővítem egy hangkártyával 10e ft körül valószínűleg asus-lesz. Jelenleg van Philips SA2625 MP3 lejátszóm,És a nyáron készülök beújítani ( ezt lehetne akár biztostényként kezelni mintha már meglenne ) egy sony xperia Z-vel, mivel szeretem a sonyt és vízálló a picike lehet jól jönne a vezeték nélküli de nem vetem meg egyiket sem.
Ami nagyon zavar a túl csicsás vackok. legyen egyszerű, hasszú életű
Bocs, hogy itt tetem fel ezt a kérdést de ide szakik járnak, más fórumokban nem tudnék megbízni.
Megértő választ előre is köszönöm.
Remélem érhetően leírtam[ Szerkesztve ]
cs go
-
XenHai
senior tag
válasz krisztian7 #7755 üzenetére
2 napja vagyok beyer dtx 910-es tulaj nagyon jól szól és kényelmes . Negatívumnak a kábelét tudnám csak felhozni ugyanis nagyon vastag ....
-
jambiyya
őstag
Sziasztok!
A fiamnak szeretnék egy fejhallgatót az alábbi paraméterekkel:
-5000 forint körül legyen az ára
-táblagépről, és mp3 lejátszóról hajtaná, esetleg PC-ről
-fület körülölelő legyen
-zárt legyen
-otthon és kocsiban használná
-tudom, hogy nem lesz tökéletes a hangzása, de ha elhúz valamerre, akkor inkább mélytúlsúlyos legyen
-legyen strapabíróKérem, aki naprakész a téméban, segítsen nekem, mostanság mi számít jó vételnek.
Ha nincs ilyen paraméterekkel fejes -miután kinevetted magad- segíts valamit kitalálni.
Köszönöm. -
Parson
addikt
válasz seederking #7758 üzenetére
5.1 stereo fejhallgatón??? Ez vmi ultrabrutál maszlag lehet a virtuális 5.1 magyarázatával... Bocs, ha vkinek sértő lenne...
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
seederking
őstag
Sziasztok
Szerintetek megéri váltani egy ilyenről (Thomson WHP 360R) egy ilyenre?
Minimális ráfizetés kellene.
Van valakinek tapasztalata a zalman-al kapcsolatban?
Játékra kellene ha valóban jó a hangzása.Sajnos azt olvastam valahol,hogy nem teljesen 100-as az 5.1 mivel nem zárt hangzásban adja vissza. -
Parson
addikt
válasz dudika10 #7748 üzenetére
Végülis mondhatjuk, hogy kicsit célirányos vagyok, de ennek több oka van:
1. végignézve a piac mostani állását kb ezek azok a modellek amik külső paramétereik alapján szimpatikusak
2. igazából minimális igényem van fejhallgató terén, amit ezek biztosan ki fognak szolgálni, bár tetszenek a high-end termékek is, de totál felesleges lenne nekem most (nem csak az áruk miatt)
3. esztétikailag nekem ezek jönnek be a leszűkitett termékskálán. (Tudom, ez szubjektiv, de há' magamnak veszem, nem? )───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
titán
válasz krisztian7 #7755 üzenetére
Használtan Shure SRH440, esetleg Sennheiser HD229, Superlux HD660/330/661
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
krisztian7
tag
Nyitott kenyelmes fulest keresek, foleg rock es basszus igenyesebb zenekre. otthoni rendszeremhez hasonlot(jbl vegfok, b&w 601). forraskent pill. cd es xonar u1 , kesobb veszek egy olcsobb fej erositot .arban 15-20 ezer korul. amit eddig talaltam:
-digitalrech : felek tul analitikus lenne az otthoni rendszeremhez kepest
-beyer dtx 910: errol nem sok kritikat talaltam
-denon 700: keves mely velemenyek alapjan
-akg 242hd: nehez jol meghajtani ? de probaltam es kenyelmes volt, hangra nem emlekszek regen volt
egyeb otlet, vagy kevesbe 'rossz' fules ezek kozul? -
krichd1
addikt
válasz Audison #7752 üzenetére
Épp ajánlani akartam a kollégának Steve Hoffman féle Phil Collins - Face Value, Dire Straits - Brothers in Arms, Patricia Barber - Cafe Blue albumot meghallgatásra, ha normális minőségű, dinamikájú felvételeket akar hallgatni. Persze ott vannak még a Linn records féle komolyzenei felvételek is, amiket ha jól emlékszem schawo hozott szóba.
Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql
-
Parson
addikt
válasz krichd1 #7727 üzenetére
Aszem ebből hallgatózás lesz (a kérdés csak az, hogy hol), mert így képtelen vagyok eldönteni, melyik lenne a legszimpatikusabb nekem.
Mindhárom AKG fejes (K511 / K512 MII / K514 MII) mellett látok érveket és ellenérveket...[ Szerkesztve ]
-
fattyu
veterán
sokadszor... a jó az nagyon nem egyenlő a sokkal.
jók a k550 mélyei de nem nagyon sok. Ha nem szigetel rendesen a fejeden, akkor viszont szinte nincs. látatlanban 50k+ fülest venni szerintem badarság.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
kkk73
csendes tag
Sziasztok!
Sennheiser HD 530II-vel valakinek van tapasztalata? -
asyka
csendes tag
válasz bigmasterg #7734 üzenetére
Szeretem a mélyeket,de nem túl zavaró a Denonnál?Sok helyen olvastam,hogy kicsit sok!Kártyával sem lehet jól belőni?Vagy estleg az AKG-nál kicsit feljebb tornázni a mélyhangot!?
[ Szerkesztve ]
-
asyka
csendes tag
Sziasztok!
Melyiket választanátok?Nem nagyon tudok dönteni?Használtan venném!!!
Zenehallgatásra,néha film és játék!Egy Xonar Dx hajtaná!
Denon AH-D 1100 , vagy AKG K550 !?[ Szerkesztve ]
-
Nitonix
csendes tag
válasz krichd1 #7730 üzenetére
Kösz a gyors választ. Sajnos használtat venni nem biztos, hogy jó opció nekem. Ennél van szükség valamilyen ampra vagy a sima alaplapi hangkártya is elviszi?
A régi fejesemmel kapcsolatban nekem azt mondták, hogy erős fizikai erőhatás érhette, de igazából az egyik nap még jól működött, másnap meg nem szólt a bal oldala. A hangerővel csínján bánok
[ Szerkesztve ]
-
szakibá...
senior tag
válasz Nitonix #7725 üzenetére
Elrepedt membrán?? Na, ilyenről sem halottam még. Hogyan?
Más: Úgy tűnik, Contaxg-nak igaza lesz és 70 év után Beyerék tényleg leállnak a DT48 gyártásával. Ezt abból gondolom, hogy az audiometriás vizsgálatokhoz is kínálnak alternatívát a DT48A helyett, az AT 1350A-t. De hogy mi értelme volt a DT-t AT-re változtatni, nem tudom.
Az EGYENLŐRE nem egyenlő azzal, hogy EGYELŐRE. Még nem!
-
-
krichd1
addikt
Igen, a szövet párna sokat ront a szigetelésen, ennél a típusnál a házat sem szigetelték le, tehát nem igazán szigetel.
Azt hogy tetszeni fog-e, azt nem tudom, nem ismerem az ízlésed/hallásod. A K272HD pont nem éri az árát.
Pozitív, negatív vélemények minden fejessel szemben vannak, nincs univerzálisan tökéletes fejes.Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql
-
guppy
őstag
válasz manchester85 #7713 üzenetére
Rajta van a dobozon, vagy neten, pl:[link] - Sensitivity - mellett keresd, figyelj a mértékegységekre h megegyezzenek összehasonlításnál. Szívesen.
-
Nitonix
csendes tag
Sziasztok!
Zeneszerkesztéshez és hallgatáshoz szeretnék vezetékes fejhallgatót venni 10000-15000 Ft között.
Lényegében otthonra kell, de nem fontos hogy nyitott legyen. Maga a fejhallgató külseje nem igazán érdekel és mikrofonra nincs szükségem. A fő cél az lenne, hogy kiegyenlített és tiszta hangzása legyen. Az zavar, ha a különböző tartományok nincsenek egyensúlyban.Tudnátok ilyet ajánlani? Van olyan bolt Újbuda környékén, esetleg a belvárosban, ahol esetleg ki is tudok próbálni ilyen fejhallgatókat?
A segítséget előre is köszönöm.
Plusz infó:
Általánosan elektronikus zenét szerkesztek, viszont mindenféle stílust hallgatok. Alaplapi integrált hangkártyát használok (szerkesztéshez ASIO4ALL driverrel), szóval profi felszerelésem nincs, de gondolom ez nem meglepetés a keretem alapján.
Eddig Sony MDR-ZX300-at használtam, de ennek nemrég elrepedt a membránja. -
Parson
addikt
válasz krichd1 #7723 üzenetére
Szóval a K512 hiába zárt a szövetpárna miatt lesz kevésbé zajos kifelé?
Miért nem fog tetszeni? Netán az AKG ezen termékei vagy az összessel szemben vannak negativ vélemények?
Követklező lépcső már a K272HD lenne, de most nincs kedvem ennyit kiadni egy fejhallgatóért általános célokra...
[ Szerkesztve ]
-
krichd1
addikt
Alapvetően mindhárom ugyanaz a konstrukció, driver is ugyanaz. Különbség a kialakításban van, ezért kicsit másképp szólnak.
K511: zárt, műbőr párna
K512MKII: zárt, szövet párna
K514MKII: nyitott(félnyitott), szövet párnaIgazából egyik sem jobb a másiknál, inkább úgy fogalmaznék, hogy másképp vannak hangolva.
Persze, próbáld ki vhol, lehet egyik sem fog tetszeni.
[ Szerkesztve ]
Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql
-
Parson
addikt
válasz krichd1 #7719 üzenetére
Hello,
csak félig nyitott(nak irják), szerinted ekkor már felejtős?
A lényeg hogy hangminőségben a sennheiser HD205 ezek szerint kiesett.
Maradjunk az AKG termékeknél, ami még szóbajöhet:
AKG K511
AKG K512 MKII
AKG K514 MKIIAszem ezek közül fogok választani végül, a kérdés, melyik éri meg legjobban az árát a fenti szempontokat figyelembe véve... De ha ezek a félig nyitottak nem brutál módon eresztik ki a hangot, akkor akár maradhat az K514-es is. Szóval a kérdés, hogy mennyire zajosak ezel kivülről... Godnolom hangminőségben csak jobbak a számok növekedésének irányában...
[ Szerkesztve ]
-
Parson
addikt
Sziasztok,
erre vki vmit?
-
XenHai
senior tag
Meg jött a Beyer DTX 910-em nagyon jó kis fejes és kényelmes .
-
beast27
senior tag
válasz Deadzone41 #7712 üzenetére
Ha jól tudom akkor ugyan ezt használja a legtöbb "dj" a városban
Oneplus 7 pro // ain't it a shame that you can't say "Fuck" Fuck's just a word And it's all fucked up
-
manchester85
veterán
-
beast27
senior tag
Bocsi az off-ért te úgy gondolom ezt meg kell osztanom veletek
Szóval én izraelben élek (eilaton ha esetleg ismeri valaki, erről a városról azt kell tudni hogy nagyon kicsi és ez az ország üdülő városa és tele van discoval) tegnap sikerült beszélnem a város legjobb hangtechnikusával és kíváncsiságból meg kérdeztem hogy milyen fejest használ erre az volt a válasz hogy: beats by dre mixr (itt azt hittem lemezek hídba) vissza kérdeztem hogy miért ezt használja erre azt válaszolta: mert ha ilyen drága akkor biztos k*rva jó (na itt már azt hittem fejbe lövöm magam) de nembaj kérdeztem miért nem használ valami audio technica-t, akg-t, shure-t vagy ilyesmit, és vissza kérdezett azok meg mik (innentől kezdve nem erőltettem a dolgot)
De ez szánalmas hogy egy hangtechnikus ilyeneket használ (elhiszem hogy "jó" de nem ebben az árkategóriában. de mégis mi vesz rá valakit hogy ilyet vegyen?)
Még egyszer bocsi az off-ért de azt meg kellett osztanom valakivel[ Szerkesztve ]
Oneplus 7 pro // ain't it a shame that you can't say "Fuck" Fuck's just a word And it's all fucked up
-
kolosanyi
veterán
válasz krichd1 #7707 üzenetére
Nem a hangerő a baja, baromira nincs elég dinamika alaplapival. Már egy E10-ről hajtva is sokat javul, megjönnek a mélyek, középen kitisztul, dinamikusabb, feszesebb, jobb lesz a hang. Szerintem valamilyen DAC/AMP nélkül nem kifejezetten jó. Sokkal jobban élvezem a Beyer DT235 hangját alaplapiról pl, az toleránsabb szerintem. De pl egy SRH440 is sokkal jobb gyengébb forrással. Ha a későbbiekben tervez valaki hozzá valamilyen forrást is, akkor ideiglenesen elmegy még, de anélkül nem az igazi. De persze ez csak az én véleményem.
-
törölt tag
-
-
yaastreet
csendes tag
Vettem végül egy srh440-et... Kibontottam, bejárattam azóta hüledezek, sima integrált laptopkarival iszonyatossan szól, azóta bele vagyok szerelmesedve, szóval köszönöm szépen a segítséget! Pontosan ezt akartam venni
Tudom nem itt a helye a kérdésnek, de esetleg ha valaki jártas a témában, telóra (droid2.1 rootolatlan) milyen flac lejátszó progikat ismertek/ajánlatok? feltettem egy poweramp-ot, 1 nappal később hasravágta magát license problémával, neten meg mindenhol rootolthoz való patch-et ajánlanak hozzá. -
szatocs
őstag
Na, most estére a Beyer DTX 910-esem bal oldali hangszórója halkult egy nagyot.
=== Szatocs ===
-
ntomka
nagyúr
válasz bigmasterg #7700 üzenetére
Amúgy igen. De ezt már korábban is megállapítottuk. Most minden szám zúzós.
[ Szerkesztve ]
ツ Headphones on - World off
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook
- X box one s all digital
- Lenovo G27q-30 gari:2026.03.28 27" QHD (2560x1440), VA, 16:9, 1ms, 165Hz, 2xHDMI, DP
- ZALMAN CNPS4X Black Intel : LGA1700/1200/115X AMD : AM5/AM4/4M3
- Samsung Z flip 6 256GB + 1év teljes képernyőgarancia
- Asztali PC konfiguráció Core i5, 8GB RAM, SSD
- ALKATRÉSZNEK - MacBook (Retina kijelzős, 12 hüvelykes, 2015)