- Autóhifi
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcs
veterán
Érdekes, ahogy a Sony a mélylöket után 1-2mpel döngeti a szuszt, a JVC pedig szinte párhuzamosan remegtet az ütemmel. Utóbbi amúgy kevésbé V hangzású is, mert jóval több benne a közép. A Sony-t basshead fejjel nem mondom élvezhetetlennek, de összességében sokkal üregesebb hangzású.
Amúgy a JVC pontosabb mélyében nem lehet szerepe az 1 centivel nagyobb sugárzónak? -
Tim82
félisten
válasz
Bicskás #39187 üzenetére
Én egy Beyerdynamic DTX910-et, egyértelmű előrelépés volt az eddigi Maxell Retro DJ / Denon AH-P372 pároshoz képest. Mélyhiányosnak nem érzem (igen, visszaolvastam róla a topikbeli véleményeket vétel előtt), viszont tetszik a részletessége, tere.
Ja igen, olvastam, hogy páran panaszkodnak (joggal) arra, hogy recseg-nyikorog a műanyag pánt, ezen nagyon sokat segít a megfelelő helyeken egy kis szilikon spray alkalmazása (főleg a tartóvillákat érdemes, a kábelezésre ügyelve ott, ahol fogják a hangszórókat).
-
.DLL
veterán
válasz
szentkuti11 #39188 üzenetére
Ha gondolod találkozhatunk, hogy legyen egy képed róla, hogy milyen egy bass moddolt változat és a normál. Páran már hallották előző találkozón.
Addig szerintem se alakítsd át.
-
madstunt
addikt
-
.DLL
veterán
válasz
gonnok #39184 üzenetére
Az megoldás lehet, hogy ráteszel a fejpántra egy Pro Beyer-ekhez való fejpánt borítást? Ez patenttel rögzíthető, cserélhető.
(#39182) mcs: Az XB600 hírhedten és hihetetlen lassú fejes, szóval nem csoda, hogy szembeötlik ez az elkent, hordó basszus.
(#39183) Dorien:
-
gonnok
csendes tag
Sziasztok.
Van egy Roland RH-300-as fejhallgatóm. A probléma az, hogy fejpánt borítása (műanyag/gumi) teljesen elmállott. Teljes cserén is gondolkodtam, de egyrészt a Roland magyroszági képviselete sem tud szerezni, másrészt az eddigiekből kiindulva talán a bőr borítás tartósabb lenne. Feltételezem bőrdíszműveshez kell fordulnom, esetleg valakinek tapasztalata és/vagy ajánott "szakija" a dologra van? Budapest elsősorban.
üdv,
-
Dorien
veterán
válasz
szentkuti11 #39176 üzenetére
Fiziknél végkiárusítás van vagy mi?
-
.DLL
veterán
válasz
szentkuti11 #39178 üzenetére
Miről hajtod amúgy?
-
mcs
veterán
Lehet, hogy nagyon amatőr a kérdésem, de lehetséges az, hogy adott fejes gyorsabban adja ki a mélyet egy másikhoz képest?
-
.DLL
veterán
válasz
szentkuti11 #39176 üzenetére
Neked is gratula, az szintén jó vétel volt! Én is egy 32 Ohm-os hallgatva mondtam azt, hogy nekem a DT880 kell! Kicsit több mélye van, mint a 600-asnak alapból, így ott helyben eléggé megfogott.
-
.DLL
veterán
Shure SRH 840 in da house!
Nem csaltak emlékeim, bizony nagyon jó fejes, feszes, gyors, transzparens! A tere persze nem veheti fel a versenyt pl. a DT880-nal, de nem zavaró. Cserébe a szomszéd nyugodtan vághat füvet, az autószerelő műhelyben nyugodtan üthetik a vasat, és a gyerekek is szaladgálhatnak az utcán. Semmi nem hallatszik be, nagyon jó az izolációja.
Érdekes módon a mély tartománya hamarabb lekonyul, mint a DT880-amnak, annak egyenletesebb a basszusa, a 840-nek viszont kicsit feljebb van egy kiemelés amitől ütősebb lesz. Aki esetleg fél, hogy egy Beyer DT770 hangja túlzó lenne neki, az bátran válassza ezt.
Tömege az viszont van, a Belyer azért kényelmesebb. Ha előre döntöm a fejem már le akar jönni
hát... semmi sem lehet tökéletes.
30k-t nagyon megért, köszönet Fi:zi'k-nek!
-
Wratek
csendes tag
Sziasztok!
Pár hónapja elhatároztam, hogy én bizony beruházok egy fejhallgatóba, mert hát én mindig fülhallgatót használtam, aztán véletlenül fejemre került egy mikrofonos headset fejhallgatóval, és én elképedtem, hogy mi "történt körülöttem".
Igazából az volna a kérdésem, hogy mit ajánlotok? Gagyit nem szeretnék venni. Amit kinéztem magamnak az a következő kettő (egy itteni cikk alapján):
http://www.fejhallgatoplaza.hu/grado-sr60i-fejhallgato
http://www.fejhallgatoplaza.hu/grado-sr80e-fejhallgato
A kettő között pont 10 darab ezres az árkülönbség (tekintsünk most el attól,hogy az egyik ákciós, mire eljutok odáig, hogy megrendeljem gyanítom megszűnik az akció), érdekelne, hogy miben más a kettő? Nem igazán értek a dologhoz még, de az értékeket elnézve körülbelül semmi különbséget nem fedeztem fel.
Egyébként gondoltam rá, hogy amazonról lerendelem, mert úgy olcsóbb, csak félév mire megkapom.Szóval melyiket ajánlanátok, és miért, illetve alternatívákat is írhattok.
Egyébként a linkelt két füles már csak azért is tetszik, mert szeretem a retro témát, és igen megfogott a külső is.Igazából 50-nél többet nem költenék rá, főként PCről hallgatnék zenét, illetve egy ősrégi vinyl lejátszós hi-firől.
Prohardveres cikk, ami alapján döntöttem:
http://prohardver.hu/hir/grado_sr60e.htmlElég laikus vagyok a témában, de felettébb érdekel a zene világa.
-
Dorien
veterán
válasz
Azurooandrew #39167 üzenetére
Szerintem a TS671-nek sokkal minőségibb, feszesebb a mélytartománya, mint a HD2000-nek, utóbbi sokkal brummogósabb, sötétebb hangképű, a tere meg a zártak között jó, de sehol sincs a TS671-hez képest. Hallgattam egymás után őket, mellbevágó volt a különbség a TS671 javára. Ez egy világbajnok fejes lenne, ha ne lenne olyan randa és instabil a fejen. A HI2050 Beyer design-ja sokkal-sokkal jobb. A HD2000 ár/érték arányban meg talán a legjobb cucc, de (nekem legalábbis) mint minden zárt, csak szükségmegoldás. Open headphones FTW!
-
.DLL
veterán
válasz
madstunt #39169 üzenetére
Audio-technica MSR 7? Szerintem ugyan úgy néz ki
És a hangja is jó!
-
Bodz
nagyúr
válasz
Jól gondolod.
Igen, az E1 van az ajánlott listámon. Igaz azért is főleg, mert lehet(ett) itthon kapni. De igaza van Tim82-nek, most éppen elfogyott.
Azért remélem, hogy feltöltik a készletet majd, mert ha úgyis külföldről kell rendelni, akkor már nem pont ezt kéne, vannak jobb hangú dolgok is hasonló áron.
(#39169) madstunt: Úgy látom már mindenhol kerested... Valószínű marad az eBay, stb.
(#39170) sittes79: Igazán nincs mit.
Mi lesz még itt, ha beszerzel egy erősítőt is hozzá...
- Teszt zenéket majd privátban...
- Első körben wasapi, asio, és dsd plugin, amire szükséged lesz -
sittes79
addikt
Sziasztok,
Hát megérkeztem, először is köszönöm Bodz fórum-szaki kollégának a segítséget.
Sikerült hazaérnem és összerakni az új szerzeményeket. Denon-DA300 és AKG Q701(egyelőre, aztán ki tudja mi jön még
) hát mit mondjak, értem Én, hogy eddig hülye voltam és nem értettem hozzá, de végre értelmet nyert a zenehallgatás számomra.
Tényleg full kezdő vagyok, szóval lenne pár kérdésem:
-teszt zenéket hol tudok találni..mindenféle jöhet, mit jelent a jó digitális minőség, forrás? gondolom youtube nem...
-foobar beállításhoz kis segítség kellene, egyelőre frankón szól, de olvastam itt, hogy vannak különböző plugin-ok, melyiket érdemes felrakni
-Denon USB driverében mire érdemes rakni, használati szerint 2 csatorna-24 bit-192khz !?Egyelőre azt tudom, mondani mint fejhallgató-s zene hallgató
, hogy nem akarom levenni a fejemről
Köszönöm
-
madstunt
addikt
Hali
Már a sony hivatalos uzleteket, centereket, vatera-olx-jofogas hármast, hardveraprot országos elektronikai láncokat felkutattam ezüst-barna MDR-1R-ért (MDR-1RS), de sehol sincs, látszólag tavaly év közepe óta kivonták a forgalomból, hamarabb mint a feketét. árgép által cache-elt webshopokban sincs már.
Esetleg van tippetek merre kutassak ?
Vagy marad az ebay-amazon?
Kifejezetten 1R és ez a színvariáció érdekelne. Tudom, hangban a feketéhez képest semmi különbség, de a szerelem már csak ilyen -
Tim82
félisten
válasz
A Sound Blaster E1-gyel kapcsolatban vedd figyelembe, hogy április közepe óta eltűnt a hazai boltokból, úgyhogy jelenleg csak külföldről tudod megrendelni.
-
Azurooandrew
tag
Jól gondolom, hogy a HI2050-nek kicsit több a mélye mint a TS-671-nek? Térben pedig mindkettő jobb (az amúgy ebben sem rossz) Pro80-nál, amely viszont mélyek tekintetében bőven rájuk ver lévén zárt.
Apropó ma hallgattam egymás után a HI2050 és a HD2000-et, oké hogy már be van járatva no meg zárt, de szerintem már "kiskorában" is relatíve jó mélyei voltak, ehhez képest a HI2050 nagyon más világ (világos, kristálytiszta és nagy terű ám nem megy túl mélyre) ettől függetlenül kezdem megszeretni, pedig még bőven "burn in kiscsoportos".
(#39164) Bodz
A Sound Blaster E1 rajtan van az Ajánlott DAC és fejhallgató erősítő listádon is ugye? Az ára mellett az is szimpatikus, hogy egy olyan dac/amp kombot csípnék meg vele amit a gép mellé is használhatnék és vihetném a kis sony lejátszómhoz is ha épp nem agyba dugóssal használom hanem valami nagyobb, nehezebben hajtható fejessel - Azt hiszem ez itt kezd off lenni, de már úgyis át akartam valamikor nézni a testvér topicba a közeljövőben ,)
-
Bodz
nagyúr
Most jutott eszembe. Tudjátok hogy ha nagyon olcsón kell valami dac/amp, akkor mi illik karakterben a HI2050-hez vagy egyéb világosabb hangú füleshez? A Soundblaster E1.
-
krisz242
tag
Egy hét ismerkedés után megosztanám -nem túl hozzáertő- véleményemet az ad2000x fejhallgatómról. Az ad900x-emmel összehasonlítva érezhetően részletezőbb, még a dx90-ről is, amiről egyelőre hallgatom. Ezenkívül több mélyet hallok, bár ez lehet, hogy a párnáknak is köszönhető, mert az ad900x-ben, mivel még szinte új, keményebb a szivacs. Az ad2000x-nek sokkal puhább, így kicsit jobban fölfekszik a fejemre, és a membránok is közelebb vannak a fülemhez. Az ad900x-nek az enyhe középmagas kiemelését az ad2000x-ben nem vélem felfedezni, pedig ha jól emlékszem állítólag neki is megvan ez a tulajdonsága. Az ad900x-nél sokkal érezhetőbb volt az ének előtérbe helyezése. Kicsit először ezt hiányoltam is, de hamar megszoktam, hogy visszahátrált az énekes a hangszerek közé. Hallhatóan kiegyenlítettebb az ad2000x.
Mindkét fejhallgató nagyon kényelmes, de az ad900x stabilabban ült a fejemen, bár azt is tuningoltam kis befőttes gumival, mert hajlamos volt lecsúszni a fülemről. Az ad2000x fejpántjait nagy befőttes/postás gumival kell szorosabbra vennem, különben egyáltalán nem marad fönt a fejemen. Az ad900x szerintem ebből a szemponból jobb, bár azt hozzá kell tennem, hogy elég kicsi fejem van.
Mindent összevetve érezhető az előrelépés az ad900x-hez képest még a dx90-nel hallgatva is, a következő lépés számomra egy fejhallgatóerősítő lesz, hogy megtudjam mi van még az ad2000x-ben. Meg is van a kiszemelt áldozat, így az ad900x-nek mennie kell! Ha valakit érdekel, privátban keressen! -
gergiboy07
csendes tag
válasz
gergiboy07 #39158 üzenetére
Az AudioTechnica TAD400 megéri az árát?
-
gergiboy07
csendes tag
Üdv minden topichobbitnak!
Van egy Sennheiser HD202 fejhallgatóm 3 éve (1. 1000ft forint fölötti fülesem) , viszont szeretnék egy kicsit tovább lépni. Az új példánnyal szembeni elvárásaim :
Nyitott, jó nagy térrel, (nem jött be a zárt)
Fül körüli, (a kényelem nagyon fontos számomra)
Főleg rock műfajt preferálom,
Jó anyaghasználat,
Otthon használnám.
Az ár max 12-15e Ft.
Minden válaszolónak hálás köszönet előre.
-
bruno44
csendes tag
végre ez is eljött
-
Bodz
nagyúr
válasz
Azurooandrew #39146 üzenetére
Inkább a Pro80-hoz. A HI2050-hez én mást választanék.
-
-
.DLL
veterán
válasz
theooracy #39150 üzenetére
Ők sem lehetnek tökéletesek...
Sajnos az a baj, hogy így tévesen plántálják bele az emberek fejébe a kifejezéseket.
Ha legalább fordítva írnák: USB DAC, beépített fejhallgató erősítővel. Ez talán jobban kifejezné, hogy az "Amp" rész csak a belső DAC-ra vonatkozik, így az egész csak valamilyen computerrel használható.
-
.DLL
veterán
Srácok, a Fiio E10k NEM erősítő, hanem egy DAC (ami fejhallgató kiemenettel is rendelkezik mellesleg). Nincs analóg bemenete amit erősítsen...
-
pulutodurumo
őstag
válasz
Azurooandrew #39146 üzenetére
Szerintem a HI2050-hez egy "nyugodtabb, melegebb" erősítő jobban megy. Nekem itt a Canamp-ot és a klónjait javasolták.
-
Quintero
tag
Úgy 2 hónap használat után Maxell Wild megadta magát
Igazából olcsón szereztem ezért nem nagy kiesés. Anyagminőségben tényleg silány. Dobálva nem volt, feszegetve sem. Mindegy sorsa nem tudom mi lesz lehet meghirdetem alkatrésznek de nem hiszem hogy megvenné valaki.
Hogyha nyár folyamán minden összejön azért én is belépnék a komolyabb fülesek világába egy DT 770 Pro 80 Ohm-ra gondoltam elsősorban: Rap , Rock, Rock-Rapre, Reggae, Dancehall, Jazz. Elvétve Drum N Bass, Electro zenékhez.
Olyan kéne ami zenehallgatásra,filmnézésre és a távoli jövőben majd zenélésre használnám. Tehát legyen kényelmes. Napi 10-12 órát is lenyomnék vele
Ezzel a példával belőttem az árat is ilyen 50e Ft környékén jöjjön ki. Az erősítőt rátok bízom ahhoz nem nagyon értek annyira még. (Persze ebben az árban már nem zsákba macska lenne mennék hallgatózni csak kiváncsi vagyok 3-4 példára beyer-en kívül mi lehet még jó )
-
zsocy
őstag
válasz
#56474624 #39130 üzenetére
Szerintem az Orpheus kb. ugyanaz a fejeseknél mint egy Ferrari GTO 250 az autóknál.
A maga idejében a legjobb volt, kevés készült belőle, ma már alig van pár darab. Az értéke egyre magasabb, ezért gyüjtők veszik akik elrakják és nézegetik hogy az értéke még magasabb legyen később. -
törölt tag
Ugyanannyi? Fejhallgatót hallgatni szokták az esetek 99.99%-ában, festményt, szobrot pedig szintén ugyanilyen arányban bámulni, nézni. Akkor hogy lenne ugyanannyi?
(#39131) guppy:
Akkor megint visszatértünk a hangdobozhoz, mert azt (tükör nélkül) tudom egyszerre nézni és hallgatni is. -
guppy
őstag
válasz
#56474624 #39127 üzenetére
Pont ugyan annyi, illetve az, h elmondhatod magadról, tiéd a világ legjobb fejhallgatója.
Én se venném meg, max ha megnyerném a lottót, mert ha vmi tönkremegy rajta, jószerivel kuka, bár úgy tudom a sennheiser még mindig szervizeli őket, legalább is pár éve még biztosan. Mellesleg az AKG is szervizelte jó 10évig gyártás leállítása után a K1000-ret, itt, bécsben, de pár éve ők is leálltak, mert elfogyott a driverük.
-
theooracy
aktív tag
Üdv Urak. Kérdésem a következő lenne: Két fejhallgató közül kellene választanom, ezek pedig a Takstar PRO 80 ill. Audio-technica ATH-MX40X. Javarészt notihoz kellene, zene, film hallgatására, (játék nem nagyon) esetleg ritkán hi-fi-n zene hallgatásra. Későbbiekben beszereznék még hozzá egy FiiO E10K Olympus2 fejhallgató erősítőt is.
Melyik lenne a megfelelőbb, illetve ér-e 10 ezerrel többet az MX40-es a PRO 80-hoz képest? -
törölt tag
-
assemble
addikt
Occo fules valakinek? [link]
-
törölt tag
válasz
JackFeryll #39121 üzenetére
A hangfalból jack-en kijövő jelet minek kötnéd még DAC-ra? Az már analóg.
-
JackFeryll
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem ha valami gagyi hangfal van a körben az rontja minőséget ? (hangfalon mondjuk van jack port). hangkártya->hangfal->(DAC ha van)->fejhallgató
-
Meridius11
aktív tag
Sziasztok! A superlux HD681evo-ra lehet valahonnan memóriahabos párnát szerezni?
-
ToBeY
nagyúr
A sony v55-ön nincs hangerőszabályzó?
-
törölt tag
válasz
Vitocska #39114 üzenetére
Nézd, nem feltétlen kell olyan iszonyatos összegeket elkölteni. Nekem most az aláírásomban szereplő láncból a fejes 30 ezer volt japán amazonról, az erősítő pedig 55 ezer. Oké, a lejátszó drága, de az nekem speciális igény miatt keleltt, ha mondjuk helyette valami korrektebb XMOS alapú cuccot teszel alá, az még mindig csak olyan 30-40 ezer lenne, és akkor az egész éppen csak 100 felett van.
Boltból van több is, nomono, fejhallgatplaza, meg most nem is tudom még mik, de rendszeresen előjönnek itt a topikban. Meg majd ha felkelnek a többiek, akkro írnak még példákat.
-
Vitocska
tag
válasz
#16820480 #39113 üzenetére
értem és esetleg egy olyan boltot tudsz nekem ajánlani ahol van készleten és meg is engedik hogy meghallgassam ? mert eddig amilyen boltokba én jártam inkább a alacsonyabb kategóriák voltak készleten.
barátom zenész neki nagyon sokba van az egész neki biztos valami hiper szuper valamije van de neki ez a munkája nekem csak otthoni célra kell
ezért nem is hallgatok rá mert ha őő elvisz valahova akkor hitelt kell felvegyek a házra
-
törölt tag
válasz
Vitocska #39112 üzenetére
Ideális esetben szerintem többet kellene költsél a forrásra (hangkártya+erősítő), mint magára a fejesre. A barátodnál miről szólt az a T90?
Ilyen 100 körüli fejesekből van már választék, de azokat ki is kell rendesen szolgálni. He400i, AD900x (külföldről), AD1000x (külföldről), Q701, HD650 stb. Ezek mind jó fejesek, de mindhez elég komoly forrás kell, hogy szépen is szóljanak.
szerk.: Ennyi pénzért a legjobb tanács, hogy hallatlanul semmit ne vegyél!! Ki kell próbálni, meg kell hallgatni. Nem midnen fejes szól jól minden erősítőről, ez nem fekete-fehér téma, hogy X jobb Y-nál.
-
Vitocska
tag
válasz
Vitocska #39111 üzenetére
elnézést de már nem tudok szerkeszteni nem vagyok beyerdynamic fan ha van jobb ebben az árban szívesen váltok barátomnál hallgattam a t90 ezért mondom azt hogy jo de más márka még nem volt a fülemen
inkább gyűjtögetek egy kicsit úgyse 1-2 évre gondolkozom minimum nekem ez füles 10 évig
igy cserélném a keretet maximum 250 ezer de ez felé nem akarok menni többet nem ér nekem.
És elnézést hogy enyi hülyeséget össze írok csak nem tudom mit vegyek és nem akarok beleugrani sajnos elég beleugros típus vagyok és nem akarom hogy rám Sozannak valami rosszat.
-
Vitocska
tag
válasz
#16820480 #39110 üzenetére
Hát ahogy így nézegetem az árakat eléggé kicsi vagyok anyagilag amit szeretnék beyerdynamic t90 néztem magamnak ez nagy előre lépés lenne nekem a mmx300 után de a fene se gondolta hogy a hangkártya is ilyen drága.
Akkor a kérdésem inkább ez lenne a beyer t90 mellé milyen hangkártyát ajánlotok
-
törölt tag
válasz
Vitocska #39109 üzenetére
Szerintem inkább úgy fogalmazd át a kérdésed akkor, hogy van olyan 150-160 ezred, és abból kellene egy jó láncot összerakni. Ha 50-ért veszel "hangkártyát" és mellé egy 100+ ezres fejest, az nem igazán jó elosztása az erőforrásoknak.
Mondjuk elsőre szerintem egy Denon DA300, és hozzá egy 80 Ohm-os Beyer fejes a DT sorozatból nem lenne rossz kiindulási alap a nézelődéshez. -
Vitocska
tag
Sziasztok úgy néz eddig bírtam füles nélkül eddig egy beyerdynamic mmx300 volt a fülemen mert sokat játszotam de ez már kuka.
most szeretnék venni kb olyan 100 ezer ft lenne a keret amit film zenére használnék tudtok nekem valamit ajánlani ? kicsivel többet tudjon mint a mmx300 ha már beleköltök ennyit
válaszaitokat előre is köszönöm
ja mikrofon nem kell rá a hangzás a lényeg ahogy öregszem egyre jobban igénylem a szép hangzást szval ha kell max egy kicsit feljebb tudok menni a keretben de nem nagyon akarok csak ha nagyon muszáj
ha lehetne akkor már egy utal egy hangkártyát is mondhatnátok hozzá max 50 ezer forintig ami megfelelően meghatja és kiadja a hangokat !
-
Bodz
nagyúr
-
Bobrooney
senior tag
válasz
Zolcsevita90 #39105 üzenetére
A rengetegszer elhangzott válasz:
Jobb felső sarok! -
Zolcsevita90
csendes tag
Sziasztok! Ha nem haragudtok meg, nem olvastam el a több mint 39k hozzászólást, de bízom benne, hogy valaki megtudja válaszolni a problémám
Pár napja vettem egy Razer Megalodon 7.1 fejhallgatót. A zene szépen szól sztereóban, filmeknél sincs panasz, viszont ami a legjobban meglepett az a játékoknál történt (Call of Duty: Modern Warfare 1).
Amint játéknál átváltok 7.1-re a hangok "doboz szerűre" váltanak. A teszteket olvasva nem ez kellett volna, hogy fogadjon, így gondolom én szúrtam el valamit. Elnézve a Razer puritán szoftvertámogatását, nem nagyon lehet finomhangolni szoftveresen, egy firmware frissítés amit tudok tenni. (Jelenlegi verzió: 2.12)
Esetleg akinek van/volt ilyen fülese vagy Guru a témában segíthetne.
Előre is köszönöm! -
atenza
senior tag
válasz
M@rdel #39095 üzenetére
Nekem Sony mdr-v55-öm van, nagyon szépen szól, és elég jól fogja a fejedet, lehet vele futni is, (masszív) viszont ebből adódóan nem tudod sok ideig egy huzamban használni mert elkezdi nyomni a füled 1-2 óra után és ahol forog oldalt a fül résznél a műanyag ott nyikorog kicsit néha amikor le meg felteszed.
Ezektől eltekintve korrekt cucc, media marktban próbálgattam hasonló árú füleseket és azok közül szerintem ez szólt a legjobban, beleértve a sennheisereket is, kb a 20ezres sennheiserrel van egy szinten.
h1mpi köszi
-
Bicskás
senior tag
Pipa alakú 6.3/3.5 jack adaptert szeretnék lehetőleg aranyozottat a jobb hang minőség érdekében.
Hol/honnan vásárolható ilyen ?
(A ''pipa alakú,, kellene, mert az egyenes attól tartok letörhet ha hosszú távon így használom.)
-
h1mpi
félisten
válasz
atenza #39101 üzenetére
Nekem volt a sima (hangzásilag ugyanaz), most a családtagom használja tovább én még anno 55-ért vettem. Ennyiért (a mostani ára) szerintem nagyon megéri. Mély orientált füles, de nagyon nagyot szól. Annyit még tudnod kell, hogy 3-4 hónaposan eltört a fejpánt középen, de gariba cserélték.
-
atenza
senior tag
Heló!
Ez a füles mennyire számít jónak?https://ipon.hu/webshop/product/aiaiai_tma_1_studio_engineered_by_young_guru/500432
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autóhifi
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- További aktív témák...
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged