-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz pulutodurumo #84042 üzenetére
Szerintem is unalmas kissé, de ennek nem a mélyekhez volt köze nálam. Inkább a laid-back-jellegéhez.
-
bkercso
nagyúr
válasz pulutodurumo #83873 üzenetére
Köszi!
Na ez már nem-eltörősnek néz ki, jó lenne mikrofon nélküli, ill. aminek nincs a vezetékén hangerőszab., ami elromolhat, vagy eleve cserélhető vezetékes.kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
hibavissza
veterán
válasz pulutodurumo #83255 üzenetére
Nyilván. Jelen esetben engem az érdekelt lehet e kapni normál áron. Nem mindenhez kapható párna még Kínában sem. Ehhez még itthon is van és ráadásul elfogadható áron.
-
korpicschess
veterán
válasz pulutodurumo #83255 üzenetére
Amilyen árakon dolgoznak teljesen egyértelmű, hogy az olcsó kínaikat újraértékesítő helyről beszélünk.
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Exodius
őstag
válasz pulutodurumo #83087 üzenetére
Leesett az irónia.
-
niof
addikt
válasz pulutodurumo #82861 üzenetére
Tudom, egyszer már olvastam róla régebben. Csak az rémlik, hogy egy vegyész ismerősöm mondta, hogy az egyetemen beszéltek róla, hogy nagy része petróleum. Persze biztos van benne más adalék is bőven, de az fix, hogy kontaktspray-nek nem jó. A legnagyobb balf@..ságot egy volt kollégám követte el vele. Állandóan lefagyott a gépén a Windows, ezért nulla szakértelemmel megállapította, hogy kontaktos a RAM, és biztos az miatt van!... Kiszedte a RAM-ot, és a foglalatot befújta ezzel a csodával. Soha többé nem indult el a gépe...
Na, nem offolok tovább...Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
addikt
válasz pulutodurumo #82526 üzenetére
Rendben, köszönöm a választ. Még egy kérdés "AKG K240 STUDIO"? Erről egész jókat írnak, félig nyitott, és lehet hozzá venni plüss párnát.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
addikt
válasz pulutodurumo #82523 üzenetére
Esetleg ez? "Samson SR850" [link]
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
milu
aktív tag
válasz pulutodurumo #81533 üzenetére
Köszönöm!
-
r4z
nagyúr
válasz pulutodurumo #81542 üzenetére
...es 2x annyiba kerul, mint a keretem
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
törölt tag
válasz pulutodurumo #81542 üzenetére
Igazából a strapabírósága is inkább csak a látszat, nálam garanciaidő alatt kétszer volt szervizben.
-
gianni85
veterán
válasz pulutodurumo #81531 üzenetére
Ha az asztalon alszol, akkor egy fejhallgató a derekad alatt már nem oszt nem szoroz
-
niof
addikt
válasz pulutodurumo #81418 üzenetére
Nem voltam gép előtt, mikor rám írt, hogy mit akar, ezért gyorsan beírtam ide mobilról, hátha esetleg tud valaki kapásból rá megoldást. Amúgy nagyjából sejtem, hogy mivel ez egy ilyen "Armin van Buuren-es" fejhallgató, valószínűleg nem nagyon lesz rá más, csak gyári. Ha lesz! Azért megpróbálok kicsit szétnézni, de továbbra is várok konkrét tippeket, hátha nem találok semmit én sem...
Gzula[HUN]
Nem tudom haverom mennyire barkácsolós típus, de ahogy ismerem, valami kész megoldást szeretne. Mondjuk én is ezt preferálnám...Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
fericske
addikt
válasz pulutodurumo #81257 üzenetére
+1
Szeretek filmet nézni fejessel, de akad elég rosszul kódolt hanganyagú film is. Olyankor headphone off. -
totyaNYC
csendes tag
válasz pulutodurumo #80608 üzenetére
Szia! A korábbi posztok alapján sejtettem, hogy erre is eshet a választásom. Esetleg egyéb ajánlat, ötlet?
-
fericske
addikt
válasz pulutodurumo #80440 üzenetére
A hedfín szeretik a' emberek. Inkább a modderek. Jól el lehet vele szórakozni. Olcsó, nem féltik.
Alapból egy világosabb hangú planár, kissé erőszakos magasokkal. Elsősorban ezért indult be a modderkedés.
Annyira nem merültem bele a topikjába, de az ilyen olyan módosítások járulékos költségei miatt annyira nem best buy planár mint egy HE400s a párnáival, vagy feltételezem (nem hallottam, de itt többen szeretitek) a HE4xx úgy ahogy van. -
Exodius
őstag
válasz pulutodurumo #80440 üzenetére
Óriás-gyilkolónak tűnik.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz pulutodurumo #80434 üzenetére
Köszi! (Sefter-nek is) akkor ebben még a munka is jobban megy, ezek szerint....
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Dorien
veterán
válasz pulutodurumo #80388 üzenetére
A Focal Spirit szériából egyik sem V karakter. A One S és a Classic a mélyeken emel, a Professional pedig az egyik legsemlegesebb fejes, amit eddig hallottam. Én mindegyiket a NAD Viso HP50 elé teszem, mert annak elviselhetetlen volt a szorítása és a mélyeinek az ütőereje.
"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó DCA (MrSpeakers) Aeon Flow Closed planár fejhallgató 109.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
s4tch
veterán
Nekem volt Focal Spirit Pro. A Nad HP50 és a Yamaha MT5 is jobbnak tűntek, ráadásul a Focal még drágább is. A Spirit Pro egyébként inkább supra mint circum, elég kicsi a párna, annál a HP50 egy nagyságrenddel hatékonyabban szigetel. Egyébként részemről ajánlott a Focal is, ha csak magát a terméket nézzük, de ha azt nézzük, hogy hangban a 90e körüli áráért az 50e körül kapható termékekkel versenyzik, úgy árnyaltabb a kép.
-
fericske
addikt
Csak a felső(bb) kategóriájú Focalokkal van tapasztalatom....
-
DEJVID
őstag
válasz pulutodurumo #80259 üzenetére
Nem értem.
-
SirRasor
addikt
válasz pulutodurumo #79916 üzenetére
Erre gondoltál?
Jónak tűnik pár review alapján.
Miért kéne elé bármi? Az a 35Ω nem sok.
130$ most+valamennyi szállítás. Idehaza meg 90k? WTF?Viszont az élettartalma a Hifianeknek...ööö...első hsz-t nézzétek meg:
https://www.reddit.com/r/headphones/comments/9qqmlv/life_expectancy_of_planar_headphones/[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
OPiiPO
veterán
válasz pulutodurumo #79918 üzenetére
már azzal elindultál a lejtőn hogy olvasod a topicot
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Ribi
nagyúr
válasz pulutodurumo #79916 üzenetére
Új regisztralokent kapsz 20 dodo engedmenyt is, varni kell kicsit mire megjon a kupon.
Szoval 140 -
Carasc0
őstag
válasz pulutodurumo #79706 üzenetére
Egy ilyen forrás megteszi szerintem.
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
Carasc0
őstag
válasz pulutodurumo #79706 üzenetére
Van egy Onkyo TX-NR626 házimozi erősítőm. Az javíthat a dolgon? Optikaival van összekötve a géppel.
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
Eagle16
addikt
válasz pulutodurumo #78925 üzenetére
Köszönöm!
Huh, elsőre kicsit megijedtem azért, vadi új fejes és olyan hangja van, hogy holnap viszem is vissza. Aztán mikor Metallica alatt nem hallottam a vokált, rájöttem hogy nem a fülemmel van a baj
[ Szerkesztve ]
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
HunNuke
csendes tag
válasz pulutodurumo #78692 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm az ajánlásokat
A headseteket - egyelőre - azért nem néztem, mert mikrofonra nincs nagyon szükségem, és ugye a bevezető posztban lehetőség szerint óvva intettetek tőle. De ha már így mondjátok, akkor jobban odafigyelve lehet, hogy találok ott is jót.
Köszönöm!
-
Sinesol
veterán
válasz pulutodurumo #78542 üzenetére
Pedig van olyan hogy valóságos, az lesz az, ami legkevésbé nyúl hozzá a forrásanyaghoz, ez független az egyéni hallástól is. Persze ez nem feltétlen lesz mindenkinek kellemes, de ez már nbem a fejes hibája, az nem tehet róla, hogy valaki erre vagy arra elvitte a hallását ilyen olyan fejesekkel vagy csak az ízlésének más felel meg. Az élő hangszer a legjobb példa, lehet itt szubjektiv bullshitet belemagyarázni, de azon lesz a legvalóságosabb, ami legkevésbé nyúl bele a hangjába, nem emelget, torzít, stb.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz pulutodurumo #78542 üzenetére
Annyira nagy eltérések azért nincsenek, hogy valakinek HD600, másnak meg M40x legyen semleges. A HD600 sem véletlen lett etalon semlegesség téren.
-
heavygrip
senior tag
válasz pulutodurumo #77233 üzenetére
Az alaplapi hangra nincs panaszom, elég jól megcsinálja a lapjaira a gigabyte
De már ráduktam az usb dac2 re, szerintem így is marad.
Betudtam állítani, hogy jó legyenThey are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.
-
heavygrip
senior tag
válasz pulutodurumo #77228 üzenetére
Köszönöm
Közbe találtam én is az extrém digitálnál.
Akkor ezzel minden további nélkül működne igaz?They are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.
-
heavygrip
senior tag
válasz pulutodurumo #77226 üzenetére
Köszönöm a választ. Esetleg fordított nincs?
1 female és 2 male? Nekem úgy lenne a jó
Mert a fejhallgatót dugnam a female-ba, azt a 2 male-t értelem szerűen a hangkártyára.They are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.
-
frank04
tag
válasz pulutodurumo #76953 üzenetére
Sziasztok,
Csak ezt szeretném megköszönni pulutodurumonak és Gzulanak.
Nagyon jó ajánlás volt, nagyon jól szól, teljesen elégedett vagyok, köszönöm! -
ribizly
veterán
válasz pulutodurumo #76914 üzenetére
Óvatosan, mert ezzel lehet megbántasz néhány embert akár itt a topic-on belül.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
DieHard
senior tag
válasz pulutodurumo #76330 üzenetére
Köszönöm, ráirok
-
MPM
tag
válasz pulutodurumo #76219 üzenetére
Köszi a választ!
Ha lesz rá lehetőségem, kipróbálom a Takstart, hátha jó!
-
tng
tag
válasz pulutodurumo #76200 üzenetére
Igazából itthonra kéne, melóhoz és normál felhasználásra. Az arany szín eleve kizáró ok nálam, a villogás pláne, ha utcai felhasználásról lenne szó. A kérdésem arra irányul, hogy ennyiért otthonra talán jó lehet.
-
contaxg
veterán
válasz pulutodurumo #76155 üzenetére
Kb.8-10, dollár szóval az a kínai eladási ár reális.
Annyit megjegyeznék, hogy ha valami hasonlít valamire nem biztos, hogy úgy az is! Továbbá ehhez van valamilyen gari . Ha jól sejtem egy ilyen rendelés minimum pár hét hajókázás a tengeren, ami szintén nem olcsó. Van nagyker és viszonteladói ár, de a végén a legtöbbet az állam kasszálja Áfa és egyéb adók formájában (mint mindig). Egyébként tök mindegy, hogy 5000 Kínából vagy 15000 itthon ez egy ipari hulladék és aki ilyet vesz az kétszer vesz (vagy többször).
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
Bl@tty
tag
válasz pulutodurumo #76153 üzenetére
Szerintem az árával kapcsolatban értette az "átverést"...
Az "eredeti" 15$, ami a magyar cuccnak kb. harmad ára. Ennyiért pedig már lehet nem annyira venném figyelembe a hazai garanciát, ha érdekelne a termék...
-
pinnacle
nagyúr
válasz pulutodurumo #76103 üzenetére
Nálunk lehet kapni valahol ilyen ragasztható, fejhallgató tartót?
Ezt nem válasznak szántam.[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
válasz pulutodurumo #75756 üzenetére
Hát azért nem, ott van:
Why no Sennheiser products?
We've chosen to roll out European distribution as quickly as possible, so our logistics and supplier coordination is still getting ironed out. We hope to eventually have everything available for European distribution, but it will be a gradual process. At this time, we have no ETA on when our Massdrop x Sennheiser products will be available via this new shipping method.Mire jól járnánk, még hónapok kérdése. Szóval nem különösebben érdekel ez. Egyébként is milyen buta világ, hogy Írországba legyártják, onnan átviszik az USA-ba, majd onnan hozzák nekem ide.
-
fericske
addikt
válasz pulutodurumo #75411 üzenetére
Az akkor U lesz, ahogy Bodz véleményezte
-
j.bravo
addikt
válasz pulutodurumo #75406 üzenetére
Köszi!
Sejtettem h nem lesz jellemző az ithoni forrás, de reménykedtemMiiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
Sonja
nagyúr
válasz pulutodurumo #75008 üzenetére
Tavaly nyáron jelent meg. Itt ez van írva róla: "Warmer sounding version of Takstar HD2000". Kíváncsi lennék rá.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
stargatelost
csendes tag
válasz pulutodurumo #74755 üzenetére
Értem, köszi a választ!
Rá is kerestem erre a Toslink dologra. Úgy nézem, hogy akkor ilyen vezeték nélküli füles lesz a megoldás...
[link]
Ez már így nem vág a 'vezetékes' témába, de már most többet tudok a témáról, mint egy órája Köszi még egyszer! -
SSlyTR
aktív tag
válasz pulutodurumo #74755 üzenetére
Szerintem pedig ott van az AV IN OUT felett. Kb nekem is igy nez ki, nem valami bizalomgerjeszto, de mukodik
[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
válasz pulutodurumo #74532 üzenetére
Köszi mindenkinek!
Audeze Sine szimpatikus, de az új ára, azért elég durva! Füllhallgató is lehetne opció, de akinek vásárolnám, minden kiesik a füléből + ha nem válik be a hangja, akkor kidobtam 70.000 Ft-ot az ablakon, mert fejhallgatót még visszavesznek, de füllhallgatót már nem.
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
mcs
veterán
válasz pulutodurumo #72961 üzenetére
Többnyire zenét hallgatok, és a 48 Khz-24 bitnél állapodtam meg. Foobarban Wasapit használok, mert az ASIO ugrál.
Ha felnyomom 96 Khz-re, valamennyit szélesedik a tér, viszont a mélység csökken. -
d@vee
őstag
válasz pulutodurumo #71185 üzenetére
HyperX-et néztem. Ja és csak új jöhet szóba.
Miért ne? Nem kötözködésnek, csak érdekel Még van egy jó másfél hetem megvenni, addig találok valami jót.Ja
-
szakibá...
senior tag
válasz pulutodurumo #69708 üzenetére
A kis kínai nem buta, csak nem érdeke, hogy ennyi pénzért párokkal vacakoljon. Lehet, hogy csak egyfélét gyártanak. Engem nem zavar, hogy az egyiken felül, a másikon alul van a varrás.
Az EGYENLŐRE nem egyenlő azzal, hogy EGYELŐRE. Még nem!
-
ron8
senior tag
válasz pulutodurumo #69622 üzenetére
Most egy takstar hd2000 fejesem van. Lenne érdemi különbség a pro 80 és e között?
-
Fitzgerald
veterán
válasz pulutodurumo #69427 üzenetére
Saját progijában nincs lehetőség rá, nézem köszi.
-
Horvi
őstag
válasz pulutodurumo #69332 üzenetére
Köszi szépen a segítséget. Akkor ha jól gondolom a visszarakás ugyanez a metódus lesz, hogy valahogy ráfeszegetem vagy ilyesmi.
(#69334) Spíler Köszi
[ Szerkesztve ]
Hello darkness, my old friend...
-
Dorien
veterán
válasz pulutodurumo #69286 üzenetére
Hajrá!
De akkor próbáld ki a Takstaron is a Pio párnát, hátha fog a magasokon valamennyit. Bár szerintem csak mélyíteni fogja a hangját és DT990-féle brutál V karakter lesz a végeredmény."Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó DCA (MrSpeakers) Aeon Flow Closed planár fejhallgató 109.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
Spíler
őstag
válasz pulutodurumo #69230 üzenetére
Ha már szóba kerültem.
Áráért nem lehet belekötni a Pio-ba,csak annyi lenne az észrevételem,hogy lehetne plüss párnás,akkor lenne tökéletes.
Bár ugyanezt eltudnám mondani a HD600-ról,én nagyon igyekeztem,de csak nem tudunk őszintén össze barátkozni.Persze,értem én meg tudom is,hogy DAC/AMP függő a dolog,de nem fogok százezreket bele feccölni a kísérletezgetésbe,hogy a számomra megfelelő hangot kapjam.Még egy kicsit mérgesítem magam aztán meghirdetem.
Utóbbi idők legjobb vétele a Beyer DT250/250 volt(köszi Bodz ),nem(csak) az árára gondolok,hanem a hangjára,kényelmére,azt pont nekem találták ki. A DT250 simán megéri a forgalmazási árát,szerintem.[ Szerkesztve ]
Ne vigy minket a kísértésbe. Magunktól is odatalálunk…
-
RIC5I
tag
válasz pulutodurumo #69213 üzenetére
akkor te a Takstar HI 2050 ajánlod ?
így külsőre hasonlit arra amim volt egy OMNITRONIC SHP 600 am volt eddig ő jól szolgált csak gondoltam hamár újítanom kell valami komolyabbat veszekHatékonyság nem tetszés kérdése.
-
harambe97
csendes újonc
válasz pulutodurumo #69154 üzenetére
Az lesz, köszi. Kíváncsi vagyok mit mondanak rá. Ahogy nézem az AQUA-bol is az Audio-Partner KFT.hez küldik az van a dobozon lévő matricán. Majd kiderül, ha nem, akkor marad valami DIY megoldás.
-
zsocy
őstag
válasz pulutodurumo #69028 üzenetére
Pontosan, az átlag gémer cucc túlárazott hulladék, de ezek nem azok. Érdemes velük egy próbát tenni, de én csak a jó mikrofonos rész, és a forrásaid miatt írtam a HyperX-et.
Ha hifi is játszik és kábeles miki is elég akkor megnézném esetleg a Pioneer SE-MS5T-t annak is van mikrofonos kábele, vagy picit többért Sony MDR-1A, cserélhető kábellel.
Vagy ennyiért használt, és kinyílik a világ -
jambiyya
őstag
válasz pulutodurumo #67483 üzenetére
vegyél lottót...sony zx660 lesz
-
jambiyya
őstag
válasz pulutodurumo #67483 üzenetére
Meghallgatta az enyémet (HD555), elismerte hogy szépen szól, de kevesellte a mélyet...ez van.
Egyébként azért nem szeretnék bóvlit, mert az elektronikus zenék mellett azért az én kedvenceimet is hallgatja.
MM-ba azért akarom elvinni, hogy felpróbáljon párat, mert az elég gáz, ha van egy jó fejesed, ami még jól is szól, aztán fél óra múlva szétnyomja a fejed.
Szerintem valami sony lesz. -
Dorien
veterán
válasz pulutodurumo #67046 üzenetére
Sok embernek a HD681 EVO sem az. Igazából a DT990 Pro alatt nem hallottam semmi olyasmit aminek sok és jó basszusa lett volna. Mondjuk én inkább a kiegyenlített hangképet keresem. A túl erős basszus fárasztó tud lenni és sok részletet kitakar a középtartományból.
"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó DCA (MrSpeakers) Aeon Flow Closed planár fejhallgató 109.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
dik
őstag
válasz pulutodurumo #66745 üzenetére
Ez annyira nem volt ütős azért ennél eredetibbet is ki lehetett volna találni. Az élet is káros mi...
"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
attiss66
senior tag
válasz pulutodurumo #66652 üzenetére
"Örülünk hogy örülsz, de most már abbahagyhatod."
Az örülést? Mert azt nem tervezem abbahagyni, bár sose tudni mit hoz az élet.
Amúgy a hangkártyáról leírtam mindent, amit akartam.
Nem is írtam volna már a hangkártyáról, én már el voltam vele, mint a befőtt, Bib-nek válaszoltam, utána generálódtak tovább a helyzetek. -
Bib
őstag
válasz pulutodurumo #66634 üzenetére
Ezt mindenki tudja itt, nyilván lossless audiót hallgat ő is.
-
kromatika
veterán
válasz pulutodurumo #66591 üzenetére
Köszönöm szépen.
-
modern
aktív tag
-
L.Szabi
tag
válasz pulutodurumo #64576 üzenetére
És a Takstar TS-671 , HI 2050 között mik a különbségek? Ahogy néztem ezek egy árban vannak és mindkettő nyitott.
A pisztácia kifogyott.
-
CrAck69
senior tag
válasz pulutodurumo #64284 üzenetére
Az 1 vagy a 2.? Úgy tudom a Hyperx Cloud 2 az már virtuál 7.1 ami sztem nem kell.
Az 1et itt ismeri valaki esetleg tapasztalat?Egyszer fenn....
-
nyul105
senior tag
válasz pulutodurumo #63107 üzenetére
Köszi,
ez zavart meg: "A Sony MDR100AAPB. CE7 h. ear on prémium fejhallgató".
Ugye az "ear on"-ból az "on-ear"-re következtettem, de a circum az az "over-ear" lenne, ha nem tévedek.frekvencia min-max: "5 - 60000 Hz": ezt kutyáknak gyártják, vagy az, hogy ilyen széles a skála az jelent valami pozitívumot a normál emberi tartományra vett minőségre is?
-
krokostamas
tag
válasz pulutodurumo #58246 üzenetére
Keresgéltem is utána, mert rémlett valami Pioneer fejhallgató, de sajnos nem volt kitéve. Ahogy nézem, egyik budapesti üzletben sincs készleten, valószínűleg ezért nem volt kitéve.
No nem baj, máshol van, majd ott megnézzük/hallgatjuk! Köszi! -
Golota
aktív tag
válasz pulutodurumo #57420 üzenetére
Igen, tetszetös, masszívnak is néz ki, a kábele is levehetö. Beveszem a kalapba. Köszi.
-
MasterMark
titán
válasz pulutodurumo #57043 üzenetére
Ez hogy szokott lenni? Mindenki mehet? Lesznek fejes erositok is? Mondjuk sajat fejhallgatoval ki lehet probalni parat?
Switch Tax
-
Spíler
őstag
válasz pulutodurumo #56844 üzenetére
#56842) IMIIKE1998
Egy kis kompromisszum?
Invotone HD2000
Maxell Retro Dj[ Szerkesztve ]
-
Samtya
senior tag
válasz pulutodurumo #56839 üzenetére
-
ChrisDzsi95
aktív tag
válasz pulutodurumo #56823 üzenetére
Köszönöm szépen, ez sokat segített!
-
Spíler
őstag
válasz pulutodurumo #56763 üzenetére
Valóban az tűnik a legjobb megoldásnak,már aki szereti/bírja.A fej(fül)hallgatózásom hajnalán én is vettem vagy 10-15db-ot,mire rájöttem,hogy utálom az IEM-et,utána vettem egy pár db nem agyba dugósat(nem tudom mi a hivatalos megnevezése),azokkal a mai napig elvagyok(igaz nekem nem kell nagy izoláció).Nekem telóhoz a V-Jays és a Nokia Coloud Knock jött be legjobban(a Nokia a mostani akciós árát többszörösen éri) és a Sennheiser hagyományos fülhallgatók.
[ Szerkesztve ]
-
cantus
tag
válasz pulutodurumo #56671 üzenetére
szia!
Neked 1 év garanciát adtak hozzá? Azért érdekes ez, mert az Extremaudio-nal 36 hónap van írva. Bár gondolom nem érdemes ezzel foglalkozni, mert általában ami ezeknek a gyenge pontja a kábel, arra nem vonatkozik persze a garancia...
-
joysefke
veterán
válasz pulutodurumo #56572 üzenetére
Az izzadástól eltekintve ezek a nem szövet, hanem műbőrszerű kagylós fejesek tudnak kényelmesek lenni, vagy az az anyag nem alkalmas kényelmes viselésre akkor sem, ha egyébként a fülkagylóval nem érintkezik közvetlenül?
J.
-
Spíler
őstag
válasz pulutodurumo #56566 üzenetére
Presenter 3-ról eredeti OPA-val(2134),nagyot szól.Különben a kis FiioE10K-ról is szépen muzsikál.
Kábelzaj???? Nem tudom miről beszélsz ,vagy már tényleg kezdek süketülni.
Nálam sincs mélybe húzó karakter,csak megvan minden hang,köztük a basszus is.[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
válasz pulutodurumo #56566 üzenetére
Szerintem nem azt írtam, hogy mélybe húzó. Akkor lenne az, ha a közép és a magas hiányos lenne. Elképzelhető amúgy, hogy a DS magas kimeneti impedanciája nálad legyalulja a mélyeket.
(#56558) joysefke: Szóval kellene neked egy szövetpárnás, jól szigetelő, nagy fejhallgató 10-ért, aminek nincs mélykiemelése. Nem létező terméket keresel.
[ Szerkesztve ]
-
Spíler
őstag
válasz pulutodurumo #56214 üzenetére
Gratulálok
Sansa Clip Sport-al és egy Energy MP4 lejátszóval + 3 telefonnal is próbálgattam tegnap,kielégítő végeredménnyel.A Német értékelés nagyjából ugyanaz amit én írtam róla,kezdek megnyugodni,hogy nem csak én tartom jónak,nem akartam volna félre vezetni a csapatotNe vigy minket a kísértésbe. Magunktól is odatalálunk…
-
Locuste
tag
válasz pulutodurumo #56212 üzenetére
Vélemény?
nem vagyok türelmetlen...kicsitsem -
Spíler
őstag
válasz pulutodurumo #56148 üzenetére
Hajrá!
Amíg csak egy vélemény van egy fejesről addig nagyon nehéz eldönteni,hogy valós-e egy értékelés,ha már(csak)kettő,három egyező vélemény van akkor könnyebben elhiszi az ember.Láttam van egy pár cikked fülesekről,ezt is kiértékelhetnéd,ha megveszed(bejáratást igényel,de a "nyers" hangja is jó).[ Szerkesztve ]
-
Spíler
őstag
válasz pulutodurumo #56109 üzenetére
"Melegebb, nyugisabb hangú mint az SHP/Takstar?" Igen,bár azSHP600 sem rossz mélyben,gondolom forrása válogatja.Még annyit tennék hozzá,hogy telefonról is nagyon jól szól és szemüveggel is kényelmes.
(#56110) zsocy
Amíg ember,elf,ogre,ja és a trollok élnek a földön addig a helyedben ebbe nem bíznék.
[ Szerkesztve ]
-
Spíler
őstag
válasz pulutodurumo #56103 üzenetére
Lányok/Fiúk!
Én nem tudhatom,hogy nektek mi tetszik,melyik hangzást részesítitek előnybe.
Ez a Pioneer teljesen rendben van NEKEM.Lehet,hogy másnak játszani kell az EQ-val,hogy a neki megfelelő hangot kapja,én általában alap beállításokkal használom a fejeseket,szerintem annak úgy kell jól szólnia(ahogy a hangmérnök kitalálta),ez viszont jó hír annak aki bűvészkedik az EQ-val,mert alap beállításon is rendben van a Pio,tehát van bőven állítási lehetőség.A lényeg,hogy én nyugodt szívvel ajánlom annak aki egy jó minőségű olcsó fejhallgatót akar venni,nyilván nem összehasonlítandó a TOP termékekkel.Hogy valami elképzelésetek legyen a hangjáról kicsit olyan mint a SHP600(HI2050,remélem nem keverem) a borzasztó magasait kivéve.Nekem élvezet hallgatni,pedig van összehasonlítási alapom ebben a kategóriában,hogy másnak tetszene-e azt nem tudom,csak remélni tudom.
Nehogy lincselés legyen a végeNe vigy minket a kísértésbe. Magunktól is odatalálunk…
-
Tulku
veterán
válasz pulutodurumo #55935 üzenetére
Biokox indít...csak ilyenkor hidegben kell egy kis gázfröccs...
[ Szerkesztve ]
-
Spíler
őstag
válasz pulutodurumo #54861 üzenetére
Látom már a logopédusoknak lesz dolga velünk rendesen
-
kutkut
addikt
-
superg
senior tag
válasz pulutodurumo #54665 üzenetére
És vettél hozzáillő tartót is?
Várjuk a beszámolót,elvileg tényleg jó,nem csak dizájnban van ott. -
gaborka8x8
aktív tag
válasz pulutodurumo #54169 üzenetére
A Veho Z8 első és legkitartóbb ajánlói között szerepelek én is, mert magasan túlmutat az árkategóriáján mind anyagminőségben, mind kidolgozottságban, és nem utolsósorban hangminőségben.
De pár nappal ezelőtt kiderül, hogy a nagyon nagy fejűeknek problémát jelenthet a méret, miszerint még teljesen kihúzott állapotban is kicsi.
(Eddig magamat is a nagyon nagyfejűek közé soroltam, de nekem kb. félig kell kihúzni az állítható részt.)
És erősen szoríthatja a fület a nagyfejűeknek szűk fejpánt miatt. (Ez utóbbi egyébként könnyen tágítható, ha vigyáz az ember, hogy a csuklós részen túl megtámasztva, a fejpárt közepénél próbáljon rajta nyitni.)
Tehát nem árt ezeket a szempontokat is figyelembe venni, mielőtt valaki megrendeli a Veho Z8-at.
Valamint azt, hogy a fülpárnájában lévő szivacs nem az a kimondott "vaj puha", mint pl. a Sony MDR-XB300-é, tehát elképzelhető, hogy ez miatt sem lesz kényelmes mindenki számára."A zene nem azért van, hogy ne legyen csend! " (Pernye András)
-
disy68
aktív tag
válasz pulutodurumo #53856 üzenetére
Fülön ülőt még nem találtam, ami ne zavart volna szemüveg mellett, így azzal nem kísérleteznék.
“Yeah, well, you know, that’s just, like, your opinion, man.” — The Dude
-
7s26c
őstag
válasz pulutodurumo #53856 üzenetére
Köszönöm szépen 😊 Utánajárok!
Az utolsó ember a Földön a szobájában ült. És akkor kopogtak az ajtón…
-
7s26c
őstag
válasz pulutodurumo #53848 üzenetére
A "halkitas a lenyeg. Mint a forma 1-es csapattagoknal
Az utolsó ember a Földön a szobájában ült. És akkor kopogtak az ajtón…
-
disy68
aktív tag
válasz pulutodurumo #53848 üzenetére
Hangzásban nem várok hatalmas előrelépést. Mivel nem hallgattam még/nem ismerek jobbat, így a Cloud szintje is megfelel nekem. Hordozható erősítőt semmiképp sem szeretnék mellé, mert ismerve magam az nem indítana el jó irányba engem és a pénztárca sínylené meg a végét
Tehát, igen, főleg a hordozhatóság és kényelem lenne a fontos, és a felsorolt források lehetőségeit ne haladja meg, persze minél jobb hangzás (részletes, enyhe V karakter) a lehetőségekhez mérten.
szerk: még annyit, hogy a cloud-ot szépen meghajta a telefonom
[ Szerkesztve ]
“Yeah, well, you know, that’s just, like, your opinion, man.” — The Dude
-
Ferdzsoo
addikt
válasz pulutodurumo #53162 üzenetére
Az a baj hogy egyik sem kényelmes. De nagyon nem. De azért átnézek.
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Tyrel
őstag
válasz pulutodurumo #52978 üzenetére
Hmm, kicsit megpróbáltam utánanézni de a Superlux HMC681 EVO ha jól látom a HD 681 EVO egy változata, csak annyi a különbség hogy van rajta mikrofon. Ez utóbbi egy ~10 ezer Ft-os fejhallgató, ami a pénztárcámnak nyilván kedvezne, viszont akaratlanul is felmerül a kérdés hogy mégis mi a francot hagytak ki belőle? Gyanítom hogy nem jótékonykodnak, oka lehet annak hogy ennyivel olcsóbb a többieknél.
Ezenkívül a HMC681-el és a másik ajánlott, QPAD QH-85-el kapcsolatban is felmerül, hogy elég beszerezhetetlen is. A HMC681 kb. csak a Muzikernél létezik ami egy szlovák webshop, és ilyennel fáztam már rá, így nem kapálóznék érte két kézzel csak ha tényleg nagyon nagyon jó (de itt visza is érek oda, hogy ha az lenne valószínűleg nem ennyibe kerülne mivel nem a vöröskereszt forgalmazza).
A QH-85 viszonylag szerencsés, a MerlinHardver kb. az egyetlen akik árulják, ők viszont véletlen pont itt vannak tőlem 20km-re, szóval ez még marad a kalapban...Viszont:
A meglévő Siberia V2-mmel végül is 2 bajom van. Az egyik hogy zárt (vagy félig-zárt, erről megoszlanak a vélemények, minden esetre süket vagyok benne ami az ajtónak háttal ülve különösen nagy élmény, kihordtam már miatta lábon néhány szívrohamot), a másik meg ez az istentelen hangerőszabályzó pótméter amit rányomtak a zsinórjára és hát nyilván besz*rt, szóval kb. minden másnap pöckölgetni kell egy kicsit különben csak az egyik fele szól.Na most a dolog számomra ott válik érdekessé, hogy időközben a Steelseries volt olyan kedves piacra dobni egy olyat hogy Siberia 200. Ezen nincs buta elromló pótméter és elvileg nyitott kialakítású (???). Azért akadtam fenn rajta mert a Siberia sorozat fejpántja számomra nagyon kényelmes, így ha házon belül meg tudnám oldani a V2 hibáinak korrigálását... hát miért ne?
Szöval, erről mit tudtok? Mennyire rossz / jó?
Siberia 200 vs. Qpad QH-85?[ Szerkesztve ]
Turenkarn
-
Tyrel
őstag
válasz pulutodurumo #52978 üzenetére
Az ötlet maga lehet tetszene, de kicsit ijesztő hogy ezt mennyire nem kapni sehol. Van is amúgy konkrét köze a Cloud-hoz?
Mondjuk az fura hogy leírás alapján a másik ajánlott, Superlux elvileg jobb (??), és kb. fele ennyibe is kerül.
[ Szerkesztve ]
Turenkarn
-
esikl012
tag
válasz pulutodurumo #52721 üzenetére
Igen, és is azt néztem, illetve tesztek alapján jónak tűnik.
Sok munka van abba' ám, hogy ennyire félősek, Halottak vezetnek itt riadt kis élőket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM