- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- 3D nyomtatás
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
krichd1
addikt
Ezekben a Sonykban meg lehet túl sok lesz a mély, bár ízlés kérdése meg kell őket hallgatni. Szóba jöhetnek esetleg még a Superluxok, bár én a 668B-vel nem tudtam trance zenét hallgatni, megőrjített a szúrós magasaival.
(#248) fi:zi'k: Nekem meg van róla egy határozott negatív véleményem.
-
zzola
titán
Az már ~20k. 15k-nál húznám meg a határt
, tudom egy kicsivel többért mindig van egyel jobb, de ez a határ. Legvége maximum két Sony lehetne, extra basszussal:
MDR-XB600 EXTRA BASS
MDR-XB500
EXTRA BASSZUS
Meg van még ebből 1-2 típus, ami olcsóbb... -
krichd1
addikt
Abban lehet kevés lenne a mély hang ezekhez a stílusokhoz, inkább egy Sony MDR V55 B lehet jó a számodra.
(#242) BotaN: DT990 Pro-ban rengeteg a magas, nagyon dobhártya gyilkos a hangja, nem jó, hallgathatatlan. Lehet rajta javítani.
-
BotaN
senior tag
Fejhallgatot szeretnek venni a kis E17-em melle, leginkabb Electro house-t, es egyeb EDM-eket hallgatok. A lenyeg hogy on-ear legyen vagy valami nagyon "szellos" (szovet parnas) over-ear mert napi 6-8 orat lessz a buramon. Volt szerencsem kiprobalni egy Aiaiai TMA-1-et sajnos erosites nelkul, de meg ugy is eleg meggyozo volt, a baj az hogy mas referenciam nincs es az olcso fulesek utan lehet az is fenylik ami nem arany. 60-70k fole nem szeretnek menni, ha tud valaki ehhez a zenei stilushoz valami mas/jobb alternativat, azt szivesen fontolora veszem.
-
zzola
titán
válasz
Deadzone41 #238 üzenetére
-
zzola
titán
-
contaxg
veterán
válasz
Deadzone41 #226 üzenetére
-
DBAtti
aktív tag
Esetleg 4k-val olcsóbban egy DT235?
Szerintem kb 0 a különbség köztük, illetve a 235 kevéssé szoros. Mikor én vettem, még nem lehetett itthon kapni 235-öt.@ (#230) fi:zi'k
ejnye, te sem tesztelted, mikor volt rá lehetőség? :p
(lsd fejhallgató találkozós beszámolóm. Konkrét alkatrészkülönbségről nem tudok.) -
zzola
titán
Üdv.
Beyerdynamic DT231PRO fejhallgatót szeretnék vásárolni, esetleg valaki tudna tippet adni, hogy hol lehet rálelni? Egy webshopban találtam csak meg...köszi. -
Deadzone41
őstag
contaxg jóvoltából meghallgattam ma az audeze-ket, hát eszméletlen jók.
először mondjuk furcsálltam a hangjukat a k701 után, nagyon hozzá vagyok már szokva, de aztán egy kis pihenő, és újból hallgatás után már a k701 tűnt sokol rádiónak mellettük
. az lcd2 se semmi, de az lcd3 még rátesz egy lapáttal valósághűség és hangszer hangok terén, brutál élethű. a mélyeik hibátlanok, gyönyörű testet adnak a zenének, és nagyon mélyről törnek elő. a magasaik is gyönyörűek, elég határozottan jelen vannak, hatalmas felbontással, mégse fárasztanak. a terük is kiváló, elég tágas atmoszférát teremtenek, de mégis intimek tudnak maradni.
az anyagminőségük, és az összeszerelésük is szuper, az lcd3 bőrpárnáit külön kiemelném, nagyon puha, finom tapintású bőr, hatalmas luxus érzet. szóval irigylem azokat, akiknek elég mély a zsebük hozzájuk
contaxg-nek még 1x köszönet a tesztelgetésért és hallgatózásért! -
akela91
addikt
Kicsit off: Eredeti audio Cd-ből szeretnék FLAC formátumot csinálni. Milyen programmal szoktátok?
-
Agress0r
csendes tag
Hali! Szeretnék egy megbízható, minőségi fejhallgatót. Otthoni használatra is, illetve ha hoszabb útra megyek akkor arra is, tehát lehetőleg zártat, és olyat amit ha több órán keresztül rajtam van akkor sem nyomja a fejem. Szeretném hogy tisztán szóljon mind a mély a közép és a magas is, illetve hogy hangos legyen. Filmre, zenére, játékra egyaránt. Mikrofon nem kell rá, árban olyan 4-8 ezer forint környékén gondolkodom, esetleg megyek picivel feljebb ha nagyon muszáj, de szeretném a legjobbat kihozni a legjobb áron
ezeket néztem ki eddig, (élén a hd 201el) csak sajnos elbizonytalanítottak a megoszló vélemények.
Sennheiser hd 201
Maxell Audio High
Sony MDR-XD100
Panasonic RP-HTF295
Sony MDR-V150
Panasonic RP-HT101E-k
Kérlek benneteket, lássatok el bő információval akár a márkát, akár a konkrét fejhallgatókat illetően, illetve, ha ezeken kívül lenne az optimális választás, arról is szivesen olvasok. Köszönöm! -
DBAtti
aktív tag
Igen, már kinn van a logout címlaposok közt (nagyon sok változás nem történt).
Épp most kaptam egy bejegyzést, hogy a K518 és K519 elvileg egyforma, csak kiegben és kábelben térnek el. Erről van valakinek információja?
Nem szeretnék hülyeséget terjeszteni, de nekem eléggé eltérőnek tűnt a kettő. Kérem a tapasztalattal rendelkezőket, nyilatkozzanak. Különben kénytelen leszek mégegyszer megkeresni őket XD. -
bajnokpityu
félisten
Múltkor kerestetek olcsón fülest
Amit spórol vki fülesen, költse inkább jó erősítőre
-
Audison
senior tag
(#205) zolten: Szerintem Skype-ra egy ilyen is megteszi.
-
zolten
csendes tag
sziasztok
Irodai felhasználásra, 99%-ban skype beszélgetésekre kellene nekem lehetőleg vezetéknélküli headset.
A fülreakasztós megoldást mellőzném, tehát inkább a fejhallgató típusú, esetleg egy oldalas lenne a jobb. Nagyon pozitív lenne, ha lenne rajta némító gomb is. Tudtok esetleg olyan típust javasolni nekem ami teljesíti ezeket a követelményeket?
köszönöm szépen a segítséget! -
Ear001
addikt
válasz
szakibá... #199 üzenetére
Szerintem ugyan arról beszélünk.
-
törölt tag
Most már egy ideje hogy másképp felhelyezve használom a DT770-et, az a véleményem, hogy így mindenképp semlegesebb és legfőképp hallgathatóbb a hangja.
A cinek szépen a zene részévé válnak, nem akarnak főszereplők lenni és ott sziszegni. Tényleg nagyon nagy a különbség már első hallásra is. Amúgy semmi ördöngösség nincs a felhelyezésben, csak valahogy természetesen az adódott, hogy a fülem hátsó részéhez hozzáérjen a párna, akkor pedig lényegesen diszkósabb a hangzás. Nem csodálkoznék, ha sokan csak ezt a hangot hallották volna a 770-ből. Az ember leküzdi ezt a hajlamát, a fejhallgatót hátrébb helyezi, a füle így relatíve előrébb lesz a kagylón belül, akkor szinte hirtelen loudness off. Mintha egy beépített loudness lenne így benne. -
DBAtti
aktív tag
A Renkforce-ot nem ismerem, a Superlux -ahogyan a fejhallgatós találkozó beszámolóban írtam- melepett pozitívan, mert tényleg jó felbontása van, hozzá képest a Beyer nagyon sötét, és kevéssé "pontos". Csakhogy a SLUX nagyon funky hangot generál, mármint olyan nagyon világos, nagyon vidámat. Emellett nekem irtó kényelmetlen. Aláírom, hogy jó, de "jobb a Beyer 235-nél" címet tőlem nem kap.
Ha csak a hangot nézzük, akkor talán, mert a jobb felbontás egyensúlyba kerül a vidám hangzással (ami nálam -)
De jöjjenek csak még a 10k-s ajánlatok, jót tesz a topiknak!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest