- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Dell asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bokapeter
tag
Miért nem írjátok le? Miért kell a videót végignézni? Szerintem mindenki tud olvasni egyszerűbb lenne, ha megjelenne szöveges változatban is.
-
EGyszerűsítem
Menj a melyik tápegységet vegyem topicba, és meglesz a megoldás
Skacok, nem az volt a kérdés kinek milyen tápegysége van...
-
-
ALBY
senior tag
Csak a Vargáné és társa táp!
"beégette" magát a történelembe -
-
-
Moonwolf
senior tag
Corsair VX 550W, 16 éve teszi a dolgát. A profil leírásomban lévő konfigot hajtja, ez a második konfig amit hajt.
-
myckey
veterán
Codegen...a többi parasztvakitas ! 444
akad ilyen fsp raider meg seasonic is, uff
-
Direfield
csendes tag
Nálam egy 2018as Corsair RM550X üzemel továbbra is hang nélkül, és simán viszi az 5800x3d és az RX 7800XT
-
dqdb
nagyúr
Hasonló cipő, bár az enyém már lehet, hogy nagykorú, ráadásul az utóbbi 10 évben közel 24/7 üzemben ment. Vettem egy tartalék tápot olyan 10 éve, hogy öreg ez már, hátha lesz vele valami, legyen kéznél cseredarab, de azóta csak annyi történt, hogy lejárt az 5 éves garancia a bontatlan tartaléktápnál
Az idei gépcserekor fog visszavonulni a napi használattól, mert teljesítményben kevés lesz, jó befektetés volt.
-
burriebonz
tag
Hát nem is tudom nekem már jó 10 éve megvan az fsp raider s 550, és nem az okozta a gondokat hanem a hiperszuper asus tuf alaplap... mióta váltottam semmi gond nincs vele, simán kiszolgál egy 5700x-et meg egy rx6750xt-t...
-
FSP Hyper 500W, és ami nem fér bele ebbe a keretbe, azt nem is építem be a gépbe
Így lett 65W-os CPU (Ryzen 5500), és AMD RX6600 (nem XT)
-
Alusky
senior tag
Egy 300W-os 80+ gold Seasonic, de legalább 15 éves. Pár évesen vettem használtan és 11 éve megy a gépben.
A másik egy FSP Bluestorm 2 500W volt aminek a 12V-os ágain túlléptem a megadott teljesítményt az adott konfiggal és sosem kapcsolt le.
Oh, majdnem elfelejtettem volt egy passzív FSP Zen 400W is, de az nagyon rövid ideig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest