Új hozzászólás Aktív témák

• osonte

őstag

válasz btraven #114448 üzenetére

Nekem van tapasztalatom, a FiiO K7 egyik oldala elszállt 2 hét után, bár Linsoul rendelés volt, de Kína. A problémára a Linsoul nem is válaszolt... Felvettem a kapcsolatot a FiiO-val, nagyon rendesek voltak, mert szét is szedtem és megtaláltam a hibás alkatrészt, de nem volt beazonosítható (FiiO belső kód volt rajta, de amúgy fesz. szabályzó), a szétszedéshez forrasztani is kellett, szóval nem lettek volna kötelesek segíteni. Megadtak egy amerikai címet, ahova saját pénzen küldjem el (Kína 27 ezer Ft lett volna, USA 17 ezer Ft volt, viszont a papírozását soha többé nem akarom végigcsinálni). A kézbesítésről kaptam egy képet, hogy letették az ajtó elé (az árban nem volt benne, hogy át is adják). A FiiO-tól írtak egy hét múlva, hogy kapok egy újat Kínából, ha AliExpress-en leütök egy jelképes 1 USD értékű terméket, amit megtettem és 1-2 hét múlva érkezett az új és hibátlan termék. Szóval a FiiO support része velem nagyon rendes volt, de a folyamat és a plusz költségekkel itthon is megvehettem volna.

iPhone 16 Pro 256GB + Watch 10 GPS 46mm

Új hozzászólás Aktív témák