Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz spiritex #4623 üzenetére

Attól függ, hogy milyen böngészőt használsz. Nekem a Dolphin az általános böngészőm, de néhány dologhoz jobb a Firefox beta. Dolphin -ban ugyanúgy megy a duplakoppos nagyítás és pluszban ki lehet rakni egy pinch zoom gombot, amire klikkelgetve lehet még nagyítani. Az egeres gesztusvezérlés is működik. Teljesen jól kezelhető vele.
    Billentyűzetből is többféle van. Én Anysoftot használok. A Play szerint nem kompatibilis, de manuális telepítéssel tökéletesen működik. A gyári ablakkezelőt (launcher) is hanyagolom. Helyette Apex. Ezt szoktam meg, minden droidomon ezt használom. Szeretem, ha minden ugyanott, ugyanúgy van.
    A TVGo rootolt eszközön nem fut (elvileg). Ha custom romot telepítesz (úgyis fogsz), az meg rootolt. Kell az Xposed framework és alá a Root Cloak modul. Ez hiteti el a TVGO -val, hogy a kütyü nem rootolt. Ezt azért is említem, mert az Androidban van egy olyan megkötés, hogy ha VPN -t akarsz használni, akkor ragaszkodik a kódos képernyőzárhoz. Egy Xposed modullal ez állítólag kiküszöbölhető (ezt nem teszteltem).

Ajánlom még a Clipper+ -t. Ez egy vágólap kezelő alkalmazás. Nagyon megkönnyíti a linkelés, másolás, beillesztés műveleteket. Minden droidomon használom (szinkronizálva).

Új hozzászólás Aktív témák