Hirdetés
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Most már PC-n is megteheted
- A klasszikus átnevezős trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Egérpad topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
- 

#79335424 törölt tag válasz  SanyiSay

üzenetére SanyiSay

üzenetéreSajnos, a hangkimenet beállításait az enyém is elfelejti. Nem találtam rá a tuti megoldásra (pedig próbáltam), ezért "paraszt" módszerrel oldottam meg. Ha csatlakoztatsz egy usb eszközt, akkor létrejön egy egyébként nem létező csatolási útvonal. Rendszerindulás után az E-Robottal ellenőriztetem, hogy az usb -s hangkártya csatolási útvonala érvényes -e (vagyis csatlakoztatva van -e a hangkártya) és ha igen, akkor behívatom a hangeszköz váltó menüt és érintést emulálok az usb audio kimenet opcióra. Nem egy elegáns megoldás, viszont működik. Az időbeállítás pedig mindegyiknél a hálózati kapcsolat létrejötte után áll be, mert nincs bennük olyan áramkör és táp, ami a kütyü kikapcsolt állapotában is tárolná az időt. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Eredeti Lenovo 65W USB Type C notebook töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő