- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SanyiSay
aktív tag
válasz
olaszos33 #4165 üzenetére
A drágább (nagyobb tudású) a filmek lejátszásához kell.
Szervernek elég az olcsóbb is. Hogy ilyen egyszerűen fogalmazzunk.
Szerintem.Eddig igazából mindent lejátszott, konkrétan nem tudom miket. én méret alapján válogatok. 2 giga alatt legyen a film, más nem számít.
Szaggatás valós probléma lehet, de ezt már csak az élet fogja megmondani. Nekem is át kellene tenni a routert a lakás közepére mert a panel árnyékol rendesen. Gyerekek meg panaszkodnak hogy a szomszédé erősebb mint a miénk.
Cs918 nak ami miatt én vettem a sok csatlakozási lehetőség. Viszont ez a hátránya is mert annyi kábel jön ki belőle hogy az valami ocsmány. Viszont van hang kimenete amit egyből erősítőre lehet kötni, mert egyszerre adja ki a hangot HDMI-n valamint ezen a hangkimeneten. Persze itt jön ki a videó jel is és ezért spec kábelt adnak hozzá ami nekem pont hibás volt, és mákom volt hogy pont találtam itthon egy hozzá valót.
Kis hátránya még hogy a bellításokat elveszti ha áramtalanítod, ezért reboot kell miután beállítottad mondjuk az időzónát. Valamint amikor az usb tár, meg szerver használata beindult itthon, sem mindig ismerte fel indítás után az usbt a még nem csináltam ugyanezt. Én mondjuk áramtalanítom használat után az egészet.
Hát nagyjából ennyi volt az amit hozzá tudtam szólni mert csak ez volt eddig a kezeim között.
A más készülékről majd a többiek szólnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- iPad topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest