Új hozzászólás Aktív témák

• SanyiSay

aktív tag

válasz olaszos33 #4165 üzenetére

A drágább (nagyobb tudású) a filmek lejátszásához kell.
    Szervernek elég az olcsóbb is. Hogy ilyen egyszerűen fogalmazzunk. :)
    Szerintem.

Eddig igazából mindent lejátszott, konkrétan nem tudom miket. én méret alapján válogatok. 2 giga alatt legyen a film, más nem számít. :)

Szaggatás valós probléma lehet, de ezt már csak az élet fogja megmondani. Nekem is át kellene tenni a routert a lakás közepére mert a panel árnyékol rendesen. Gyerekek meg panaszkodnak hogy a szomszédé erősebb mint a miénk. :)

Cs918 nak ami miatt én vettem a sok csatlakozási lehetőség. Viszont ez a hátránya is mert annyi kábel jön ki belőle hogy az valami ocsmány. Viszont van hang kimenete amit egyből erősítőre lehet kötni, mert egyszerre adja ki a hangot HDMI-n valamint ezen a hangkimeneten. Persze itt jön ki a videó jel is és ezért spec kábelt adnak hozzá ami nekem pont hibás volt, és mákom volt hogy pont találtam itthon egy hozzá valót.

Kis hátránya még hogy a bellításokat elveszti ha áramtalanítod, ezért reboot kell miután beállítottad mondjuk az időzónát. Valamint amikor az usb tár, meg szerver használata beindult itthon, sem mindig ismerte fel indítás után az usbt a még nem csináltam ugyanezt. Én mondjuk áramtalanítom használat után az egészet.

Hát nagyjából ennyi volt az amit hozzá tudtam szólni mert csak ez volt eddig a kezeim között.
    A más készülékről majd a többiek szólnak. :)

Új hozzászólás Aktív témák