Hirdetés
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Gaming notebook topik
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- RAM topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
phulee
tag
válasz
Vigneau
üzenetére
Megértem, totál másra emlékeztem. Szerintem elnézhettem egy sorral az árakat, tegnap meg dobtam egy hátast.
Az aprón lenne egy FSP Daggger Pro, csak még nem sikerült egymás tenyerébe csapnunk. Jó a használt is, de garisat szeretnék. Bár most roger.smith árul egyet 1 hónapos garival vagy ha más nincs, akkor maradt a fent linkelt chieftec. Legfeljebb, ha lesz rá jobban keret, akkor cserélem FSP-re vagy CM V650 SFX Gold-ra, ezeket ajánlották a hozzáértők itt a szomszédban. Illetve még egy Asus-t is, de ott egy pillanatra elfelejtettem levegőt venni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- Windows 11
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Kilőtte Elon a Twittert és Grokot a világűrbe
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Cairn - Indulhat a hegymászás!
- További aktív témák...
- BONTATLAN Corsair Vengeance 32GB KIT (2x16GB) DDR5 7000MHz CL34 Black - 99 hó gari
- BONTATLAN Corsair Vengeance 32GB KIT (2x16GB) DDR4 3600MHz CL18 RGB PRO SL - 5 év gari
- ASUS ROG STRIX X870-A Gaming WIFI alaplap Bontatlan
- BONTATLAN Corsair Vengeance 32GB KIT (2x16GB) DDR5 7200MHz CL34 - 99 hó gari
- BONTATLAN Corsair Vengeance 64GB KIT (2x32GB) DDR5 6200MHz CL32 RGB - 10 év gari
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6400 / GTX 1060 6GB / 16GB DDR4 / 128SSD+ 500GB SSHD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- 127db TV/Monitor Bazár (Samsung, LG, Philips, Sony)
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest