Új hozzászólás Aktív témák
-
arnyekxxx
veterán
válasz
Bareszotron
üzenetére
A nők megkapják ugyanakkor a kidolgozott felsőtestet és feszes férfisegget
Kisgyerekekkel meg nem a trónokharcát kell nézni
-
arnyekxxx
veterán
válasz
Bareszotron
üzenetére
régen arra várt mindenki, hogy mikor fognak már dgni a főhősök és lesz-e csöcs, most meg azon megy a rinya, hogy miért dgnak a főhősök és miért van annyi csöcs.
-
Tasunkó
őstag
A Fallout az kurva jó lett. Klasszikus darab válik belőle. "Marketingeseink szerint a 10 tonnás atombomba sokkal hatásosabb a plakáton, mint két 5 tonnás."
-
GodGamer5
addikt
válasz
Bareszotron
üzenetére
Ha jobban megnézed már rég elcseszték....
-
Bareszotron
aktív tag
válasz
kisharsany
üzenetére
Az 1 évadhoz képest kevesebb minden történt benne. de rossz sem volt.
Az a baj a mai sorozatokkal, amelyik jó, bele eröltetik az intim és lgbtq cuccokat. -
kisharsany
aktív tag
válasz
Bareszotron
üzenetére
Szerintem a 2. évad borzasztó semmitmondó lett.
Most nézzük feleségemmel a Kártyavárt, hát lenne hová fejlődniük a mai sorozatoknak.
-
Bareszotron
aktív tag
Fallout a legjobb sorozat.
Csak ne cseszék el intim jelenettel és Lgbtq-val -
Csupingo
veterán
A Fauda szerintem egész ütős volt. Főleg az első és a harmadik évad.
-
.LnB
titán
utána jön?! Édesapa, a bulvár már túl rég jelen van a Ph!-n. Amikor random kínai fórumbejegyzésekből születik hír, évek óta, akkor ezen már kár károgni.
A cél az, hogy bármi sz** megjelenhet, csak üsse át az inger küszöböt, triggerelje a olvasót a kattintásra, és a kommentelésre. Bazki a Ph! erre konkrétan tart egy hírezőt. Nem segítek a nevében, de csak rájössz magadtól is, hogy kiről van szó.
-
Graphics
Jómunkásember
A Stranger Things nekem teljesen kimaradt, mármint 10 éve... most kezdtünk bele, van egyfajta retro-nosztalgiája, ami jól eladta az egészet.
A misztikus vonallal nekem nincs bajom, van egy fura érzésem az egésszel kapcsolatban, de ja vu, de még nem jöttem rá, hogy miért. ( Tudom, jó pár filmből és sorozatból vannak utalások és hasonló felépítések)
-
Öcsielvtárs
aktív tag
Sorozatokból nekem ami tetszett: A sakál napja, A mesterlövész, Éjszakai ügynök és persze Fallout.
-
beef
őstag
Az újoncból két részt bírtam végigszenvedni, aztán feladtam.
-
miqlas
őstag
Miért zavar, hogy színesítik kicsit a hírpalettát? Nem tetszik, nem olvasod el!
Engem csak az zavarna, ha tudományos cikkeket szemléznének amolyan IGN stílusban, persze nem olvasnám el!
Január:
Olajügynök, Fallout, Stargate SG1 (vpn), Madame Secretary, Rabbit hole (a sorozat), Mighty nein
-
Ajándékok
aktív tag
Annyira nincs hír, hogy már sorozat kritika kerül be
-
atosan
veterán
Munkahelyen ebéd közben a Két pasi meg egy kicsi. A felsoroltak közül az F1
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Igen, általában ez a kettő szokott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt Lenovo ThinkPad T14 G1 laptop i5, 16GB RAM, 256GB m.2 SSD, 1 év garancia
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC)
- HP Laptop 15s-fq2996nz + monitor + egér és billenzyűzet + fejhallgató (INGYEN FOXPOST!)
- ASUS TUF VG279QM1A Gaming Monitor 280Hz GARANCIÁLIS!
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Újra raktáron! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
van erre megfelelő hely aki ezt akarja nézni. lehessen már család előtt is nézni a sorikat :]