Hirdetés
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hanok
senior tag
válasz
Mclovin #61389 üzenetére
Igen, ezek is jó alternatívák lehetnek, kompatibilitás szempontjából talán most egy kicsit az IS-67 megelőzte őket..Amilyen VRM/SSD hűtőket tolnak mostanában az ITX lapokra
Bar itt erre a MATX-re bármelyik jó lehet szerintem ár függvényében.
#61390Vigneau: Ahh igen láttam hogy közben elkelt de azért nem vészes beszerezni, csak várni kell rá. Én nagyon megvagyok elégedve vele, talán a gyári venti kicsit hangosabb mint egy Noctua de ez csak szőrszál hasogatás
Akkor ha bő 100mm van még lehet a C14-is beférne low profile modban.
Csak akkor már nagyon közel van a táphoz szerintem.
Egyébként ha megjön a mechanic master c25, akkor lehet hogy meglépem a toronyhűtőt bele, és lesz egy eladó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest