- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Autós kamerák
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az MSI legfrissebb grafikus kártyái push-pull hűtést kaptak
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
Grave_444 #53176 üzenetére
Az volt a legutolsó vétel, most cseréltem a dolgokat ryzen 7-re, gondoltam megpróbálom (mert nem találtam a dobozkámat, amiben az összes többi paszta volt :-D ), igazából sose teszteltem egymás után több pasztát, viszont utólag visszagondolva a legolcsóbbat se éreztem ennél érdemben jobbnak, de rosszabbnak sem, cpu- hő monitorozás se mutatott soha kiugróan jó- rossz értékeket sem.
&rew: Nálam az id cooling IS-60-as alulról csavarozós, ha le akarom venni, ki kell vegyem az alaplapot, így oda mindenképp jófélét akartam tenni, bár ahogy látszik, a sil- more fogyott legnagyobb mennyiségben, és az az egy tubus is kb 10 év alatt lett szétpancsolva..
Iagzából amíg ezek ott vnanak, nem nagyon sokott gond lenni, sokéves konfigot is szedtem szát, az anyagot ügy kellett zsepivel letörölgeni, újrappasztázás mellett meg a borda is ki volt fújva, szerintem igazából csak az volt a hatásos, az újrapasztázás nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Suzuki topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Autós kamerák
- Sorozatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest