- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- VR topik
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Everest / AIDA64 topik
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
duo
addikt
sziasztok! már megkérdeztem az alaplapos és a ventillátoros topikban, de választ nem kaptam még itt megkérdezem aztán elengedem.
HookR kollegával konzultáltam. de van újdonság.adott a gépem lenovo thinkcentre m93p sff. hűtést optimalizálok.
4pines ventillátor aljzatok vannak az alaplapomon, egy power fan connector, egy systemfan connector, ez ek fehér foglalatok és egy bordó az a cpu fan cooler. a bios cooling performance és aqoustic performance módot tud.
a 4 pines systemfan aljzaton a 4 pines noctua redux 92mm.es pwm meg se mukkant. a 3 pines ventillátorok pl a fractal design silent series ventije igen de fullon hajtja.
(végül ezt megoldottam egy zalman szabályzóval. ara végül is egy y elosztóval egy másikat is rá tudok tenni, de az előtt még kérdezek egyet.a cpu fan connector vajon pwm-es vagy arra is csak 3 pines cuccot tudnék dugni? ugyanis csapágyas a procihűtő venti amit gyárilag adtak a rendszerhez. így a bordára vennék egy egy noctua 80x25 ös ventillátort pl
Noctua NF-A8 PWM [link]
de kérdés menne-e.
vagy 3 pines ugyanilyet [link]
és akkor fixen hajtanám ugyanazzal a zalmannal szabályozvaszerintetek melyik a jobb/járható megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest