- SSD kibeszélő
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Ice&Lime #44851 üzenetére
Lehet nem fogalmaztam érthetően, pontosan. A mondani valómban a lényeg: alacsony terhelést eszközlő megoldásoknál (pl.:1db CPU+SSD jellegű konfog) előfordul alaplap-táp inkompatibilitás, ami a DC-DC-s tápoknál nem jellemző. Ez lett volna egy indok az általam ajánlott gold tápok mellett, amit ár/itthoni beszerezhetetlenség miatt kizártál.
Az általad támasztott kritériumoknak megfelelő táp, ettől még lehet kompatibilis, meg kell vásárolni, ki kell próbálni adott környezetben. Ha netán probléma lenne vele visszaküldöd és veszel egy "nehezebben beszerezhető" tápot.Én ezzel a problémával szívtam, első ismerkedésem az ITX-el is ezzel az élménnyel kezdődött, ezért ástam bele magam bele témába.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Tesla topik
- Bittorrent topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- SSD kibeszélő
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max , 128GB ,Kártyafüggetlen , 12 Hó Garancia
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest