- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Apple MacBook
- Amazon Kindle
- Asztrofotózás
- Milyen monitort vegyek?
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
IamSociopath
aktív tag
Hahó
Pár hete kerestem itx házat a router/tűzfalamnak, de nem felelt meg egy se az elvárásaimnak.
1. könnyen szerelhető, bármilyen itx lap és intel nic elférjen benne.
2. 20 watt DTP ig passzívban tudja hűteni a procit. 0 db hangja legyen.
3. Legyen egyszerű és kicsi.
4. A későbbiekben sokáig tudjam még használni.Mivel nem találtam ilyet, ezért megcsináltam. Szóval 100% ban saját fejlesztés.
2 db 750 grammos szénacél lemez közé van befogva, réz távtartókkal a deszka. Eredetileg alumíniumot akartam, de a mérnök haverom ilyet tudott vágni.
1 db relé hűtőbordát módosítottam dremellel.Tökéletesen elégedett vagyok vele. A régi hűtéssel 65 fokra volt belőve a proci, szóval 65 fokon ment gyakorlatilag folyamatosan, csak a ventilátor fordulatszáma változott. Most normális használat mellett csak 56-58 passzívban.
Full load alatt olyan 64-65.
Egy kétmagos celeron 1037u (17w) van benne, 2GB memória 1333-on és egy Intel ET.Sok mindent tanultam a barkácsolás közben, tök jó kikapcsolódás volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Diablo IV
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- További aktív témák...
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte X470 AORUS ULTRA GAMING / Beszámítás OK!
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest